Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βασικός ο Πόποβιτς

Ο Δημήτρης Πόποβιτς παίρνει χρόνο συμμετοχής στην Κύπρο, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης επέστρεψε στην 11άδα της Βέροιας. Δεν αγωνίστηκαν Όλσεν και Περέιρα…

Νίκος Μοσχοβίτης

Βασικός ο Πόποβιτς

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ στην ιστοσελίδα της για τους δανεικούς:

Ρόμπιν Όλσεν (Κοπεγχάγη-ΑΙΚ Στοκχόλμης 1-0)
Με τον νεαρό Καμίνσκι να ξεκινάει βασικός, ο Όλσεν παρακολούθησε από τον πάγκο την φιλική νίκη της ομάδας του κόντρα στην ΑΙΚ Στοκχόλμης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ενόψει την επανέναρξης του πρωταθλήματος Δανίας.

Φακούντο Περέιρα (Ράσινγκ Κλουμπ-Σαν Μαρτίν 2-2)
Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας του για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής ο Φακούντο Περέιρα. Η Ράσινγκ κρατούσε την νίκη στα χέρια της, αλλά δέχθηκε γκολ στο 89′ και ήρθε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την Σαν Μαρτίν, παίρνοντας τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.

Ευθύμης Κουλούρης (ΑΕΚ Λάρνακας-Ανόρθωση 1-0)
Ντέρμπι κορυφής στην Κύπρο κόντρα σε ΑΕΚ Λάρνακας και Ανόρθωση με την ομάδα του Ευθύμη Κουλούρη να γνωρίζει την ήττα και να απομακρύνεται πέντε βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Ο νεαρός φορ πέρασε στο παιχνίδι στο 74′, στην τελική αντεπίθεση της ομάδας, αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει κάτι ουσιαστικό.

Βασίλης Παπαδόπουλος (Παραλίμνι-Σαλαμίνα 2-2)
Στην κορυφή της επίθεσης στην εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Σαλαμίνα βρέθηκε για 80 λεπτά ο Βασίλης Παπαδόπουλος. Η παρουσία του κρίνεται θετική, καθώς παρά το ότι δεν κατάφερε να προσφέρει σε δημιουργία και εκτέλεση, ήταν κινητικός και ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα.

Δημήτρης Πόποβιτς (Ε.ΝΑΔ-Καρμιώτισσα 0-2)
Βασικός και αναντικατάστατος ο Δημήτρης Πόποβιτς. Αγωνίστηκε σε όλη την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ε.ΝΑΔ αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Η Καρμιώτισσα επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου γίνεται «μάχη» με πέντε ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση τριών βαθμών.

Δημήτρης Γιαννούλης / Αχιλλέας Πούγγουρας (Ατρόμητος-Βέροια 0-0)
Επέστρεψε στα υψηλά στάνταρ απόδοσης που τον είχαμε συνηθίσει ο Δημήτρης Γιαννούλης, μετά από ένα κακό διάστημα για τον ίδιο. Κόντρα στον Ατρόμητο αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, όντας εξαιρετικός σε επίθεση και άμυνα. Ο Αχιλλέας Πούγγουρας παρακολούθησε την αναμέτρηση από τον πάγκο.

Κρίστι Κιόσε (Πανσερραϊκός-Κισσαμικός 1-0)
Ειδική αποστολή ανέλαβε ο Αλβανός αμυντικός στην αναμέτρηση του Πανσερραϊκού κόντρα στον Κισσαμικό. Πέρασε στο παιχνίδι στο 66′ και αγωνίστηκε μέχρι το φινάλε ως δεξί μπακ αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Στο φινάλε μάλιστα θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει.

Γιάννης Τσολακίδης (Πανελευσινιακός-ΑΕΛ 0-2)
Εξαιρετικά δύσκολο ήταν το έργο της ομάδας της Ελευσίνας κόντρα στην ισχυρή ΑΕΛ, η οποία κατάφερε να φύγει με το τρίποντο. Ο Γιάννης Τσολακίδης πέρασε στο γήπεδο στο 65′ και δεν κατάφερε να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα.

Στέφανος Πολύζος (Αιγινιακός-Θεσπρωτός 3-2)
Εκτός αποστολής με πρόβλημα τραυματισμού βρέθηκε ο Στέφανος Πολύζος στην νίκη του Αιγινιακού κόντρα στον Θεσπρωτό. Οι γηπεδούχοι με την νίκη τους εδραιώθηκαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Καραϊσκάκη.

Νίκος Βασαΐτης / Κώστας Παναγιωτούδης (ΑΠΕ Λαγκαδά-Έβρος Σουφλίου 5-1)
Επιστροφή στις νίκες και έξοδος από την επικίνδυνη ζώνη για την ομάδα του Λαγκαδά, που ξέσπασε πάνω στον διαλυμένο Έβρο Σουφλίου, ο οποίος μετά βίας συμπλήρωσε αποστολή. Ο Νίκος Βασαΐτης πήρε μετά από καιρό φανέλα βασικού και αγωνίστηκε για 90 λεπτά ως δεξί μπακ, όντας άψογος στα καθήκοντά του, ενώ ο Κώστας Παναγιωτούδης έπαιξε για 65 λεπτά προλαβαίνοντας να δημιουργήσει τρία γκολ.

Σάββας Τουμανίδης (Κρύα Βρύση-ΑΟ Καβάλα 1-0)
Γεμάτο 90λεπτο για τον Τουμανίδη στην εκτός έδρας ήττα από την Κρύα Βρύση. Ο ΑΟ Καβάλας κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, έμεινε με δέκα παίκτες και δέχθηκε γκολ στο φινάλε του αγώνα. Θετική παρουσία για τον νεαρό μέσο του Δικεφάλου που κράτησε άψογα το κέντρο ακόμα και μετά την αποβολή.

Βασίλης Χατζηδίμπας (Πιερικός-Καναλάκι 1-0)
Ντεμπούτο για τον νεαρό αμυντικό, ο οποίος πέρασε στις καθυστερήσεις του αγώνα του Πιερικού κόντρα στο Καναλάκι, που βρήκε τους Κατερινιώτες να πανηγυρίζουν μία σημαντική νίκη ενόψει συνέχειας, καθώς κατάφεραν να βγουν από την ζώνη του υποβιβασμού.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: «98 χρόνια Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων»

Το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το ξεκίνημα μιας θρυλικής ιστορίας σημάδεψε τη Θεσσαλονίκη στις 20 Απριλίου του 1926, όταν ιδρύθηκε ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών.

Σαν σήμερα, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης λάμβανε μια τυπική αλλά τόσο κομβικής σημασίας απόφαση. Με τον αριθμό 822 στις 20.04.1926 ενέκρινε την σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ και αναγνώρισε επισήμως τον σύλλογο που έμελλε ν’ αλλάξει τα δεδομένα στην πόλη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα με αφορμή τη σημερινή μέρα γράφοντας τα εξής:

«98 χρόνια Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων.
98 που κάνεις δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει και να μάθει "τι είσαι για μένα".
98 χρόνια δίπλα σε λύπες, χαρές, επιτυχίες, αποτυχίες, δάκρυα κάθε λογής, μάχες. Πάντα ακολουθώντας έναν δικό μας ξεχωριστό τρόπο ζωής, χωρίς ποτέ να κάνουμε πίσω.
98 χρόνια αρχών, αξιών, πίστης κι αφοσίωσης.
98 χρόνια κι όσο κι αν προσπάθησαν, κάνεις δεν κατάφερε να μας λυγίσει.
98 χρόνια ΠΑΟΚ! Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ μας!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Προπόνηση και αναχώρηση για Αθήνα

Το μυαλό όλων βρίσκεται στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του τον αποκλεισμό από τη Μπριζ και στρέφει πλέον αποκλειστικά την προσοχή του στο πρωτάθλημα και το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Σήμερα (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάισον σε κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εσείς κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία!»

Το ξεχωριστό μήνυμα του Βραζιλιάνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τάισον ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που «λύγισε» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Βραζιλιάνος έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή το φινάλε του ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω ξανά την εμπειρία αυτή! Είναι κάτι που μας πληγώνει, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για αυτό το όμορφο ταξίδι που κάναμε στην Conference League. Συνεχίζουμε μαζί!

Εσείς είστε αυτοί που κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία και αξιοσέβαστη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ