ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ντέρμπι με ξεκάθαρο στόχο
Μάχη με τον Άρη με νέα πρόσωπα για τον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ και Άρης διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους στην Τούμπα, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Η ομάδα του Αλέσιο Λίσι θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και να επιστρέψει στις νίκες, ενώ ο Άρης προέρχεται από τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ και την ισοπαλία στο Κύπελλο.
Η προετοιμασία του “Δικεφάλου” ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη που έστειλε τα δικά του μηνύματα στην ομάδα, με τον Λίσι να μην έχει στη διάθεσή του για το αποψινό ντέρμπι τον Ελουστόντο που θα εκτίσει την ποινή που προέκυψε από την αποβολή του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ενώ εκτός παραμένουν επίσης οι Γιαννούλης, Λουσέ, Χατζηδιάκος, Ντεσπόντοφ, Μεϊτέ και Σαρρής. Αντίθετα, ο Γκρεγκ Τέιλορ επιστρέφει στη διάθεση του Ιταλού, έχοντας εκτίσει την τιμωρία του, ενώ στην αποστολή βρίσκονται για πρώτη φορά οι Ντιέγκο Κόστα και Γιάκιτς.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Παβλένκα, Τσιφτσής, Μοναστηρλής, Κένι, Κοσίδης, Κόστα, Μιχαηλίδης, Μπαταούλας, Μπάμπα, Τέιλορ, Θυμιάνης, Σανταμαρία, Γιάκιτς, Ζαφείρης, Καμαρά, Ούγκρεσιτς, Πέλκας, Σορετίρε, Τάισον, Άλι, Ζίβκοβιτς, Χατσίδης, Εντιαγέ, Μύθου.
Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης πηγαίνει στην Τούμπα μετά τη βαριά ήττα με 5-0 από την ΑΕΚ, ενώ μεσοβδόμαδα είχε και παιχνίδι στην Τρίπολη, για το Κύπελλο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ντέρμπι, με τις τελικές αποφάσεις για το αρχικό σχήμα να αναμένονται μέχρι την ώρα της σέντρας.
Ο Ιταλός, Αντρέα Κολόμπο, ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η ΚΕΔ όρισε τον Ιταλό διαιτητή Αντρέα Κολόμπο, που τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε σφυρίξει στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ (1-0) και στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός (1-1) την περασμένη σεζόν, για τα πλέι οφ.
Ο 35χρονος ρέφερι ανήκει στην 1η κατηγορία της UEFA και θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Τζουσέπε Περότι, Τζιόρτζιο Περέτι, 4ος ο Ματσούκας και στο VAR ο Μάρκο Ντι Μπέλο με τον Ιβάνο Πετσούτο.
Το ντέρμπι στην Τούμπα θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ θα υπάρχει και ζωντανή ενημέρωση μέσα από το live-chat του PAOK24.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Aktor, την Κυριακή 1η Νοεμβρίου στις 19:00, θα είναι διαθέσιμα από αύριο στις Πέμπτη στις 10:00.
Τα εισιτήρια πωλούνται ηλεκτρονικά και οι τιμές τους είναι οι εξής:
Θύρα Τιμή Παιδικό
1 €40 €10
2, 3 €30 €10
5, 6 €25 €10
4, 4Α €15 –
7, 7Α, 8 €15 €10
VIP, VIPA €150
Τα κανάλια πώλησης είναι:
Α.Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Β.Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster
Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδος, Καλαμάτα, πήρε την πρώτη νίκη της στη League Phase, καθώς επικράτησε του Νέστου Χρυσούπολης.
Η Καλαμάτα ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δυσκολεύτηκε να σκοράρει και άνοιξε το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο στο 51 με τον Μπολιβάρ, ενώ ο Μιράντα στο 90+1, έγραψε το τελικό 0-2 με πέναλτι.
Οι συνθέσεις
Νέστος Χρυσούπολης: Μούτσα, Τριμμάτης, Λυμπεράκης, Μιγιενγκά, Δερμιτζάκης, Γιαξής, Τουτόντα, Σταυρόπουλος, Στοΐλκοβιτς, Καντάβε, Σέα
Καλαμάτα: Γκίνης, Ιγκνιάτοβιτς, Μπακαγιόκο, Παναγιώτου, Αλόνσο, Ντιαρά, Λιατσικούρας, Χάμζα, Ζιντάν, Μπονέτο, Μπόλιβαρ
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-2 του Μαρκό, χάρη στα γκολ των Σάλιακα στο 15 και Κάρμο στο 71.
Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 3/3 στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος.
Οι συνθέσεις
Μαρκό: Έξαρχος, Μπουσάι, Τσακνής, Σμάλης, Φατιόν, Στάμου, Οικονομίδης, Νεκούλ, Κωνσταντακόπουλος, Αλεξόπουλος, Ελ Αραμπί
Ολυμπιακός: Πόποβιτς, Σάλιακας, Σμάιλοβιτς, Κάρμο, Μπρούνο, Φίλης, Εσε, Πουέρτα, Τουφάκης, Μαρτίνς, Μάριους.




