Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ Β – Νέστος Χρυσούπολης

Πότε ξεκινάει η διάθεσή τους, ποια η τιμή τους

PAOK24

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ Β – Νέστος Χρυσούπολης

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα του ΠΑΟΚ Β με τον Νέστο Χρυσούπολης στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, θα είναι διαθέσιμα από αύριο το πρωί στις 10:00, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτή, αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι το Σάββατο (18/04) στις 10:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ Β-Νέστος Χρυσούπολης για την 8η αγωνιστική Play Outs Πρωταθλήματος Super League 2 2025-26 που θα διεξαχθεί το Σάββατο (18/04) στις 15:00 στο γήπεδο Μ.Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.

Τιμή Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή

S 5 ευρώ

Κανάλι Πώλησης

Α. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Mέτα την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλάβει το/τα εισιτήριο/α του στο δηλωθέν email. Για την είσοδο του στο γήπεδο, θα πρέπει να εκτυπώσει το/τα εισιτήριο/α σε εκτυπωτή σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στο εισιτήριο.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε απολογία Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ

Πέντε ομάδες ενώπιον του αθλητικού δικαστή στην Super League

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή της Super League θα βρεθούν πέντε ΠΑΕ, για περιστατικά που καταγράφηκαν στις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, σε απολογία καλούνται οι ΑΕΚ, Άρης, Ολυμπιακός, ΟΦΗ και Παναθηναϊκός, με αφορμή τη συμπεριφορά των οπαδών τους κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Οι πέντε ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες με το ενδεχόμενο επιβολής χρηματικών προστίμων, ανάλογα με τις παραβάσεις που τους αποδίδονται και τις αποφάσεις του αρμόδιου πειθαρχικού οργάνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Πέμπτη, 29-10-2026 και ώρα 15:30, τους κάτωθι:

1/ ΠΑΕ ΑΕΚ: "Βάσει των αναφερομένων στο από 24/10/2026 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 24/10/2026 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα στην από 27/10/2026 Έκθεση Παρατηρητή ΔΕΑΒ και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2247/26/2425312 από 26/10/2026 Έκθεση της Αστυνομίας", στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

2/ ΠΑΕ ΑΡΗΣ: "Βάσει των αναφερομένων στο από 25/10/2026 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 25/10/2026 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην από 27/10/2026 Έκθεση Παρατηρητή ΔΕΑΒ", στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’, 16 παρ. 1 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

3/ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: "Βάσει των αναφερομένων στο από 25/10/2026 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 25/10/2026 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, στην από 27/10/2026 Έκθεση Παρατηρητή ΔΕΑΒ και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/131/1/6-νβ’ από 27/10/2026 Έκθεση της Αστυνομίας", στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’, 2 περ. α’ ιιι) του Π.Κ. της ΕΠΟ.

4/ ΠΑΕ ΟΦΗ: "Βάσει των αναφερομένων στο από 25/10/2026 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 25/10/2026 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα στην από 27/10/2026 Έκθεση Παρατηρητή ΔΕΑΒ και στην από 25/10/2026 Έκθεση της Αστυνομίας", στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’, 2 περ. α’ ι), 4 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

5/ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: "Βάσει των αναφερομένων στο από 25/10/2026 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 25/10/2026 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, στην από 27/10/2026 Έκθεση Παρατηρητή ΔΕΑΒ και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 5513/26/2423887 από 26/10/2026 Έκθεση της Αστυνομίας",στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ELABET - ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄, 15 παρ. 2 περ. α’ iii), 3 περ. ΙΙ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το…προβληματικό 25,1% για τον ΠΑΟΚ

Χωρίζοντας τα παιχνίδια του Δικεφάλου σε τρία διαφορετικά διαστήματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την τρίτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα από τον ΟΦΗ, έχοντας προηγηθεί αυτές από Παναθηναϊκό και Καλαμάτα, αποτελέσματα που τον έχουν αφήσει έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Συνολικά, η ομάδα του Αλέσιο Λίσι έχει δώσει δεκάξι επίσημα παιχνίδια στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, για προκριματικά Europa/Conference League, πρωτάθλημα και κύπελλο.

Είναι χαρακτηριστικό πως από το σύνολο των αγώνων του, ο Δικέφαλος έχει βρεθεί να «κυνηγάει» το σκορ σε δέκα περιπτώσεις και σε -μόλις- τρεις κατάφερε να το ανατρέψει.

Χωρίζοντας τα παιχνίδια της ομάδας σε τρία διαστήματα, δηλαδή ισόπαλο σκορ, προβάδισμα για τον ΠΑΟΚ και προβάδισμα για τον αντίπαλο, είναι ενδιαφέροντα τα στοιχεία που προκύπτουν.

Από τα 1.440 λεπτά παιχνιδιού (δεν υπολογίζονται οι καθυστερήσεις, όχι επειδή δεν είναι σημαντικές, αλλά δύσκολα μετρηθούν σωστά), οι «ασπρόμαυροι» είναι μπροστά στο σκορ για 362' ενώ ο αντίπαλος προηγείται στα 408'. Επομένως, ισόπαλο σκορ στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ συναντάται για 670'.

Οι παίκτες του Λίσι δηλαδή έχουν καταφέρει να προηγούνται μόλις στο 25,1% του συνολικού αγωνιστικού χρόνου που έχουν δώσει. Είναι πίσω στο σκορ στο 28,3% ενώ ισοπαλία υπάρχει στο 46,5%.

Δηλαδή, περίπου στο 75% του χρόνου ο ΠΑΟΚ ψάχνει γκολ είτε για να προηγηθεί είτε για να ισοφαρίσει. Ένα διάστημα που είναι αρκετά μεγάλο και που λογικά δημιουργεί ανασφάλεια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μια ομάδα που είναι τόσο συχνά πίσω στο σκορ ή καταναλώνει τόσο χρόνο για να πάρει και να διατηρήσει το προβάδισμα στα χέρια της, δύσκολα να μην είναι ευάλωτη πνευματικά μέσα στο παιχνίδι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πέταξε» για Βοσνία η Κ19 του ΠΑΟΚ! (pic)

Ετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη του UEFA Youth League τα αετόπουλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με προορισμό τη Βοσνία αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (27/10) η Κ19 του ΠΑΟΚ, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Ζρίνσκι Μόσταρ για το UEFA Youth League.

Οι «ασπρόμαυροι» αντιμετωπίζουν την ομάδα της Βοσνίας την Τετάρτη (28/10) στις 17:00, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν την πρόκριση στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση και ταξιδεύει με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Βοσνία αποτελείται από τους Μπελερή, Μαλιγίν, Μανασίδη, Αρετή, Αυγητίδη, Μπέρδο, Κάνιος, Κυριαζίδη, Ψυρούκη, Κρομμύδα, Τεντολούρη, Μίσχο, Σούβλατζη, Ματέρα, Παπαδόπουλο, Χαλδέζο, Φλώρο, Νικηφόρο και Γκιόκα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ