Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η… υπόσχεση του Πρίγιοβιτς

O Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σε διάστημα τριών ημερών σημείωσε τέσσερα γκολ σε δύο ματς, πιστοποιώντας την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται, ενισχύοντας τον τίτλο του… killer που "κουβάλάει" και την φετινή σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Ελένη Μπούντου

Η… υπόσχεση του Πρίγιοβιτς

Ο Σέρβος επιθετικός με τα δύο γκολ που σημείωσε απέναντι στα Τρίκαλα, έφτασε συνολικά τα 14 μέσα στη σεζόν, δείχνοντας πως η… υπόσχεση που έδωσε το καλοκαίρι για σκοράρισμα 20 και παραπάνω γκολ θα υλοποιηθεί από τον ίδιο, αφού βρισκόμαστε στου… δρόμου τα μισά.

«Στόχος μου είναι να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα την περσινή σεζόν. Και φυσικά να γίνομαι όλο και καλύτερος. Θέλω να πετύχω πολλά γκολ. Θέλω να σκοράρω συνεχώς για να βοηθήσω να πάρουμε τόσο το Κύπελλο, όσο και το Πρωτάθλημα, ο οποίος είναι ο στόχος μας στην Ελλάδα. Το σίγουρο είναι ότι θέλω να βάλω πάνω από 20 γκολ την επόμενη περίοδο. Αν μπορέσω να πετύχω και… εκατό!

Κάθε ευκαιρία θέλω να την εκμεταλλεύομαι. Δεν βάζω και δεν έβαλα ποτέ ταβάνι στον εαυτό μου. Ποτέ δεν πίεσα τον εαυτό μου να πετύχει συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων. Αλλά θέλω να ξεπεράσω τα είκοσι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο», είχε πει στους εκπροσώπους του Τύπου το καλοκαίρι ο Σέρβος επιθετικός κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του Δικεφάλου στην Ολλανδία.

Ο Πρίγιοβιτς αποτελεί μακράν του δεύτερου, τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν, βάζοντας πλώρη για τον στόχο που έχει θέσει να βοηθήσει τους «ασπρόμαυρους» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τα γκολ που θα σκοράρει…

Ο Πρίγιοβιτς παράλληλα στον έναν χρόνο παρουσία του στον Δικέφαλο, κατάφερε να φτάσει στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών τον Μάρτσιν Μιέτσελ, καθώς ο Σέρβος επιθετικός έχει σημειώσει συνολικά 24 γκολ στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ και θέλει ακόμη δύο για να ξεπεράσει τα 25 του Πολωνού.

Το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους για τον 27χρονο άσο, μόνο τυχαίο δεν είναι, όμως στον ΠΑΟΚ έχουν φροντίσει να… κόψουν κάθε συζήτηση περί πώλησής του την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς στο πρόσωπο του βλέπουν τον επιθετικό που θα βοηθήσει τα μέγιστα τους «ασπρόμαυρους» στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα γκολ του Πρίγιοβιτς δίνουν βαθμούς και νίκες στον ΠΑΟΚ, και η όποια συζήτηση για μεταγραφή του, μεταφέρεται για το καλοκαίρι, εκεί όπου ο Σέρβος επιθετικός θα έχει και παρουσία στο Mundial.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι έντεκα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι

Αυτούς επέλεξε ο Λουτσέσκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στις 19:30 στην Τούμπα την ΑΕΚ με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τον διατηρήσει ζωντανό στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Κοτάρσκι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια των «ασπρόμαυρων».

Κεντζιόρα και Κουλιεράκης για μια ακόμη φορά το αμυντικό δίδυμο, με Ότο και Μπάμπα στις δύο πλευρές.

Στα χαφ οι Σβαμπ με τον Μεϊτέ.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Λουτσέσκου επέλεξε τους Κωνσταντέλια, Τάισον και Ζίβκοβιτς.

Στην κορυφή ο Μπράντον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α.Σ.: «Βγάλτε πάθος και ποιότητα»

Το μήνυμα του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα για το αποψινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, αναφέροντας… «Για την 8η αγωνιστική των Play-Off της Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 19:30, στο Γήπεδο Τούμπας, την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη, με στόχο να μπει δυνατά στην «μάχη» του τίτλου, έχοντας ως σύμμαχο τον Κόσμο του, ο οποίος θα δημιουργήσει ακόμα μία εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου, καλούνται να τα δώσουν όλα, να βγάλουν το πάθος και την ποιότητα τους, πανηγυρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο ενόψει της τελικής ευθείας.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Novasports Prime.

«Με τη νίκη ΠΑΟΚΑΡΑ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ