ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
«Η Μπλάκμπερν ήθελε τον Σορετίρε, αλλά…»
Η αναφορά για την πρόταση της τελευταίας στιγμής
H Μπλάκμπερν φέρεται να είναι η ομάδα της Championship που προσπάθησε να αποκτήσει τον Σόλα Σορετίρε, λίγο πριν την λήξη της προθεσμίας στη Μεγάλη Βρετανία, με τον ΠΑΟΚ να ενημερώνει ότι απέρριψε την πρόταση αγοράς του ποδοσφαιριστή.
Σημερινή ανάρτηση από λογαριασμό που σχετίζεται με τη Μπλάκμπερν, αναφέρει για το θέμα… «Ο Σόλα Σορετίρε φέρεται να ήταν ο μυστηριώδης «ξένος» παίκτης που προσπάθησαν να υπογράψουν οι Rovers αργά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας.
Ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που τώρα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, αναδείχθηκε ως στόχος στο τέλος της σεζόν, αλλά οι Ρόβερς δε μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τη συμφωνία εγκαίρως.
Ο Σορετίρε θα μπορούσε να είναι ακόμα διαθέσιμος τον Ιανουάριο, με τους Ρόβερς να επιστρέφουν για να τον αποκτήσει. Η Μπόλτον μπορεί επίσης να ενδιαφέρεται».
Το θέμα του Γιάννη Μιχαηλίδη βρίσκεται ψηλά στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα.
Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τους επιτελείς του "Δικεφάλου" είναι τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται και το θέμα του Έλληνα στόπερ βρίσκεται στην ατζέντα.
Αυτό που ισχύει για τον Μιχαηλίδη, είναι πως είχε ανανεώσει το 2024 και υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027 και το σημαντικό στη δική του περίπτωση είναι πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει ότι ο ΠΑΟΚ έχει οψιόν για να το πάει μέχρι το 2028.
Στον ΠΑΟΚ, τώρα δείχνουν ότι δε θέλουν να τον κρατήσουν με τις ίδιες αποδοχές και κάπως έτσι, ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για νέα ανανέωση, που συνεχίζονται με την αισιοδοξία ότι θα τελειώσουν σύντομα και με θετικό αποτέλεσμα.
Σε κάθε περίπτωση, το συμβόλαιο του παίκτη αν ο ΠΑΟΚ το θελήσει δεν τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, αλλά το 2028, όπως αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή "Debaters" στο κανάλι της Foxbet.
Έτσι, ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά όπως στην περίπτωση του Τσιφτσή, έτσι και σε αυτήν του Μιχαηλίδη, διαπραγματεύεται την ανανέωση ενός συμβολαίου που λήγει το 2028.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
«Ο ΠΑΟΚ θα… αναγκαστεί να αγοράσει τον Εντιαγέ»
Οι ατάκες του προέδρου της Σαμσουνσπόρ στην Τουρκία
Ο Σερίφ Εντιαγέ έχει σκοράρει τρεις φορές σε εννιά παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και στο ξεκίνημα της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός ήρθε από τη Σαμσουνσπόρ με τη μορφή δανεισμού, με την οψιόν αγορά του από τον ΠΑΟΚ το επόμενο καλοκαίρι, να είναι στα 3.000.000 ευρώ.
Ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου, Γιουκσέλ Γιλντιρίμ, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, εξέφρασε τη σιγουριά του, ότι ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να πληρώσει το ποσό αυτό για να κάνει δικό του τον Εντιαγέ, όταν αισιόδοξος για τη συνέχεια της καλής απόδοσης του Εντιαγέ.
«Ως σύλλογος της Ανατολίας, είμαι περήφανος που λέω ότι ίσως καταρρίψαμε ένα ρεκόρ στο τουρκικό πρωτάθλημα. Αυτή τη σεζόν, δώσαμε από έναν παίκτη στις τρεις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες: τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, και τα λεφτά που πήραμε είναι όλα πολύ καλά. Αν αυτή η απόδοση του Εντιαγέ συνεχιστεί, θα αναγκαστούν να τον αγοράσουν» δήλωσε.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Προβάρει τα «ασπρόμαυρα» ο «D-Mo»!
Εξετάσεις και… υπογραφές στο πρόγραμμα του Λιθουανού σέντερ!
Ημέρα Ντονάτας Μοτεγιούνας η σημερινή για τον ΠΑΟΚ, με τον 36χρονο Λιθουανό σέντερ να βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα να υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό του "δικεφάλου".
Με την ολοκλήρωση τους, ο "D-Mo" όπως είναι το παρατσούκλι του πρώην NBAer, το οποίο του "κόλλησε" ο τότε προπονητής του στους Χιούστον Ρόκετς, Κέβιν ΜακΧέιλ, λόγω της... δυσκολίας που είχε να προφέρει το επίθετό του, θα υπογράψει το συμβόλαιο που θα τον "δέσει" με τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με συνολικές απολαβές που θα αγγίζουν σύμφωνα με πληροφορίες τις 500 χιλιάδες ευρώ.




