ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μπάμπα: «Όλα είναι ανοιχτά»
Τι είπε ο Γκανέζος για τους βαθμούς που χάθηκαν και τη μάχη της πρόκρισης
Σύνθημα ανασύνταξης έστειλε ο Ράχμαν Μπάμπα μετά την εντός έδρας απώλεια του ΠΑΟΚ απέναντι στη Μπραν.
Ο Γκανέζος μπακ δήλωσε:
«Νομίζω ότι είναι δύσκολο να το εξηγήσεις αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αν χάσεις για λίγα δευτερόλεπτα την συγκέντρωσή του ο αντίπαλος μπορεί να σε τιμωρήσει, ειδικά σε αυτό το επίπεδο, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να προχωρήσουμε στα επόμενα παιχνίδια.
Κάθε παιχνίδι στην Ευρώπη είναι δύσκολο, εμείς θα πάμε να παλέψουμε και στα τρία ματς που μένουν, να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και να παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε την πρόκριση. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη μέχρι το φινάλε, είναι όλα ανοιχτά».
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περίπατος της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού! (vid)
Άνετη και εντυπωσιακή νίκη για την ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Με την ΑΕΚ να κερδίζει άνετα τον Παναιτωλικό με 5-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, "καθαρίζοντας" το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο (3-0), ολοκληρώθηκε το πρώτο "πιάτο" της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Στα ματς που προηγήθηκαν, η Κηφισιά πέρασε με "διπλό" από το Καυτανζόγλειο, κερδίζοντας τον ΠΟΤ Ηρακλή με 3-2, ενώ στην Τρίπολη, Αστέρας και Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Πότε θα φύγει τελικά ο Ματσάρι; (vid)
Ανατροπή και “διπλό” για την Κηφισιά στο Καυτανζόγλειο με εχθρική διαιτησία, ασίστ ο Πολυκράτης στο 3-2!
Με ένα σπουδαίο "διπλό" στις αποσκευές της, επιστρέφει στην Αθήνα η Κηφισιά!
Η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο, παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στο Καυτανζόγλειο, επικράτησε του ΠΟΤ Ηρακλής με 3-2 χάρη σε γκολ του Σαγκάλ στο 86ο λεπτό, από ασίστ του πρώην ποδοσφαιριστή των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνου Πολυκράτη!
Το 1-0 για τους γηπεδούχους πέτυχε Τσάκλα στο 13 από ασίστ του Σόρια, με τον Αντονίσε να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους στο 33΄ και τους παίκτες του Ματσάρι να παίρνουν ξανά το προβάδισμα στο 54΄ με τον Λόπεθ, εκ νέου από ασίστ του Σόρια.
Ωστόσο, στο 77΄ ο Πόμπο πέτυχε το 2-2 και στο 86΄ ο Σαγκάλ έγραψε το τελικό 2-3 από ασίστ του Πολυκράτη, με τον διαιτητή Τσακαλίδη να κλείνει τα μάτια σε "καθαρό" πέναλτι υπέρ της Κηφισιάς και αποβολή για τους γηπεδούχους, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Με Σιέλη η αποστολή του ΟΦΗ!
Οι “εκλεκτοί” του Χρήστου Κόντη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ποιοι έμειναν εκτός!
Με μία προπόνηση στο ΒΑΚ ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Μετά το τέλος αυτής, ο Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα, στην οποία βρίσκεται και ο Χρίστος Σιέλης ο οποίος ξεπέρασε σε απόλυτο βαθμό τον τραυματισμό του. Αντίθετα, "κόπηκαν" όπως αναμενόταν οι τραυματίες Χριστογεώργος, Ισέκα και Χνάρης, όπως και οι οι Μαρινάκης, Λαγουδάκης, Καινουργιάκης, Σιτμαλίδης. Κουτσουπιάς.
Αναλυτικά, η αποστολή του ΟΦΗ αποτελείται από τους Λίλο, Κατσίκα, Καλαφάτη, Σιέλη, Νικολάου, Κωστούλα, Πούγγουρα, Κρίζμανιτς, Ντίκμαν, Αποστολάκη, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Καραχάλιο, Μπουχαλάκη, Ανδρούτσο, Κανελλόπουλο, Φούντα, Ρομάνο, Νους, Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνη, Θεοδοσουλάκη και Κόντρο.




