Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήταν -και φέτος- όλοι εκεί! (pics)

Σύσσωμος ο ΠΑΟΚ στο ετήσιο μνημόσυνο – Κανείς δεν ξεχνά!

PAOK24

Ήταν -και φέτος- όλοι εκεί! (pics)

Σήμερα συμπληρώνονται 27 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που σημάδεψε για πάντα την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Στις 4/10/99 έξι ψυχές που ταξίδεψαν να δουν από κοντά τον αγαπημένο τους, ΠΑΟΚ, “έσβησαν” στο δρόμο σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα και φυσικά, κανείς δεν τους ξεχνάει.

Ο Χαράλαμπος, ο Δημήτρης, η Χριστίνα, ο Αναστάσιος, ο Γιώργος και ο Κυριάκος άξιζαν να ζουν τη ζωή τους, να βρίσκονται ανάμεσά μας, να τραγουδούν στις εξέδρες της Τούμπας και τόσα χρόνια μετά, η οικογένεια του ΠΑΟΚ τους τιμά.

Σήμερα, όπως κάθε χρόνο, τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο στα Τέμπη κι από την πλευρά της ΠΑΕ έδωσαν το “παρών” οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Άγγελος Αναστασιάδης και Δημήτρης Γιαννούλης, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Άλκης Ησαϊάδης. Από την ΚΑΕ ήταν εκεί ο αντιπρόεδρος της, Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ υπήρξαν στεφάνια από πολλούς συνδέσμους, αλλά και από τους Ιβάν Σαββίδη και Αριστοτέλη Μυστακίδη, όπως κι από τον Μάκη Γκαγκάτση.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίσι: «Κάθε παιχνίδι είναι… διαφορετικός κόσμος»

Όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αλέσιο Λίσι μίλησε για την ομάδα και τη νίκη επί της ΑΕΚ, αναφέρθηκε σε κάποιους παίκτες ξεχωριστά ενώ υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης που έχουν οι παίκτες στη συνέντευξη Τύπου.  Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν η επιλογή των δυο φορ θα μπορούσε να είχε γίνει και σε προηγούμενα ματς αφού σε αυτό απέδωσε: «Για να παίξεις με δυο επιθετικούς θα πρέπει και οι δυο να είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση».

Για το τι μεσολάβησε μετά την ήττα από τον ΟΦΗ για να αλλάξει ο ΠΑΟΚ αυτή την εικόνα και να έρθει η νίκη επί της ΑΕΚ: «Αυτό που έγινε; Δεν έγινε τίποτε. Προπονούμαστε με τον ίδιο τρόπο. Η διαφορά είναι μια. Με τον ΟΦΗ δε μπήκαν τα γκολ ενώ σε αυτό το ματς μπήκαν».

Για το πάθος των παικτών και αν θεωρεί πως οι παίκτες ήθελαν να στείλουν μήνυμα πως στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται από το καλοκαίρι: «Πιστεύω πως και με τον ΟΦΗ η ομάδα έδειξε τον ίδιο χαρακτήρα. Απλά η διαφορά είναι πως σήμερα στο 1-1 η ΑΕΚ είχε δοκάρι. Αν έμπαινε το γκολ της ΑΕΚ πάλι σήμερα θα λέγαμε πως η ομάδα δεν είχε πάθος. Εγώ είμαι ευχαριστημένος και για το ματς με τον ΟΦΗ και για το ματς με την ΑΕΚ».

Για το αν το 4-4-2 μπορεί να του ανοίξει το rotation για τη συνέχεια της σεζόν: «Δε μπορώ να το απαντήσω με σαφήνεια. Ίσως σε κάποιες θέσεις. Αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλοί παίκτες που παίζουν στο κέντρο. Θα δούμε στο μέλλον. Γιατί κάθε παιχνίδι είναι ένας διαφορετικός… κόσμος».

Για την κατάσταση των Ντεσπόντοφ-Λουσέ: «Είναι κοντά ο Λουσέ στο να επιστρέψει και μπορεί και με τον Αστέρα. Για τον Ντεσπόντοφ, κάνει προπόνηση σε ένα μέρος με την ομάδα, δεν πιστεύω πως είναι μακριά από το να επιστρέψει…»

Για την εμφάνιση του Μοναστηρλή: «Ο Μοναστηρλής όπως και άλλα παιδιά που δεν παίζουν πολύ, έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Και αυτό δείχνει πως έχουμε υψηλό επίπεδο προπόνησης για όλη την ομάδα. Κάποιες φορές φαίνεται το αποτέλεσμα της προπόνησης, κάποιες άλλες φορές όχι. Αλλά ναι ο Μοναστηρλής έπαιξε καλά, το σημαντικό είναι να υπάρχει ισορροπία. Και για αυτόν η ισορροπία είναι σημαντική γιατί είναι νέος, μπορεί να κάνει λάθη αλλά είναι η διαδικασία ωρίμανσης. Δε θα “σκοτώσουμε” τον Τσιφτσή για ένα λάθος που έκανε, πρέπει να κρατήσουμε ισορροπία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

3ος ο ΠΑΟΚ στο Κύπελλο

Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας και ανέβηκε στην 3η θέση της κατάταξης, έχοντας 7 βαθμούς, πίσω από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό που έχουν από 9.

Την πρώτη 4άδα συμπληρώνει η ΑΕΚ που έχει 6, ενώ ο ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου, θα παίξει εκτός έδρας με την Καλαμάτα.

Αναλυτικά η βαθμολογία:

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το Sofascore
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χατζηδιάκος: «Δείξαμε ότι πιστεύουμε ο ένας στον άλλο»

Όσα είπε ο διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Παντελής Χατζηδιάκος μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ και για την εικόνα της ομάδας. Αναλυτικά όσα είπε...

Για το 4-4-2 που έπαιξε ο ΠΑΟΚ: «Και τα δύο παιδιά της επίθεσης είναι φοβερά. Δουλεύουν μαζί και δίνουν πάσες ο ένας στον άλλον. Βοηθάνε πολύ και στην άμυνα. Επαιξαν και οι δύο ομάδες 4-4-2. Μας βοήθησαν πολύ σε ένα τακτικό παιχνίδι. Σαν ομάδα ο ΠΑΟΚ ήταν αυτό που έπρεπε να δείχνει σε κάθε παιχνίδι».

Για το ότι υπάρχουν αρκετές επιλογές:«Σίγουρα. Υπήρχαν κάποια πολύ κακά αποτελέσματα. Δεν το βλέπετε, αλλά στις προπονήσεις δουλεύουμε πολύ δυνατά και αυτό δεν έβγαινε στους αγώνες. Δείξαμε ότι πιστεύουμε ο ένας στον άλλον και βγήκε η σκληρή δουλειά. Αυτός ο αγώνας πρέπει να είναι ο μέσος όρος σε κάθε ματς του ΠΑΟΚ».

Για την πίεση μετά τα τελευταία αποτελέσματα: «Παίζοντας στα τρία τελευταία, έχασες τα δύο. Εννοείται στον ΠΑΟΚ υπάρχει πίεση και αντιμετωπίζαμε την ΑΕΚ, μία πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, που ξέρει ότι έχουμε πίεση. Δείξαμε πολύ καλό χαρακτήρα σαν ομάδα και συνεχίζουμε».

Για την προοπτική να τερματίσει στην τετράδα της League Phase: «Τώρα προέχει ο Αστέρας. Πρέπει το ματς αυτό να είναι η βάση για το μέλλον. Συγκεντρωνόμαστε εκεί, ώστε να χτίσουμε το μομέντουμ, να κάνουμε σερί νικών και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ