Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτος με… διαφορά!

Η λίστα των “ασπρόμαυρων” σκόρερ μέσα στο 2025, το “παράσημο” του Κωνσταντέλια και η συνέπεια του Ζίβκοβιτς!

Στέργιος Αναστασιάδης

Πρώτος με… διαφορά!

Με το ποιοι πέτυχαν τα γκολ του ΠΑΟΚ μέσα στο 2025, καταπιάστηκε η εξαιρετική σελίδα “Η Ασπρόμαυρη Βίβλος” στο Facebook.

Στη σχετική λίστα, στην πρώτη θέση βρίσκει κανείς τον Γιάννη Κωνσταντέλια ο οποίος βρήκε 17 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ ακολουθούν οι ο Γιώργος Γιακουμάκης και Αντρίγια Ζίβκοβιτς με 9, καθώς και οι Μαντί Καμαρά, Μαγκομέντ Οζντόεφ με 7.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρίσκεται μέσα στην πρώτη πεντάδα για πέμπτο διαδοχικό ημερολογιακό έτος, έχοντας σκοράρει 14 γκολ το 2021, 4 το 2022, 17 το 2023 και 14 το 2024.

Συνοπτικά η λίστα για το 2025:

17 γκολ:  Γιάννης Κωνσταντέλιας

9 γκολ: Γιώργος Γιακουμάκης, Αντρίγια ΖίβκοβιτςAndrija Živković 9

7 γκολ: Μαντί Καμαρά, Μαγκομέντ Οζντόεφ

5 γκολ: Τάισον, Κίριλ Ντεσπόντοφ, Αλί Σαμάτα, Δημήτρης Πέλκας

4 γκολ: Ανέστης Μύθου, Φεντόρ Τσάλοφ

3 γκολ: Μπάμπα Ράχμαν, Γιάννης Μιχαηλίδης

2 γκολ: Αλεσάντρο Μπιάνκο, Λούκα Ιβανούσετς, Σουαλιό Μεϊτέ, Στέφαν Σβαμπ

1 γκολ: Αλεσάντρο Βολιάκο, Σόλα Σορετίρε

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με έναν στόχο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ

Οι επιλογές του Λίσι στο αρχικό σχήμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο Τσιφτσής επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια.

Κόστα και Μιχαηλίδης το δίδυμο στα στόπερ, με Κένι και Μπάμπα στις δύο πτέρυγες της άμυνας.

Γιάκιτς και Ζαφείρης στη μεσαία γραμμή με τον Ούγκρεσιτς μπροστά τους.

Τάισον και Ζίβκοβιτς στις δύο πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Εντιαγέ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρίτη σερί νίκη για την Κ17 του ΠΑΟΚ

Επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της και στην πέμπτη συνολικά έφτασε η Κ17, η οποία κέρδισε 3-0 τον ΟΦΗ, στο ματς της 8ης αγωνιστικής της Super League, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στη Σουρωτή.

Το 1-0 για τον ΠΑΟΚ έκανε μόλις στο 4′ ο Νικηφόρος από την ασίστ του Τεντολούρη και στο 26′ ο Ζέκκας πήρε το…ριμπάουντ από το σουτ του Λιάκου, κάνοντας το 2-0. Τέλος, στο 67′ ο Δουραλής διαμόρφωσε το τελικό 3-0, παίρνοντας την πάσα από τον Λούσκα.

Επόμενο παιχνίδι είναι το εντός έδρας με τον Ολυμπιακό.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αναστασόπουλος, Κογκαλίδης, Σαμαράς, Νικηφόρος (84′ Παπαμαρίνου), Φλώρο Αθ., Νέτο (84′ Αγγελίδης), Τεντολούρης, Λούσκα (77′ Ίτσκος), Ζέκκας (65′ Χατζημωυσής), Δουραλής, Λιάκος (65′ Αναγνώστου).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ