Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λύγισε

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την Γκινγκάμπ, αφήνοντας πίσω του τον πρώτο φετινό του στόχο. Το PAOK24 αναλύει την απόδοση των παικτών και την στρατηγική του Άγγελου Αναστασιάδη.

Σταύρος Κόλκας

Λύγισε

Γλύκος: Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στα γκολ που δέχτηκε, έβγαλε ένα καλό σουτ του Ζιρές, όμως δεν αρκούσε. Σε γενικές γραμμές δεν είναι σε καλό φεγγάρι.

Σκόνδρας: Πάλεψε, ανέβηκε αρκετές φορές, όμως είχε προβλήματα στο ανοιχτό γήπεδο από τους πιο γρήγορους αντιπάλους του. Επηρεασμένος από τον τραυματισμό του δεν ήταν στο 100%.

Μιγκέλ Βίτορ: Αμυντικά ότι μπορούσε έκανε, πολλές φορές χωρίς ισορροπία στην άμυνά του. Δημιουργικά ήταν κακός. Σίγουρα έχει επιβαρυνθεί όσο κανένας άλλος και έχει τα περισσότερα ελαφρυντικά.

Τζαβέλλας: Ξεκίνησε χωρίς ρυθμό το παιχνίδι, όσο περνούσε η ώρα βελτιωνόταν. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έχασε φάσεις, όμως πλήρωσε την κάρτα που δέχτηκε νωρίς, αφού στη φάση του δευτέρου γκολ δεν μπορούσε να κάνει φάουλ στον Μποβί με αποτέλεσμα να εξελιχθεί η φάση και να μπει το γκολ.

Ρατς: Καλά κλεισμένος, έβγαιναν βοήθειες στο μαρκάρισμά του, δεν βρήκε διαδρόμους. Πάντως στο πέναλτι που κέρδισε ο Κλάους η κάθετη ήταν δική του, όπως και το κόρνερ που έφερε το δοκάρι. Η αλήθεια είναι πως του λείπει πολύ ο Μακ ο οποίος τον απελευθερώνει αρκετά.

Τζανδάρης: Το γνωστό του παιχνίδι, με καλές αμυντικές αντιδράσεις, αλλά αργές δημιουργικές. Έδωσε ότι είχε, όμως σε παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ κυνηγά τα γκολ αυτό δεν είναι αρκετό.

Κάτσε: Κορυφαίος του ΠΑΟΚ, έκανε εκπληκτικά πράγματα σε όλους τους τομείς, όταν βγήκε από το γήπεδο, η ομάδα του δέχτηκε γκολ. Κάλυψε άψογα τους χώρους, απέφυγε τα λάθη έδωσε αμέτρητες μάχες, οι περισσότερες κερδισμένες.

Γκολάσα: Πολύ καλό ξεκίνημα, ήταν σημείο αναφοράς στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ. Αντικαταστάθηκε αδικαιολόγητα αφού μπορούσε να παίξει στη θέση του ως δεξί χαφ, αντί του Σαλπιγγίδη.

Σαλπιγγίδης: Κακό παιχνίδι, με ελάχιστες καλές στιγμές, αόρατη δημιουργία και εκτέλεση. Δεν βοήθησε καθόλου, πόσο μάλλον σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ έψαχνε την πρόκριση κυνηγώντας μόνο τη νίκη.

Περέιρα: Μια καλή μπαλιά στον Ρατς, κάποιες ενέργειες μισές, όμως αποτελούσε μία πηγή προβληματισμού για την άμυνα των Γάλλων, κυρίως γιατί ήταν σε διαρκή κίνηση.

Αθανασιάδης: Κέρδισε το πέναλτι, έβαλε το γκολ, είχε δοκάρι, μία εξαιρετική τελική που για λίγο δεν βρήκε εστία, έδωσε μάχες στον αέρα οι περισσότερες κερδισμένες. Είναι μία ηγετική φυσιογνωμία για την ομάδα, έφτασε τα 15 γκολ στη σεζόν, τα 7 στην Ευρώπη και κρίμα που δεν θα μπορέσει να πετύχει κι άλλα.

Μάρτενς: Μπήκε στο γήπεδο και δεν βοήθησε σε τίποτα την ομάδα του. Έπαιξε σε λάθος χώρο, δεν είχε εμπνεύσεις. Μάλλον αυτόν φωτογράφισε  ο Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου.

Παπαδόπουλος: Μπήκε και είχε διάθεση, πάλεψε, όμως δεν τροφοδοτήθηκε εντός περιοχής. Είχε διάθεση και έκανε ότι μπορούσε.

Μαντούρο: Μπήκε στο τέλος, δεν μπόρεσε να δώσει κάτι σε ένα παιχνίδι που μάλλον δεν είχε λόγο να μπει.

Αναστασιάδης: Σε κάκιστη βραδιά, παρουσίασε ένα σύνολο κατώτερο του αντιπάλου, όμως εκεί που έχασε το παιχνίδι ουσίας και εντυπώσεων, ήταν οι κάκιστες αλλαγές που όχι μόνο δεν διόρθωσαν τα πράγματα αλλά τα έκαναν χειρότερα.

Είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι που δείχνει να έχει στερέψει από ιδέες και λύσεις, ενώ ακόμη αποφεύγει να ξεκαθαρίζει δημοσίως αν θέλει ή όχι μεταγραφές.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάισον σε κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εσείς κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία!»

Το ξεχωριστό μήνυμα του Βραζιλιάνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τάισον ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που «λύγισε» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Βραζιλιάνος έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή το φινάλε του ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω ξανά την εμπειρία αυτή! Είναι κάτι που μας πληγώνει, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για αυτό το όμορφο ταξίδι που κάναμε στην Conference League. Συνεχίζουμε μαζί!

Εσείς είστε αυτοί που κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία και αξιοσέβαστη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεση ανασύνταξη

Έπιασε δουλειά ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αυλαία του ευρωπαϊκού ταξιδιού του ΠΑΟΚ έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα μετά τη δεύτερη ήττα με την Κλαμπ Μπριζ.

Μπορεί η πορεία του Δικεφάλου να συνοδεύτηκε από μεγάλες συγκινήσεις, αλλά δεν είναι ώρα για ανασκόπηση, όπως τονίζουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους» έρχεται ξανά το πρωτάθλημα και ο στόχος της επιστροφής στην κορυφή.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Το Σάββατο (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επικρατέστερη ημερομηνία για το ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ

Αλλάζει ο προγραμματισμός σε πρωτάθλημα και κύπελλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αλλαγές στο πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League φέρνει η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που είχε ήδη αναβληθεί για την Πρωτομαγιά, θα μετατεθεί ξανά χρονικά, αφού οι Πειραιώτες στις 2/5 δίνουν τον πρώτο τους αγώνα απέναντι στην Άστον Βίλα.

Με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν, όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα πάει... πίσω.

Έτσι, το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει την Κυριακή στις 12/5,

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των playoffs μετατίθενται για τις 15 και 19 Μαΐου, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ μέχρι τις 21/5 πρέπει να παραδώσει το γήπεδό της για τις ετοιμασίες ενόψει του τελικού του Conference League.

Όλα τα παραπάνω επηρεάζουν και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, που φαίνεται και αυτός να πηγαίνει για μία εβδομάδα αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ