ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Οι 11 του ΠΑΟΚ Β
Για την αναμέτρηση με το Νέστο Χρυσούπολης
O ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Νέστο Χρυσούπολης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2, με τον Ντάνι Πονζ, να επιλέγει τους εξής ποδοσφαιριστές για την αρχική του ενδεκάδα:
Νικολακούλης, Σιδεράς, Απιατσιόνακ, Κοσίδης, Ντούνγκα, Λεωνιδόπουλος, Τσοπούρογλου, Μπέρδος, Γκαλεάνο, Ικομπόνγκ, Σιφναίος.
#Starting11 Η αρχική 11άδα του ΠΑΟΚ Β για την 3η αγωνιστική της Superbet League 2 κόντρα στον Νέστο στο Γήπεδο Σερρών.#PAOKBNEST #SuperbetLeague2 #SL2 #NewEra pic.twitter.com/QdeoXzxyAl
— PAOK FC (@PAOK_FC) September 21, 2026
Η Κ19 του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Ζρίνσκι για το Youth League, με τις αρχικές επιλογές του Ομάρ Ελ Καντουρί να γίνονται γνωστές πριν από λίγο.
Ο Μαροκινός επέλεξε τους: Μπελερή, Αυγητίδη, Ψυρούκη, Κάνιο, Κυριαζίδη, Χαλδέζο, Παπαδόπουλο, Γκιόκα, Αρετή, Μπέρδο, Σούβλατζη
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Μανασίδης, Νικηφόρος, Μίσχος Φλώρος, Τεντολούρης, Κρομμύδας, Ματέρα
Παρά την έγγραφη απολογία του Κιλιάν Εμπαπέ για σχόλιο του, στο οποίο παρομοίαζε τον Μάο Τσε Τουνγκ με δικτάτορα, διάφορες εταιρείες διέκοψαν τη συνεργασία τους με τον Γάλλο αστέρα.
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ληφθεί η απόφαση να μην προβάλλονται πλέον αγώνες της La Liga, και άρα και της Ρεάλ Μαδρίτης.
Αξίζει να σημειωθεί πως το επίμαχο βίντεο που αναρτήθηκε τον περασμένο Μάρτιο έγινε ευρέως γνωστό τις τελευταίες μέρες, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις στη χώρα της Ασίας.
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων κυπέλλου οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για σήμερα Τετάρτη, εξαιτίας της σιδηροδρομικής τραγωδίας στο Τολέδο.
Οι αρχές της χώρας κάνουν λόγο για 40 νεκρούς, τη στιγμή που οι έρευνες στα συντρίμμια συνεχίζονται.
Η ομοσπονδία προχώρησε στη σχετική απόφαση, καθώς το κλίμα σε όλη τη χώρα είναι πολύ βαρύ.




