Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτοί ξεχώρισαν

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον ΠΑΟΚ και φορούν τη φανέλα άλλης ομάδας τη φετινή σεζόν, αγωνιζόμενοι εκεί ως δανεικοί.

PAOK24

Αυτοί ξεχώρισαν

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γίνεται ο απολογισμός του πρώτου εξαμήνου για τους δανεικούς παίκτες του “Δικεφάλου”.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται:

“Αποτελεί μία δύσκολη και επίπονη διαδικασία για έναν ποδοσφαιριστή. Παρόλα αυτά είναι απαραίτητη. Συλλογή εμπειριών, αγωνιστική εγρήγορση και αλλαγή παραστάσεων για παίκτες που δεν βρίσκουν θέση στο ρόστερ. Το paokfc.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά τις επιδόσεις των δανεικών του Δικεφάλου, στο πρώτο μισό της σεζόν.

Φακούντο Περέιρα – Γκαμπάλα
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μετά την καλοκαιρινή επιλογή του να θέσει εαυτόν εκτός ομάδας παραχωρήθηκε δανεικός στην Γκαμπάλα από τοΑζερμπαϊτζάν. Εκεί πήρε χρόνο συμμετοχής και με 17 συμμετοχές στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις με πέντε γκολ και μία ασίστ, σε 898 αγωνιστικά λεπτά, το πρόσημό του είναι θετικό. Έστω κι αν δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά όπως ήλπιζαν οι Αζέροι, παραμένει μια ποιοτική λύση ειδικά για τα δεδομένα του πρωταθλήματος. 

Ευθύμης Κουλούρης – Ανόρθωση
Σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό στην Κύπρο, ούσα πρώτη στην βαθμολογία και έχοντας ένα ρόστερ γεμάτο καλούς ποδοσφαιριστές, οΕυθύμης Κουλούρης όχι μόνο έχει καταφέρει να βρει θέση, αλλά αποτελεί κι έναν από τους πρωταγωνιστές. Μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα ο νεαρός φορ πήρε παιχνίδια στα πόδια του και δικαίωσε τον προπονητή του. Οχτώ συμμετοχές και τρία πολύτιμα γκολ και μία ασίστ ως τώρα στο πρωτάθλημα σε περίπου 300 λεπτά συμμετοχής. Στο Κύπελλο ο απολογισμός του είναι έξι γκολ σε 90 λεπτά. Ο Κουλούρης κερδίζει σημαντικές εμπειρίες και δείχνει ότι θα επιστρέψει ακόμα καλύτερος το ερχόμενο καλοκαίρι για να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Βασίλης Παπαδόπουλος – Παραλίμνι
Ο δεύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται στην Μεγαλόνησο. Ο Παπαδόπουλος μετά την περσινή δύσκολη σεζόν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς δείχνει να βρίσκει τον εαυτό του στο Παραλίμνι. Φροντίζει να δίνει ό,τι καλύτερο έχει ακόμα και αν αγωνίζεται για λίγα λεπτά, γεγονός που εκτιμήθηκε από τον προπονητή του που στα τελευταία παιχνίδια τον εμπιστεύεται ως βασικό. Ως τώρα έχει συμπληρώσει 9 εμφανίσεις με 450 λεπτά συμμετοχής, έχοντας πετύχει παράλληλα δύο σημαντικά τέρματα και μοιράζοντας μία τελική πάσα.

Δημήτρης Γιαννούλης / Αχιλλέας Πούγγουρας – Βέροια
Με μεγάλη επιτυχία εξελίσσεται ο δανεισμός των δύο νεαρών στην Βέροια. Εκεί οι δύο παίκτες υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργιάδη έχουν μετατραπεί σε δύο κανονικούς ποδοσφαιριστές επιπέδου Super League. ΟΠούγγουρας μετράει 11 συμμετοχές με 902 λεπτά και έχει εξελιχθεί σε έναν ικανότατο στόπερ, παίζοντας με ωριμότητα πάρα το νεαρό της ηλικίας του. Από την άλλη ο Γιαννούλης έχει 13 συμμετοχές με 1170 λεπτά και με όπλο του την ταχύτητα εξελίσσεται σε ένα εξαιρετικό μπακ με συμμετοχή και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Κρίστι Κιόσε / Δημήτρης Πόποβιτς – Πανσερραϊκός 
Ανάμεικτα συναισθήματα αφήνει το φινάλε της χρονιάς στους δύο νεαρούς παίκτες που ανήκουν στον ΠΑΟΚ και αγωνίζονται με την φανέλα της ομάδας των Σερρών. Ο Δημήτρης Πόποβιτς προσπαθεί βρει θέση στην 11άδα της ομάδας και αγωνίζεται κυρίως ως αλλαγή, μετρώντας 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με 574 λεπτά συμμετοχής, ενώ έχει πετύχει και ένα τέρμα κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής για τον θεσμό του Κυπέλλου. Ο Κρίστι Κιόσε από την άλλη, μετά την περσινή σεζόν που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, προσπαθεί να βρει τον καλό του εαυτό και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Με μόλις πέντε συμμετοχές, από τις οποίες οι τρεις για το Κύπελλο, ο Αλβανός ελπίζει την νέα χρονιά να αυξήσει τον χρόνο συμμετοχής του. Στα θετικά ότι είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας U21 της χώρας του έχοντας δώσει 4 παιχνίδια.

Στέφανος Πολύζος – Ολυμπιακός Βόλου
Ο νεαρός μέσος δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στον Βόλο. Η περσινή γεμάτη χρονιά με την φανέλα του Αιγινιακού δεν είχε την συνέχεια που ήλπιζε τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα με τέσσερις γεμάτες συμμετοχές, όπου έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του, ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν του έχει δώσει ευκαιρίες και το μέλλον του στην Μαγνησία είναι αβέβαιο.

Γιάννης Τσολακίδης – Πανελευσινιακός
Η ομάδα του μπορεί να μην έχει εντυπωσιάσει ως τώρα στην FootballLeague, αλλά ο ίδιος έχει αφήσει μόνο θετικές εντυπώσεις. Ο Τσολακίδηςστην Ελευσίνα έχει βρει χρόνο συμμετοχής, με μοναδικό αρνητικό ότι δεν αγωνίζεται σε μία συγκεκριμένη θέση. Δεξί μπακ, δεξί χαφ, εξτρέμ και μερικά παιχνίδια στην αριστερή πτέρυγα. Παρά τις συχνές αλλαγές θέσεων ο νεαρός παίκτης έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά και κερδίζει πολύτιμες εμπειρίες σ’ ένα σκληροτράχηλο πρωτάθλημα. Συνολικός απολογισμός: 13 παιχνίδια, 1003 λεπτά συμμετοχής και ένα τέρμα στο τελευταίο παιχνίδι για το 2015.

Κώστας Παναγιωτούδης / Νίκος Βασαΐτης – ΑΠΕ Λαγκαδά

Οι δύο νεαροί παίκτες επέλεξαν να φορέσουν την φανέλα της ομάδας του Λαγκαδά προκειμένου να πάρουν εμπειρίες και χρόνο συμμετοχής. Ο Νίκος Βασαΐτης έκανε τα πρώτα του βήματα στο ανδρικό ποδόσφαιρο και μέτρησε 14 παιχνίδια, αγωνιζόμενος είτε ως σέντερ είτε ως δεξί μπακ. Από την πλευρά του ο Κώστας Παναγιωτούδης πήρε θέση στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, παίζοντας σε 16 παιχνίδια ως επιτελικός μέσος, πετυχαίνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

Σάββας Τουμανίδης – ΑΟ Καβάλας
Τα πρώτα παιχνίδια σε επίπεδο ανδρών πήρε μέσα στο 2015 ο ΣάββαςΤουμανίδης. Το ξεκίνημα δεν ήταν ενθαρρυντικό για τον νεαρό μέσο, όμως μετά την αλλαγή προπονητή στην ομάδα, πήρε φανέλα βασικού και δείχνει να έχει αρπάξει τις ευκαιρίες από τα…μαλλιά. Μάλιστα στο ντεμπούτο του στην 11άδα κατάφερε να πετύχει και το πρώτο του τέρμα. Ο πρώην αρχηγός της Κ20 του Δικεφάλου δείχνει να βρίσκει το εαυτό του στο φινάλε της χρονιάς και ελπίζει ότι μέσα στο 2016 θα πάρει χρόνο συμμετοχής και πολύτιμες εμπειρίες που θα συμβάλλουν στην εξέλιξή του”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανυπομονεί για την επιστροφή στη δράση ο ΠΑΟΚ (pic)

Μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο «Δικέφαλος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τους με την μάχη κόντρα στον Παναθηναϊκό να είναι πλέον στο προσκήνιο. Οι διεθνείς επέστρεψαν, η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος της κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Οι «ασπρόμαυροι» ανυπομονούν για την επανέναρξη του μίνι πρωταθλήματος, των πλέι οφ της Super League 1 και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Με ανάρτηση της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έδειξε την ανυπομονησία που υπάρχει για τη επιστροφή στη δράση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκαλης: «Μακάρι τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΕCL» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την ευχή του τηλεοπτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ./Προοδευτική συμμαχία και πλέον είναι επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» με τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Action 24» εξέφρασε την ευχή του ο φετινός τελικός του Εuropa Conference League, ο οποίος διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» να έχει φιναλίστ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ