Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναμένεται η απάντηση του Σαββίδη

Ο πόλεμος συνεχίζεται

Editorial

Αναμένεται η απάντηση του Σαββίδη

Η ποδοσφαιρική ομάδα δεν έχει ακόμη εξελίξεις να παρουσιάσει και όλοι ελπίζουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει τελειώσει το θέμα του προπονητή, έτσι ώστε να μπουν στην τελική ευθεία και οι μεταγραφές. Αυτές τις ημέρες αρκετοί παίκτες πρέπει να περιμένουν τον ΠΑΟΚ και αυτό έχει ένα φόβο… Ας τα αφήσουμε όμως αυτά…

Με αφορμή ένα θέμα με τη ΣΕΚΑΠ και τις υποθέσεις (γιατί μόνο τέτοιες έγιναν) ότι ένα καράβι που είχε φορτίο πολλών εκατομμυρίων λαθραίων τσιγάρων συνδέεται με τη βιομηχανία, είδαμε και πάλι πώς βρήκαν αφορμή πολλοί και διάφοροι, να επιτεθούν στον Σαββίδη. Και με τι τρόπο!

Με ερωτήσεις του στυλ: «Είναι της ΣΕΚΑΠ αυτά τα τσιγάρα;». Με ρεπορτάζ του στυλ: «Η Κρήτη «λέει» ότι μάλλον αυτά έχουν σχέση με τη ΣΕΚΑΠ». Με μοναδικό στόχο να ρίξουν λάσπη στον Σαββίδη. Με σκοπό να δημιουργηθούν εντυπώσεις… Και φυσικά χωρίς να αναφέρουν την απάντηση της ίδιας της βιομηχανίας. (Εμείς προφανώς δεν ξέρουμε τι ισχύει με το πλοίο, απλά καταγράφουμε τον τρόπο παρουσίασης του θέματος. Μετά από τόσα χρόνια σαφώς και ξέρουμε πώς δημιουργούνται εντυπώσεις χωρίς να υπάρχουν στοιχεία…).

Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι έχουν βαλθεί με κάθε τρόπο να πλήξουν τον Σαββίδη και όποτε μπορούν τον ΠΑΟΚ. Το ότι σήμερα δεν ειπώθηκε λέξη για την έρευνα που αφορά το Noor1, φανερώνει ακόμη περισσότερα…

Κάθε εβδομάδα αποδεικνύεται όλο και περισσότερο ότι είχαν δίκιο τα ρεπορτάζ που ήθελαν να έχει στηθεί επιχείρηση η οποία ψάχνει κάθε μέρα για στοιχεία εναντίον του Σαββίδη. Υπαρκτά και ανύπαρκτα. Οτιδήποτε για να δημιουργηθούν εντυπώσεις εναντίον του!

Αυτό θα συνεχιστεί για καιρό και μένει να δούμε την «απάντηση» του Σαββίδη. Το καλοκαίρι του ανάγκασε να ζητάνε συγνώμη… Τώρα;

* Το ότι εδώ στη Θεσσαλονίκη πολλοί και διάφοροι ασχολούνται με το αν απόψε στο Μακεδονία Παλλάς είναι ένας προπονητής ή ένας πολιτικός με το ίδιο επίθετο και αυτό έχει γίνει μέγα ζήτημα στο FB μας ξεπερνάει ολοκληρωτικά και μας αφήνει άφωνους… Κρίμα.

* Τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή τις συμφωνίες που επιτυγχάνει το ΤΑΠ ΠΑΟΚ, επικοινωνούμε στο ραδιοφωνικό PAOK24 με αθλητές της ομάδας βόλεϊ. Πρέπει να ομολογήσω ότι το επίπεδό τους είναι πάρα πολύ υψηλό. Ο τρόπος που εκφράζονται φανερώνει μία ποιότητα από μόνος του. Κάποτε αυτό το λέγαμε για τους καλαθοσφαιριστές…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επιστροφές με ΑΕΚ

Η σημασία του αγώνα και ο «βασικός» κορμός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με τη Λαμία, το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ, έχει πάρει οριακό χαρακτήρα.

Την Τετάρτη παίκτες όπως ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Σουαλιό Μεϊτέ, έμειναν εκτός για να πάρουν ανάσες και όπως όλα δείχνουν αμφότεροι, θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα την Κυριακή.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Τάισον, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στη Λαμία, ενώ διαθέσιμος αναμένεται να είναι και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που την Τετάρτη, εξέτισε την αγωνιστική της τιμωρίας του.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται αρκετά διαφορετικά πρόσωπα στην 11άδα, σε σχέση με την κάκιστη εικόνα της περασμένης Τετάρτης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, να περιμένει να δει σαφώς καλύτερη απόδοση στο επερχόμενο ντέρμπι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: «Στημένη υπόθεση του Λυγγερίδη για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός» (vid)

Όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ως νομικός εκπρόσωπος του Γιάννη Καλλιανού, αλλά πήρε θέση για τις συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού, για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα υποστήριξε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΑΕΚ ουσιαστικά ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της, είναι πιθανό να γίνουν κάποιες αλλαγές από το κέντρο και μπροστά, μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

Η τετράδα στην άμυνα απ’ ό,τι φαίνεται δε θα αλλάξει, ενώ ο Πινέδα αναμένεται να μείνει επίσης στο αρχικό σχήμα κι ένας εκ των Γιόνσον-Σιμάνσκι να μείνει εκτός για να επιστρέψει ο Γκατσίνοβιτς.

Παρά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ελίασον, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από τον πάγκο και να είναι στην ενδεκάδα ο Άμραμπατ, ενώ επίσης σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Τσούμπερ, αντί του Αραούχο.

Σε κάθε περίπτωση, στη σημερινή και αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ, αναμένονται τελικές αποφάσεις από τον Ματίας Αλμέιδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ