Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δε λυγίζει!

Ο ΠΑΟΚ δε χάνει από κανέναν – Όρθιος ΚΑΙ στο “Καραϊσκάκη” παρά τις απουσίες

Αγάπη Γαβριηλίδου

Δε λυγίζει!

Πήγε σε ένα ακόμη ντέρμπι με πολλές και σημαντικές απουσίες και είδε και τον αρχηγό του λίγο πριν από τη σέντρα να τίθεται νοκ άουτ. Ο ΠΑΟΚ -ωστόσο- έμεινε όρθιος και έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του πήγαν στην Αθήνα, γνωρίζοντας πως και πάλι η αποστολή τους δε θα ήταν εύκολη, ενώ λίγο πριν να ξεκινήσει το παιχνίδι ο Ρουμάνος προπονητής είδε τον Ζίβκοβιτς να μην ολοκληρώνει το ζέσταμα, έχοντας μία ενόχληση στον τένοντα, προς τον αστράγαλο χαμηλά, για να τεθεί νοκ άουτ. Έστω κι έτσι -ωστόσο- ο ΠΑΟΚ έκανε την προσπάθειά του και κυρίως μετά τις αλλαγές διαφοροποιήθηκε και η εικόνα, με τους “ασπρόμαυρους” να γίνονται πιο απειλητικοί.

Ένα ακόμη ντέρμπι με πολλές απουσίες, ένα ακόμη ντέρμπι στο οποίο ο ΠΑΟΚ έδειξε συνολικά ένα καλό πρόσωπο και στάθηκε στο ύψος του, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που έκανε ό,τι κάνει πάντα, παίζοντας με πολλές σέντρες και γεμίσματα. Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με ενδεκάδα με προβλήματα, αλλά ο ΠΑΟΚ στάθηκε καλά, αμύνθηκε όσο καλύτερα γινόταν και στο φινάλε, με την είσοδο των Κωνσταντέλια και Τάισον κυρίως, έγινε και πιο απειλητικός, αλλά του έλειψε το γκολ.

Απείλησε με τον Τσικίνιο στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός, ενώ ο “Δικέφαλος” είχε τη μεγάλη στιγμή με τον Γερεμέγεφ και στο δεύτερο ημίχρονο ο Κωνσταντέλιας “άγγιξε” το 1-0, με τον Πιρόλα να έχει “απάντηση”, με τους γηπεδούχους να απειλούν με Ελ Κααμπί και Ταρέμι.

Πλέον, οι “ασπρόμαυροι” είναι στο -2 από την ΑΕΚ, αλλά είναι πολύ καλοί και σταθερά σοβαροί στα ντέρμπι -με απουσίες ή χωρίς- για να πάνε τώρα σε ένα διάστημα με ένα παιχνίδι την εβδομάδα, υποδεχόμενοι πρώτα τον Λεβαδειακό για να ακολουθήσει το ματς με τον Βόλο, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, ενώ πλέον ξεκινούν και οι επιστροφές.

Ενδεκάδα με αλλαγή της τελευταίας στιγμής

Το ντέρμπι επρόκειτο να ξεκινήσει με τον Ζίβκοβιτς βασικό για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, στο ζέσταμα ο Σέρβος αισθάνθηκε ενοχλήσεις χαμηλά στο πόδι του και έμεινε εκτός ενδεκάδας, με τον Μπιάνκο να παίρνει τη θέση του τελικά.

Στο τέρμα ήταν ο Τσιφτσής και στην άμυνα ξεκίνησαν οι Σάντσες, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης και Μπάμπα.

Στη μεσαία γραμμή, ήταν ο Ζαφείρης και ο Οζντόεφ και μεσοεπιθετικά οι Μπιάνκο, Ιβανούσετς, Χατσίδης και Γερεμέγεφ.

Τι έχασε ο Γερεμέγεφ…

Σε ένα ντέρμπι με σημαντικές απουσίες και πάλι για τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο 5′ όταν ο Νασιμέντο έκανε μία προβολή για να στείλει την μπάλα πάνω από την εστία, χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο Τσιφτσής. Ο Ολυμπιακός έμοιαζε να έχει μπει καλύτερα στο παιχνίδι, αλλά σταδιακά οι παίκτες του Λουτσέσκου ισορρόπησαν και αμύνονταν τέλεια απέναντι από τους Πειραιώτες, με τον Τσικίνιο να χάνει μία ευκαιρία στο 26′, όταν με κεφάλι έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Ένα λεπτό μετά, ο ΠΑΟΚ έχασε τεράστια ευκαιρία, σε μία φάση όπου ο Γερεμέγεφ αστόχησε απέναντι από την εστία του Τζολάκη, αλλά υποδείχθηκε οφσάιντ. Η φάση ήταν οριακή και ο Ροντινέι φαινόταν να καλύπτει, κάτι που σημαίνει πως αν ευστοχούσε ο Σουηδός θα υπήρχε έλεγχος VAR και με τη γραμμή θα φαινόταν αν όντως ήταν αντικανονικό το γκολ, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια, σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές κι έναν ΠΑΟΚ που αμυνόταν σε γενικές γραμμές καλά, αλλά δυσκολευόταν να απειλήσει.

Αλλαγές και μεγάλη φάση

Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος κυλούσε χωρίς πολλά-πολλά, μέχρι που στο 65ο λεπτό οι δύο προπονητές έκαναν τις κινήσεις τους, με τον Λουτσέσκου να βάζει στο παιχνίδι τους Κωνσταντέλια και Τάισον, την ώρα που Μεντιλίμπαρ έβγαλε χαφ για να βάλει δεύτερο φορ, τον Ταρέμι στο πλευρό του Ελ Κααμπί. Λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Κωνσταντέλιας λίγο έλειψε να βρει το γκολ, όταν στο 66′ ο Κωνσταντέλιας βρέθηκε φάτσα με τον Τζολάκη και πλάσαρε, αλλά ο Πιρόλα έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή κι ο Ρέτσος απομάκρυνε στη συνέχεια.

Στο 70′ ο Ταρέμι ήταν άστοχος μετά από γέμισμα του Ποντένσε, ενώ νωρίτερα ο Ολυμπιακός είχε απειλήσει και με τον Ελ Κααμπί, ενώ πέντε λεπτά μετά μπήκε στο παιχνίδι και ο Μεϊτέ. Δύο λεπτά μετά, ο Τσιφτσής είπε μεγάλο “όχι” στον Ελ Κααμπί που έκανε το τελείωμα και είδε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να πέφτει σωστά στη δεξιά του γωνία, μετά από λάθος του Μιχαηλίδη και ο Λουτσέσκου έβαλε στο παιχνίδι και τους Ντεσπόντοφ και Καμαρά, σε ένα παιχνίδι που έμπαινε στο τελευταίο του κομμάτι. Ο “Δικέφαλος” έψαξε το γκολ, αλλά αυτό δεν ήρθε και οι δύο ομάδες είδαν τον Ισπανό ρέφερι να σφυρίζει για τελευταία φορά, για να πάρουν από ένα βαθμό.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Πιρόλα, Ρέτσος, Μπρούνο, Γκαρθία (Μουζακίτης), Έσε (Σιπιόνι), Μαρτίνς, Τσικίνιο (Ποντένσε), Νασιμέντο (Ταρέμι) και Ελ Κααμπί

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Τσιφτσής, Σάντσες, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ζαφείρης (Καμαρά), Οζντόεφ (Μεϊτέ), Μπιάνκο (Κωνσταντέλιας), Ιβανούσετς (Τάισον), Χατσίδης (Ντεσπόντοφ) και Γερεμέγεφ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Χρέος μας να κρατάμε ζωντανή τη μνήμη του Κλεομένη»

Το τουρνουά ποδοσφαίρου του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νεάπολης και το κάλεσμα σε όλους τους φίλους του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Πολίχνης την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, στη μνήμη του Κλεομένη ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 12 Μαρτίου στην Καλαμαριά, από οπαδούς του Άρη.

Το τουρνουά διοργανώνει ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νεάπολης, ο οποίος με ανακοίνωσή του ανέφερε:

"Στις 29/11 δεν πρέπει να λείπει κανείς…

Εκείνη τη μέρα δεν μαζευόμαστε απλώς για ένα τουρνουα, μαζευόμαστε για να τιμήσουμε τη μνήμη του αδερφού μας, του ΚΛΕΟ, ενός δικού μας ανθρώπου που μπορεί να έφυγε από κοντά μας, αλλά δεν θα φύγει ποτέ από τις καρδιές μας.

Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι απλώς μια ομάδα. Είναι οικογένεια, είναι αδέρφια, είναι δεσμοί που δεν σπάνε ούτε με τον θάνατο. Και όταν ένας αδερφός μας φεύγει, το χρέος μας είναι να κρατάμε τη μνήμη του ζωντανή, να δείχνουμε πως δεν ξεχνάμε και πως κανείς από εμάς δεν θα μείνει μόνος ΠΟΤΕ.

Στις 29/11 θέλουμε όλο τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. εκεί. Από κάθε γωνιά, από κάθε σύνδεσμο, από κάθε γειτονιά. Να γίνουμε μια φωνή, μια ψυχή, μια γροθιά, για τον αδερφό μας.

Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι αφιερωμένο στον αδερφό μας και συγκεκριμένα πραγματοποιείται ενόψει τον 20ον γενεθλίων του αλλά και για την υπενθύμιση ότι η μνήμη του θα μείνει αιώνια.

Υ.Γ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΟ

Υ.Γ.2 Θα υπάρχει ψηστήρι από νωρίς το μεσημέρι αλλα και γιγαντοοθόνη για να δούμε όλοι μαζί το ματς με το χανουμι".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… φοβιτσιάρης Λουσέ και ο… Δράκουλας Μιχαηλίδης! (vid)

To… διαφορετικό Q&A του Σιμόν Μπάνζα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε ένα διαφορετικό και πρωτότυπο αν μη τι άλλο Q & A κλήθηκε να πρωταγωνιστήσει ο Σιμόν Μπάνζα, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τον βάζει σε ρυθμούς... Ηalloween!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Ζρίνσκι με μόνο 1 ευρώ!

Με “ελεύθερη” ουσιαστικά είσοδο η ρεβάνς της Κ19 με τους Βόσνιους στην Τούμπα, τι ισχύει με τα εισιτήρια διαρκείας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Ζρίνσκι Μόσταρ, την ερχόμενη Τετάρτη (4/11, 15:30) στην Τούμπα για το UEFA Youth League, στη ρεβάνς της νίκης του Δικεφάλου με 3-1 στην έδρα των Βόσνιων, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με αυτή, τα εισιτήρια κοστίζουν μόλις 1 ευρώ και η διάθεσή τους θα ξεκινήσει μεθαύριο Δευτέρα στις 10:00, ενώ δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας και δεν απαιτείται ταυτοποίηση μέσω Gov!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Δευτέρα (02.11.2026) στις 10:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Ζρίνσκι Μόσταρ, για τον επαναληπτικό του δεύτερου γύρου του Youth League που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 04.11.2026 στις 15:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή

VIP 1,2,3 €1

Κανάλια Πώλησης

Α.Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο:

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Mέτα την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλάβει το/τα εισιτήριο/α του στο δηλωθέν email.

Διευκρινίσεις

Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να έχει στην κατοχή του 1 εισιτήριο.

Τα παιδιά δεν εισέρχονται δωρεάν & θα πρέπει να κατέχουν εισιτήριο αγώνα καθώς επίσης και να συνοδεύονται από ενήλικο φίλαθλο. Για την είσοδο των παιδιών στο γήπεδο, ο ενήλικας συνοδός θα πρέπει να κατέχει απαραίτητα οποιοδήποτε επίσημο δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης του παιδιού σε περίπτωση που διενεργηθούν έλεγχοι ταυτοπροσωπίας.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο γήπεδο να φέρουν μαζί τους οποιοδήποτε έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Στις ηλεκτρονικές αγορές ισχύει ο περιορισμός των 15 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Στον αγώνα UYL δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας. Η αγορά εισιτηρίου για τη θύρα VIP είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP/VIPA. Κατά την ηλεκτρονική αγορά, οι κάτοχοι θα πρέπει να συμπληρώσουν στο πεδίο «ΚΟΥΠΟΝΙ» τον αριθμό του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν απαιτείται ταυτοποίηση του εισιτηρίου στο Gov.gr Wallet app

Τρόποι επικοινωνίας

Τηλέφωνο : 2310954099 (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 17:00)

Email : boxoffice@paokfc.gr".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ