Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο ΠΑΟΚ του δίνει τη μεγαλύτερη χαρά»

Η χαρά του γηπέδου και το λυτρωτικό δώρο για την οικογένεια

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

«Ο ΠΑΟΚ του δίνει τη μεγαλύτερη χαρά»

Ο Γιαννάκης έφθασε στα 37 του! Είναι από τους πιο γνωστούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ.  Όλοι τον γνωρίζουν και όλοι τον αγαπούν. Αυτή η αγάπη κρατάει τον Γιάννη και αυτό βοηθάει την οικογένειά του που καταβάλει μεγάλη προσπάθεια.

Για όλα αυτά μίλησε σήμερα ο πατέρας του Γιάννη, Λουκάς Μήλιος στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena 89,4 και στην εκπομπή Double. Αφορμή στάθηκε και το τελευταίο δώρο της ποδοσφαιρικής ομάδας, ένα ηλεκτροκίνητο καροτσάκι που βοηθάει πλέον όλες τις μετακινήσεις του.

Αρχικά  ο κ. Λουκάς εξιστόρησε: «Ο Γιαννάκης είναι 37 ετών, έχει δυστυχώς μια βαριάς μορφής αναπηρία. Δεν είναι σαν ένας απλός ανάπηρος. Στον εγκέφαλο έχει βαριάς μορφής βλάβη. Δεν μπορεί να περπατήσει, είναι καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι. Όλα αυτά προκλήθηκαν όταν ήταν μωρό, από ένα χαλασμένο εμβόλιο. Αυτό που έχει σημασία είναι το εξής: Έγινε από 12 ετών ΠΑΟΚτσής. Η μόνη του χαρά είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι η μεγάλη του χαρά, η ανακούφισή του. Χαίρεται και θέλει πάντα να πηγαίνει στους αγώνες του. Όλοι οι γιατροί αυτό μας λένε. Ο Γιάννης δεν πρέπει να κλείνεται. Πρέπει να έχει επαφή με τον κόσμο και το γήπεδο του κάνει μεγάλο καλό».

Για το πώς αντιδρά στο γήπεδο, ο πατέρας του τόνισε:  «Χαίρεται με την καρδιά του, το ζει μέσα του. Αντιδράει με τον τρόπο του, με το δικό του το σκεπτικό. Εκφράζεται με τον τρόπο του, το ζει κάθε φορά που πηγαίνει στο γήπεδο. Μέχρι να τελειώσει το ματς είναι συνέχεια σε ένταση. Αυτό είναι πολύ καλό όπως μου είπαν οι γιατροί. Το δυσάρεστο είναι ότι αν τον πήγαινα σε ίδρυμα θα είχε χάσει τη ζωή του. Ζει και χαίρεται τη ζωή, με την αγάπη του κόσμου, με την αγάπη του ΠΑΟΚ».

Για το δώρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υποστήριξε: «Επειδή εγώ είμαι περίπου 65 ετών και το καρότσι είναι 30 κιλά, οι άνθρωποι της ΠΑΕ με ρώτησαν πως μπορώ και τα βγάζω πέρα, να σπρώχνω το καρότσι προκειμένου να περπατάμε μαζί με τον Γιαννάκη. Τώρα πέρασε η ηλικία, κι αφού κατάλαβαν ότι δεν μπορώ να το κάνω εύκολα πλέον, αποφασίσανε μόνοι τους και μας κάνανε το συγκεκριμένο σημαντικό δώρο, ένα ηλεκτρικό νέο καρότσι δηλαδή. Δεν είχα ενημερωθεί ότι θα γίνει αυτή η έκπληξη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, όλο το team, τον μεγάλο ηγέτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, να ζήσει 1.000 χρόνια. Τον έχω στην καρδιά μου, έχει μεγάλη ανθρωπιά. Και ο Γιαννάκης προσεύχεται για τον κ. Σαββίδη. Είναι υποχρέωση να τους ευχαριστήσουμε. Τον Παντελή Κωνσταντινίδη, τον Στέλιο Μαλεζά επίσης. Ήταν συγκινητικοί  όλοι τους».

 
ΠΗΓΗ: Arena 89,4 fm
 

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο μεγάλα ρεκόρ χάρη στην… γκολάρα του Σάστρε!

Μοναδικά επιτεύγματα στην 98χρονη ιστορία του ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το σημαντικότερο όλων χθες το βράδυ στην Τούμπα, ήταν πως ο ΠΑΟΚ, με τη νίκη του εις βάρος της ΑΕΚ με σκορ 3-2, παρέμεινε "ζωντανός" στη "μάχη" του τίτλου.

Ωστόσο, χάρη στο γκολ του Γιοάν Σάστρε στο 90ο λεπτό, ο Δικέφαλος πέτυχε δύο σπουδαία ρεκόρ, όμως ενημερώνει η εξαιρετική σελίδα στο Facebook "Η Ασπρόμαυρη Βίβλος".

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τόσο το ρεκόρ περισσότερων γκολ όσο και των περισσότερων νικών σε μία σεζόν, φτάνοντας τα 127 γκολ και τις 37 νίκες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mία καρδιά, μία φωνή, μία ανατροπή! (vid)

O θρίαμβος του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ… αλλιώς: Η “χορταστική” παρακάμερα του χθεσινού ντέρμπι της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα βίντεο διάρκειας 9,5 λεπτών, με τα καλύτερα στιγμιότυπα της παρακάμεράς της από το χθεσινοβραδινό ντέρμπι της Τούμπας, "ανέβασε" πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Youtube.

Η άφιξη των "ασπρόμαυρων" στην Τούμπα, η προθέρμανση, τα γκολ των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου από... μέσα, οι αντιδράσεις του πάγκου αλλά και της κερκίδας, οι έντονοι πανηγυρισμοί στο φινάλε, όλα συγκεντρωμένα σε ένα βίντεο:

Απολαύστε το:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο: Αποφάσισε η ΕΠΟ για τον τελικό!

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για το γήπεδο και την ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν είναι... Πρωταπριλιά! Η ΕΠΟ αποφάσισε για την ημερομηνία και το γήπεδο του τελικού του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των Play off του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ