Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Το ξέσπασμα του αρχηγού!

Ο Θοδωρής Πετρίδης μίλησε έξω από τα… δόντια μετά το τέλος του αγώνα με τον Αερωπό Έδεσσας και τη βράβευσή του ως Man of the Match.

Ελένη Μπούντου

Το ξέσπασμα του αρχηγού!

Αναλυτικά όσα είπε…

«Ευχαριστώ πολύ την OptikonXpress για το βραβείο. Σχετικά με τον αγώνα, γνωρίζαμε τα σημεία που έπρεπε να κάνουμε σωστά στην αμυντική μας λειτουργία. Στην επίθεση ήμασταν λίγο πιο βιαστικοί. Στο τέλος με 2-3 καλές άμυνες και γρήγορα γκολ πήραμε τη νίκη.

Αναφορικά με κάποια πράγματα που γίνονται στο πρωτάθλημα θέλω να πω τα εξής: Αγωνίζομαι 11 χρόνια στην Α1 και δεν έχω το όνομα του παιδιού που μένει με το στόμα του κλειστό. Συνήθως είμαι ο πρώτος που θα πάω να μιλήσω σε διαιτητές ή παρατηρητές. Όμως από κει και πέρα βλέπουμε κάποιες καταστάσεις που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε.

Στο τέλος του πρωταθλήματος πέρσι είδαμε την ελληνική διαιτησία να ξεφτιλίζεται πανελλαδικά και διεθνώς από σωματείο που έφτιαχνε βίντεο. Βλέπουμε άλλες ομάδες να έρχονται να παίξουν εδώ και οι προπονητές τους να κάνουν ειρωνικά σχόλια για διεθνοποίηση διαιτητών και άλλα. Βλέπουμε να βγαίνουν ανακοινώσεις από σωματεία στο κύπελλο που υποστηρίζουν ότι αδικήθηκαν παρότι προκρίθηκαν.

Στον ΠΑΟΚ είμαστε πρώτα απ’ όλα εμείς υπεύθυνοι για τα αποτελέσματα και δεν ρίχνουμε το φταίξιμο αλλού. Ζούμε σε μία χώρα που καταρρέουν τα πάντα σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο και φυσικά το ίδιο συμβαίνει με τον αθλητισμό. Οι μόνοι που κρατάμε το ελληνικό χάντμπολ είμαστε εμείς οι αθλητές, που -μάλιστα- καλούμαστε να αντιμετωπίζουμε και ειρωνείες. Λένε ότι κάποιες φορές πρέπει να κερδίζεις και τους διαιτητές. Εμείς σήμερα κερδίσαμε και τους διαιτητές και από εδώ και πέρα αυτό θα κάνουμε. Θα κερδίζουμε και τους διαιτητές».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πανηγύρισαν τη νίκη οι νέοι του ΠΑΟΚ

Επικράτησαν του Αλέξανδρου Αξιούπολης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΘ οι Νέοι Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Αλέξανδρου Αξιούπολης με 24-20.

Σ' ένα κλειστό παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στην μεγαλύτερη διάρκεια του, οι παίκτες του Δικεφάλου ανέβασαν την απόδοσή τους, παίρνοντας σε κομβικό σημείο προβάδισμα τριών τερμάτων, 19-16.

Κάνοντας πολύ καλή διαχείριση στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, οι Νέοι του ΠΑΟΚ διατήρησαν το προβάδισμα τους, κατακτώντας τη νίκη με 24-20.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 3-2, 4-5, 5-7, 8-8, 9-8 (ημχ.), 10-11, 14-14, 16-15, 19-16, 21-18, 24-20

ΠΑΟΚ: Κοβάνης, Παπαγιαννίδης, Σεμλίκος Κ. 1, Τουρλής 2, Ήτζιος, Στανκίδης, Συμεωνίδης, Πανταζής, Πακτίτης, Κοντούλης 2, Δοντάς 1, Πατσές, Χατζηλίας 3, Χατζίδης 6, Δάιος, Μαρίνος 9.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σεϊρεκίδης: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για εμάς»

Οι σκέψεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πάρα πολύ κοντά στη συμμετοχή του στα playoffs βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά και τη νίκη που πέτυχε επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας στη Μίκρα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Στέλιος Σεϊρεκίδης, δήλωσε:

«Για εμάς δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε.

Η Πυλαία ήταν εξαιρετική, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς βρήκαμε τον ρυθμό μας, βρήκαμε τις άμυνες και τις επαφές. Πήγαμε καλά στο τρανζίσιον και την επίθεση, και ήμασταν περισσότερο αποτελεσματικοί απ' ότι στο πρώτο ημίχρονο.

Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε, έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια, ενώ έρχεται και το Final-4 του Κυπέλλου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ