Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να τα δώσουμε όλα αύριο»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο την Γκαμπάλα (22:05) στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

PAOK24

«Να τα δώσουμε όλα αύριο»

O προπονητής του «Δικεφάλου», Ιγκόρ Τούντορ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, τονίζοντας ότι θέλει η ομάδα του να δείξει στο γήπεδο την αλλαγή του κλίματος και να πανηγυρίσει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα επηρεαστεί από το άλλο παιχνίδι του ομίλου που γίνεται νωρίτερα: Δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει αυτό. Υπάρχουν ειδικές συνθήκες για το αυριανό παιχνίδι για εμάς. Περιμένω αύριο περισσότερο από ποτέ να δω την ομάδα που είδα σήμερα την προπόνηση να δουλεύει σε καλό κλίμα, συγκεντρωμένη με όρεξη. Θα πάμε και στο ξενοδοχείο 20 παίκτες όλοι μαζί για να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αύριο είναι η στιγμή που περιμένω να δω την ομάδα που θέλω να βλέπω μέσα στο γήπεδο.

Για το αν θεωρεί ότι τα άσχημα αποτελέσματα είναι θέμα ψυχολογίας: Το αποτέλεσμα της δουλειάς στον ψυχολογικό τομέα θα το δούμε αύριο. Στο ποδόσφαιρο έχει πάντα σημασία η ψυχολογία και είναι μέρος της δουλειάς του προπονητή, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να καταλαβαίνει τους ποδοσφαιριστές του, να αντιλαμβάνεται την κατάσταση και να τους λέει τα δικά του λόγια, χρησιμοποιώντας τα σωστά εργαλεία. Το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς θα το δούμε αύριο, περιμένω καλές απαντήσεις από την ομάδα μου και τους ποδοσφαιριστές μου και περιμένω να τα δω και στο αυριανό παιχνίδι.

Αν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνύπαρξη Κλάους-Μπερμπάτοφ και αν θα τους ξεκινήσει και αύριο: Στο αυριανό παιχνίδι δε θα είναι ο Κλάους στην ενδεκάδα. Δε θα ξεκινήσουν και οι δύο μαζί, θα ξεκινήσει ο Πέλκας. Για μένα όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι το ίδιο και έχουν τις ίδιες ευκαιρίες και πρέπει να δώσουν κάτι στην ομάδα ανεξαρτήτως του ονόματος τους. Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό και σημαντικό είναι τι συμβαίνει τώρα όχι στο προηγούμενο παιχνίδι. Αύριο θα επιλέξω τους παίκτες που θεωρώ ότι είναι καλύτεροι για τον ΠΑΟΚ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτοί που θα είναι στον πάγκο δεν είναι σημαντικοί. Όλοι είναι σημαντικοί και όλοι χρειάζονται, μπορούν από τον πάγκο να αλλάξουν το παιχνίδι. Τακτικά αν μπορώ να το εξηγήσω θεωρώ ότι όταν χρησιμοποιούνται και οι δύο χάνεται για λίγο η ισορροπία στην ομάδα. Και για αυτό τον ΠΑΟΚ όταν αγωνίζεται ο Πέλκας έχουμε καλύτερη λειτουργία στο δημιουργικό κομμάτι και στη δημιουργία και φυσικά στο ανασταλτικό. 

Για το αν μπορεί να είναι βέβαιος ότι η ομάδα του θα περάσει αυτή την περίοδο κρίσης: Πρώτα από όλα όταν τα αποτελέσματα δεν έρχονται είναι λογικό να είναι προβληματισμένος. Αυτό που έχω καταλάβει παρακολουθώντας όλα τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ότι στην Ελλάδα όλες οι ομάδες κάνουν 3-4 ευκαιρίες και λίγες είναι αυτές που κάνουν 7-8 ευκαιρίες και αυτό που χρειάζεται είναι να σκοράρεις για να προηγηθείς. Εμείς αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να σκοράρουμε, είναι σημαντικό για εμάς να πετύχουμε γκολ να προηγηθούμε, να πάρουμε μία σημαντική για εμάς νίκη αύριο γιατί θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι περισσότερο ψυχολογικό παρά αγωνιστικό, τακτικό ή στιλ απόδοσης. Στο προηγούμενο παιχνίδι έχασε δύο ευκαιρίες ο Μπερμπάτοφ και μία ο Πέλκας και στο ποδόσφαιρο αν δε σκοράρεις δεν μπορείς να πάρεις τη νίκη και να μεγαλώσεις ως οργανισμός. Αυτό που έχει συμβεί σε πολλά παιχνίδια είναι ότι κυριαρχείς και δεν μπορείς στο τέλος να κερδίσεις και να ανέβεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις αν δεν μπορείς να ανέβεις ενώ παίζεις καλά ή μένεις στάσιμος ή πηγαίνεις ακόμα χειρότερα. Για αυτό εμείς πρέπει να κάνουμε γκολ τις 3-4 ευκαιρίες που δημιουργούμε στο παιχνίδι. 

Για το αν μετά το δείπνο με τους παίκτες και τη φωτογραφία του Κλάους είδε ότι πέτυχε τον στόχο του με τις δηλώσεις του μετά τον Παναιτωλικό: Η φωτογραφία δεν ήταν όπως άκουσα κάτι αρνητικό, ήταν κομμάτι της πλάκας, ένα μέρος της βραδιάς. Εγώ το διασκέδασα και μου άρεσε και μιλώντας για το απόγευμα το απόλαυσα πολύ και ήταν πολύ ωραία. Όπως σας είπα και πριν το αν το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας θα είναι θετικό θα το δούμε αύριο αφού σφυρίξει ο διαιτητής. 

Για το πως εκλαμβάνει τη στήριξη το πρόσωπο του και την κριτική σε παίκτες μετά το παιχνίδι της Κυριακής: Είπα από την πρώτη ημέρα εδώ στη Θεσσαλονίκη ότι έχω παρει πολλή αγάπη και στήριξη από τον κόσμο της ομάδας. Και σε μία στιγμή όχι τόσο εύκολη για μένα και τους παίκτες μου είναι σημαντικό να νιώθουμε τη στήριξη του κόσμου. Βέβαια το πιο σημαντικό στο αυριανό παιχνίδι, πρώτος εγώ και μετά οι παίκτες μου να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο και νομίζω ότι αυτό είναι πιο σημαντικό και από το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτέθηκαν οι Ραν Ταν Πλαν της ενημέρωσης

Το PAOK24 σας παρουσιάζει βίντεο που φαίνεται πως και η ένταση με Γκαγκάτση δημιουργείται από τον Αλμέιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το PAOK24, μετά την κλήση της Δ.Ε.Α.Β. στον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, από πλευράς Ένωσης, διέρρευσε ένα βίντεο μέσα από το οποίο γίνεται να προσπάθεια να πειστεί αυτός που το βλέπει, ότι όλο το ξέσπασμα του Αργεντινού τεχνικού, ο οποίος έφτασε στο σημείο να πιάσει από το λαιμό αστυνομικό της Δ.Ε.Α.Β., ξεκίνησε από τον... Μάκη Γκαγκάτση.

Όποιος παρακολουθήσει και εκείνο το βίντεο, που υποτίθεται ότι βγήκε προς υπεράσπιση του Αλμέιδα, καταλαβαίνει πολύ καλά ότι ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, δίνει το χέρι στον Αργεντινό τεχνικό και αυτός του επιτίθεται!

Από το παρακάτω βίντεο που σας παρουσιάζει το PAOK24, μπορείτε να το καταλάβετε ακόμα καλύτερα, πως ο Γκαγκάτσης αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης και τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2, δίνει το χέρι στον Αλμέιδα και αυτός στη συνέχεια, κάτι του λέει σε έντονο ύφος και ακολουθούν οι σκηνές... απείρου κάλλους με αρνητικό πρωταγωνιστή τον προπονητή της ΑΕΚ.

[video width="320" height="320" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/440709284_7585989258145606_5824554240385171313_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει θέμα Τερίμ»

Διέψευσε ρεπορτάζ για άμεση απομάκρυνση του Τούρκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη, ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος και οι αντιδράσεις του κόσμου, ήταν πολλές τόσο για τον Φατίχ Τερίμ όσο και για ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τα τελευταία 24ωρα, προέκυψε έντονη φημολογία καθώς και δημοσιεύματα για την άμεση απομάκρυνση του Τούρκου τεχνικού από τον πάγκο, ωστόσο ο Παναθηναϊκός τα διέψευσε επισήμως, αναφέροντας:

«Σχετικά με δημοσιεύματα και αναφορές, η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάρτινη επικοινωνία!

Βίντεο που εκθέτει περισσότερο τον Αλμέιδα διέρρευσε η ΠΑΕ ΑΕΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επί... ποδός βρίσκεται από χθες το πρωί ολόκληρος ο επικοινωνιακός μηχανισμός της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου όχι μόνο να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα, δηλαδή την απίστευτη από κάθε άποψη ενέργεια του Ματίας Αλμέιδα να πιάσει από τον λαιμό αστυνομικό του τμήματος αθλητικής βίας, αμέσως μετά το τέλος του κυριακάτικου ντέρμπι στην Τούμπα, αλλά να κατηγορήσει τον ΠΑΟΚ (!) για την συμπεριφορά του προπονητή της!

Από την ώρα πάντως που έγινε γνωστό πως η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον Αργεντινό προπονητή, η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ... αγχώθηκε ακόμα περισσότερο!  Συγκεκριμένα, υπήρξε σχόλιο από τον αντιπρόεδρό της, Γιώργο Κοσμάεπίσημη θέση της της μέσω διαρροής,  αλλά και ένα βίντεο, το οποίο υποτίθεται αποκαλύπτει την... αλήθεια!

Ποια είναι η αλήθεια σύμφωνα με την ΑΕΚ και τα Μέσα της, προκειμένου να πείσει πως το αφήγημά της για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα είναι το πραγματικό;  Πως ο Ματίας Αλμέιδα, πριν επιδοθεί σε ενέργειες που παραπέμπουν σε χούλιγκαν, σπρώχτηκε από τον Μάκη Γκαγκάτση!

Δυστυχώς για την ΠΑΕ ΑΕΚ βέβαια και τους... πρόθυμους φίλους της, παρατηρώντας το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν σπρώχνει τον Αλμέιδα αλλά δίνει το χέρι του στον Αργεντινό, ο οποίος με τη σειρά του τον τραβάει!

Εν συνεχεία δε, ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν δίνει καμία απολύτως συνέχεια στο όλο επεισόδιο, σε αντίθεση με τον Ματίας Αλμέιδα που τα... χάνει, περικυκλωμένος ΜΟΝΟ από ποδοσφαιριστές του, συνεργάτες του και μέλη της διοίκησης της ΑΕΚ, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία!

Ωραία λοιπόν η επικοινωνιακή στρατηγική της ΑΕΚ για να μεταθέσει αλλού τις ευθύνες για την συμπεριφορά του προπονητή της και αυτός να γλιτώσει την τιμωρία, μόνο που αυτή είναι καταρρέει - και μάλιστα εύκολα - σαν... χάρτινος πύργος!

[video width="1280" height="720" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/twittervid.com_aek365gr_fe2f70.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ