Connect with us

"Θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου"

Ο Δημήτρης Χασεκίδης, που δέχθηκε χτύπημα στην προσπάσθειά του να προστατεύσει τις παίκτριες του ΠΑΟΚ από την άνανδρη επίθεση των οπαδών της Νέας Ιωνίας, δήλωσε πως οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν ενώ προανήγγειλε μηνύσεις.

Δημήτρης Τσίτσης

"Θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου"

Οι οπαδοί της Νέας Ιωνίας δεν άντεξαν την ισοπαλία που πήρε ο Δικέφαλος στο ντέρμπι και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να χτυπήσουν τις παίκτριες του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς την Νούλα και την Τσαουσίδου, την οποία και χτύπησαν ευτυχώς ανεπαίσθητα.

Ο έφορος της ομάδας προστάτευσε τις αθλήτριες του ΠΑΟΚ και τις φυγάδευσε στα αποδυτήρια, με κάποιους οπαδούς της Νέας Ιωνίας μάλιστα να τις περιμένουν απ’έξω για αντίποινα.

Ευτυχώς, με την έγκαιρη παρέμβαση της αστυνομίας τα επεισόδια έληξαν χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

Ο Δημήτρης Χασεκίδης, μιλώντας στο PAOK24 δήλωσε σχετικά με τα απίστευτα επισόδια: “Αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια είναι γνωστοί και θα υποστούν τις συνέπεις του νόμου. Θα υποβληθούν μυνήσεις. Αυτές οι εικόνες είναι ντροπή για το άθλημα και δεν συνάδουν με τη φιλοξενία που έχει δείξει ο ΠΑΟΚ και την άμιλλα που επιδεικνύει σε κάθε παιχνίδι”.

Διαβάστε εδώ τί συνέβη

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Κράτησε το αήττητο και το σηκώνει σπίτι του (vids)

Έμεινε στο 1-1 ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Παναθηναϊκού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παράταση στη στέψη για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ που έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Α' Εθνικής.

Ο Δικέφαλος με 23 παιχνίδια παραμένει στην κορυφή έχοντας πλέον 65 βαθμούς, ενώ οι πράσινες με 24 παιχνίδια φτάνουν στους 54 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ΟΦΗ (53) που έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα.

Πλέον, οι «ασπρόμαυρες» θα έχουν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στις 11/5 που θα γίνει στο πλαίσιο της εξ' αναβολής 18ης αγωνιστικής.

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά με τον ΠΑΟΚ να έχει την υπεροχή, αλλά και την πρώτη μεγάλη φάση στον αγώνα. Στο 27' η Βαρδαλή πλάσαρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, με την αρχηγό του Δικεφάλου να μην πιάνει καλά το σουτ.

Στο 30' οι «ασπρόμαυρες» δεν πίεσαν σωστά την κυκλοφορία των γηπεδούχων, με τη Σπυριδωνίδου να μπαίνει μέσα στην περιοχή και τη Νόιχαους να την ανατρέπει. Την εκτέλεση ανέλαβε η παίκτρια που κέρδισε το πέναλτι, ευστοχώντας για το 1-0.

Με το... καλησπέρα στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έγινε απειλητικός με την Μήτκου στο 47', αλλά η προσπάθεια της πέρασε άουτ.
Στο 53' η Βαρδαλή κέρδισε έμμεσο φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Η Μήτκου έστρωσε στη Χαλατσογιάννη που με «κεραυνό» έκανε το 1-1.

</

Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους, με μεγαλύτερη τη φάση που συνέβη στο 80' για τον ΠΑΟΚ. Η Γιαννακά πέρασε δύο παίκτριες μπήκε στην περιοχή και έστρωσε στην Αργυρίου που από πλεονεκτική θέση σούταρε. αλλά η μπάλα κόντραρε σε παίκτρια του Παναθηναϊκού και πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι, με το κόρνερ στη συνέχεια να περνάει ανεκμετάλλευτο.

Τίποτα δεν άλλαξε έως το φινάλε με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλάκη ο «Κοκός», ως ηγετικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης!

«Παρίσταται στους αγώνες του Ολυμπιακού, σε όλα τα αθλήματα και βρίσκεται συνήθως στον αγωνιστικό χώρο φορώντας διαπίστευση» σύμφωνα με το κατηγορητήριο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 31χρονος γνωστός με το προσωνύμιο «Κοκός» έχει ήδη πάρει τον δρόμο για τη φυλακή, ενώ ακόμη 3 έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη.

Ανάμεσα στους τρεις είναι ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη, στον οποίο επιβλήθηκαν οι όροι της υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ και της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων.

Ο 31χρονος που έχει προφυλακιστεί κατά το κατηγορητήριο «παρίσταται στους αγώνες της ομάδας του Ολυμπιακού, σε όλα τα αθλήματα και βρίσκεται συνήθως στον αγωνιστικό χώρο φορώντας διαπίστευση».

Όπως προκύπτει από το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό, πρόκειται για ένα από τα ηγετικά στελέχη, εμφανίζεται να υποκινεί οπαδούς του Ολυμπιακού στην εκδήλωση επεισοδίων, ενώ έχει προκύψει και η συμμετοχή του σε αξιόποινες πράξεις, είτε ως φυσικός αυτουργός είτε ως ηθικός αυτουργός. Ξεχωρίζει στη θύρα 7, καθώς κάθεται σε χώρο που επιτρέπονται διαπιστευμένοι.

Επίσης κινείται ελεύθερα σε όλους τους χώρους των γηπέδων χωρίς κανέναν περιορισμό, δηλαδή εισέρχεται σε όποια θύρα θέλει στη διάρκεια του αγώνα, περιφέρεται στον αγωνιστικό χώρο και δίνει εντολές στον οργανωτή της κερκίδας που τις μεταφέρει στους οργανωμένους οπαδούς με την ντουντούκα.

Αποκομίζει χρηματικά οφέλη από τα προαναφερόμενα «μεροκάματα» και δεν διστάζει να έρθει σε αντιπαράθεση με τα υπόλοιπα ηγετικά Μέλη της Εγκληματικής Οργάνωσης, όταν απειλείται να χάσει μερίδιο από αυτά».

«Πρώτη φορά έπιασα φωτοβολίδα, την άφησα κάτω»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία Λυγγεριδη, υποστήριξε στην ανακρίτρια ανηλίκων πως «είμαι φίλαθλος της ομάδας του Ολυμπιακού και έτσι κατά καιρούς παρακολουθώ αγώνες του Ολυμπιακού στο γήπεδο, χωρίς βέβαια να είμαι οργανωμένος οπαδός της ομάδας ούτε και μέλος σε κάποιο σύνδεσμο αυτής και χωρίς ποτέ να έχω εμπλακεί σε επεισόδια προ των επίδικων πράξεων για τις οποίες κατηγορούμαι.

Σημειωτέον ότι στο γήπεδο δεν έχω πάει παρά μόνο λίγες φορές ως φίλαθλος της ομάδας συνοδευόμενος πάντα από τον αδερφό μου λόγω της ανηλικότητας μου. Καμία σχέση δεν είχα ποτέ με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού. Δεν γνωρίζω τις ενέργειές τους, τους στόχους τους, αλλά ούτε και τα πρόσωπα τα οποία συμμετέχουν σε αυτήν».

Περιγράφοντας τα επεισόδια, φέρεται να είπε πως όταν έφτασε στο στάδιο είχε ξεκινήσει ήδη ο αγώνας. «Ξαφνικά, μετά το πρώτο σετ άνοιξε η πόρτα του γηπέδου και είδα περίπου 100 άτομα να βγαίνουν προς τα έξω τρέχοντας. Τότε ο αδερφός μου τους ακολούθησε για να δει τι συμβαίνει. Έτσι βγήκα και εγώ έξω για να διαπιστώσω τι συμβαίνει.

Στην προσπάθεια μου να προσεγγίσω τον αδερφό μου, ο οποίος βρισκόταν αρκετά πιο μπροστά από μένα, παρέμεινα στο σημείο κάποια λεπτά μέσα στο πλήθος, όταν κάποιος άγνωστος μου έδωσε να κρατήσω μία φωτοβολίδα. Πρώτη φορά στη ζωή μου έπιανα φωτοβολίδα, δεν ήξερα τι ακριβώς είναι και πώς λειτουργεί. Μόλις συνειδητοποίησα ότι στο χέρι μου υπάρχει κάποιο επικίνδυνο αντικείμενο φοβήθηκα, αμέσως την άφησα από το χέρι μου και την πέταξα αμέσως κάτω».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Δείτε ζωντανά τον εκτός έδρας αγώνα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

24η αγωνιστική στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται σήμερα στις 13:45 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος μετά την πρόκριση επί των πράσινων στο κύπελλο Ελλάδας θέλει να πάρει το τρίποντο που θα τον στέψει και μαθηματικά πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ είναι στην 1η θέση με 64 βαθμούς σε 22 ματς, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι 3ος με 53 βαθμούς, αλλά με παιχνίδι περισσότερο. Ανάμεσά τους ο ΟΦΗ με 53 βαθμούς σε 22 ματς.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Μοιράζονται βαθμούς οι δύο ομάδες με το 1-1

80' Τρομερή ευκαιρία του ΠΑΟΚ. Η Γιαννακά μπήκε μέσα στην περιοχή «έσπασε» τη μπάλα στην Αργυρίου που σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα κοντράρει σε παίκτρια του Παναθηναϊκού και περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι.

73' Απαντάει ο Παναθηναϊκός με δική του ευκαιρία. Η Σπυριδωνίδου σουτάρει η Νόιχαους αποκρούει.

72' Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ωραία ατομική ενέργεια της Αργυρίου που πάτησε περιοχή, δοκίμασε το πόδι της, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

56' Η Νόιχαους λέει «όχι» σε προσπάθεια των γηπεδούχων με την Ρόγκαν.

53' ΓΚΟΛΑΡΑ για τον ΠΑΟΚ! Ο Δικέφαλος κέρδισε έμμεσο έξω από την περιοχή. Η Μήτκου έστρωσε στη Χαλατσογιάννη που με «κεραυνό» κάνει το 1-1.

47' Με ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ ξεκινάει το δεύτερο μέρος. Η Μήτκου από κοντά σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Φινάλε στο πρώτο μέρος. 1-0 οι γηπεδούχες μπροστά

32' Γκολ ο Παναθηναϊκός. Ευστοχεί η Σπυριδωνίδου στο πέναλτι και κάνει το 1-0.

30' Κερδίζει πέναλτι ο Παναθηναϊκός μετά από ανατροπή της Σπυριδωνίδου από τη Νόιχαους. Βλέπει την κίτρινη κάρτα η γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

27' Μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ με τη Βαρδαλή να πλασάρει, αλλά τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ η αρχηγό του Δικεφάλου. Παραμένει το 0-0.

https://www.youtube.com/watch?v=nozTC363RZ0

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ