Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To Grande 4 στις οθόνες σας! (vid)

Δε χάνεται και σήμερα

PAOK24

To Grande 4 στις οθόνες σας! (vid)

Ένα ακόμα Grande 4, το πρώτο της εβδομάδας, έρχεται στις οθόνες σας στο κανάλι της Foxbet στο Υoutube, με την “σέντρα” να είναι προγραμματισμένη για τις 12:00!

Θέμα ωρών του Σάντσες, το πλήγμα με Κωνσταντέλια, στη Τουρκία ο Τσάλοφ.
Όλα για τον μεγάλο στόχο ο ΠΑΟ, με πολλές απουσίες ο Μπενιτεθ. Τα δεδομένα για Αριάγκα – Ντουάρτε.
Να ξεπεράσει το μπλόκο της Τρίπολης ο Ολυμπιακός. Πολλές αλλαγές από Μεντιλίμπαρ. Τι ισχύει με στόπερ.
Προχωράει με τη δικαιοσύνη η ΑΕΚ. ΑΜΚ 10 εκατ. ευρώ από Ηλιόπουλο.
ΟΦΗ – Λεβαδειακός: Πρώτη μάχη στο Παγκρήτιο, για μια θέση στον τελικό

🔥GRANDE 4 — Η πιο «δυνατή» καθημερινή αθλητική εκπομπή του ελληνικού YouTube!

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο ίδιο τραπέζι, με τους πιο έγκυρους ρεπόρτερ των ομάδων:

🟡 Σταύρος Καζαντζόγλου για την ΑΕΚ
⚫ Δημήτρης Τσορμπατζόγλου για τον ΠΑΟΚ
🔴 Αλέξης Βιρβίλης για τον Ολυμπιακό
🟢 Κώστας Μανωλιουδάκης για τον Παναθηναϊκό

Καθημερινά LIVE 12:00 – 14:00, οι τέσσερις κορυφαίοι ρεπόρτερ μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα, ρεπορτάζ, παρασκήνια και καυτές συζητήσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

💬 Συμμετέχετε ζωντανά στο chat, σχολιάστε, ρωτήστε και πείτε τη γνώμη σας για όσα συμβαίνουν στις ομάδες σας!

📅 GRANDE 4 — Εκεί που οι μεγάλες ομάδες συναντιούνται κάθε μέρα!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προετοιμασία χωρίς δύο για τον ΟΦΗ

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κρητικοί ενόψει ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 20:00, με τους Χριστογεώργο και Ισέκα να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ακολούθησε θεραπεία, με τις πιθανότητες να αγωνιστεί να είναι ελάχιστες. Ταυτόχρονα, αμφίβολος είναι και ο Άαρον Ισέκα, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του να κρίνεται στην τελευταία προπόνηση.

Παράλληλα, εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο 18χρονος Χνάρης, ο οποίος υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του πόδι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλησε στους διαιτητές ο Λανουά

Διαδικτυακή συνομιλία του αρχιδιαιτητή με τις «σφυρίχτρες» του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Στεφάν Λανουά είχε σήμερα διαδικτυακή συνάντηση με τους διαιτητές, θέλοντας να δώσει συγκεκριμένες κατευθύνσεις για τη διεύθυνση των αγώνων.

«Οι διαιτητές που δεν θα διαχειρίζονται τους αγώνες με δίκαιο τρόπο και για τις δύο ομάδες θα μένουν εκτός ορισμών. Θα ορίζω στους αγώνες μόνο όσους ακολουθούν τις κατευθυντήριες γραμμές μας.

Τα λάθη είναι αποδεκτά. Είναι ανθρώπινα. Αν έχουν κατεύθυνση υπέρ μίας ομάδας, όχι. Δεν είναι αποδεκτά.

Σκοπός αυτής της διαδικτυακής συνάντησης είναι να διευκρινίσουμε για ακόμη μία φορά τι περιμένουμε από εσάς, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Παρατηρήσαμε ορισμένες αδυναμίες στη διαχείριση των αγώνων κατά τη διάρκεια των τελευταίων εγχώριων αναμετρήσεων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο τρόπος με τον οποίο διαχειριστήκατε τον αγώνα δεν ήταν ισορροπημένος.

Περιμένουμε από εσάς να είστε δίκαιοι κάθε φορά, 50-50, ανεξάρτητα από το ποιες είναι οι αντίπαλες ομάδες.

Επιπλέον, πρέπει να ενημερώνομαι αμέσως εάν κάποιος εκπρόσωπος συλλόγου προσεγγίσει οποιονδήποτε από εσάς. Να είστε βέβαιοι ότι θα μάθουμε εάν έχει συμβεί κάτι και, εάν δεν μας ενημερώσετε, θα υπάρξουν συνέπειες.

Σας γνωρίζουμε και βλέπουμε ότι έχετε βελτιώσει τις ικανότητές σας τα δύο χρόνια που βρισκόμαστε εδώ. Ωστόσο, γνωρίζουμε επίσης ότι μπορείτε να πετύχετε ακόμη περισσότερα. Είμαστε εδώ για να σας στηρίζουμε ανά πάσα στιγμή. Γι’ αυτό, να έχετε αυτοπεποίθηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στο κέντρο VAR και να μην δείχνετε ανασφάλεια.

Τέλος, μη δίνετε σημασία στα ΜΜΕ, τα οποία ασκούν ολοένα και μεγαλύτερη πίεση πάνω σας.

Επομένως, 50-50 και δίκαιη διαχείριση. Δεν υπάρχουν μεγάλες και μικρές ομάδες στο γήπεδο, παρά μόνο δύο αντίπαλοι», ανέφερε ο αρχιδιαιτητής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο νοσοκομείο ο Κομπανί!

Κατέρρευσε μετά την προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Συναγερμός επικρατεί στις τάξεις της Μπάγερν Μονάχου, ΒενσάνΚομπανί, βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε μετά την προπόνηση των Βαυαρών.

Ο Βέλγος προπονητής είχε προσβληθεί την περασμένη εβδομάδα από ιογενή λοίμωξη, ενώ τα γερμανικά μέσα αναφέρουν πως διακομίσθηκε νωρίς το απόγευμα, στο νοσοκομείο με ελικόπτερο.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν νεότερα για την πορεία της υγείας του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ