Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το λάθος του Πασχαλάκη και η έλλειψη έντασης στοίχισαν στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχασε από την ΑΕΚ μετά από 2,5 χρόνια και πλέον έχασε και τη δεύτερη θέση με την μάχη για την έξοδο στο Champions League να κρίνεται στα 5 επόμενα παιχνίδια στα play-off.

Ηλίας Καπράλος

Το λάθος του Πασχαλάκη και η έλλειψη έντασης στοίχισαν στον ΠΑΟΚ

Αναλυτικά η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης: Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με μία καλή απόκρουση, αλλά έμεινε εκεί. Έχει ευθύνη στο γκολ της ΑΕΚ και στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε σταθερότητα ούτε στις εξόδους του, αλλά ούτε και με την μπάλα στα πόδια. Μέτρια έως κακή η σημερινή του εμφάνιση.

Μάτος: Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε δυναμικά, αλλά μετά το πρώτο τέταρτο έπεσε αρκετά. Έμεινε στα σκληρά φάουλ και δεν βοήθησε ούτε επιθετικά, ούτε αμυντικά την ομάδα του.

Βαρέλα: Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχασε κάποια μονομαχία, αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην πίεση της ΑΕΚ από την άμυνα και να βγάλει την μπάλα από πίσω. Σε ήταν σε καλή μέρα και αυτό φάνηκε και από τα νεύρα που είχε και στη διάρκεια του αγώνα.

Ίνγκασον: Όπως και ο Βαρέλα, έδειξε και πάλι την μεγάλη αδυναμία να ανεβάσει τον ΠΑΟΚ από την πίσω ζώνη. Συνέχεια γέμιζε την μπάλα και ίσως βοηθήθηκε από την αλλαγή συστήματος με τους 3 στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Γιαννούλης: Ο μοναδικός που έδειξε ότι θέλει να κερδίσει το παιχνίδι και το βασικότερο ότι είχε διάθεση, τρεξίματα και ένταση μέσα σε αυτό. Πολλές στιγμές από την μεριά που θα μπορούσαν να απειλήσουν την ΑΕΚ. Είτε ο Μπίσεσβαρ, είτε ο Σφιντέρσκι, είτε ο Άκπομ δεν μπόρεσαν να τον εκμεταλλευτούν. Σίγουρα ο καλύτερος του ΠΑΟΚ.

Εσίτι: Μετά από συνεχόμενες καλές εμφανίσεις, ο Νιγηριανός δεν ήταν καλός σήμερα. Κάποιες λάθος πάσες στο κέντρο και πολλά φάουλ στους αντιπάλους έξω από την περιοχή. Έγινε αλλαγή γιατί ο ΠΑΟΚ ήθελε και περισσότερη δημιουργία στον άξονα.

Μαουρίτσιο: Ο Βραζιλιάνος έδειξε ότι δεν είχε ενέργεια και δυνάμεις, φαινόταν κουρασμένος από το πρώτο ημίχρονο, παρόλα αυτά έβγαλε όλο το ματς. Από εκεί μετά είχε κάποιες σωστές μεταβιβάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να πλησιάσει την περιοχή της ΑΕΚ, ή έστω να μοιράσει σωστά το παιχνίδι στα πλάγια.

Ελ Καντουρί: Από τους μέσους του ΠΑΟΚ ήταν ίσως ο καλύτερος. Πάτησε την περιοχή της ΑΕΚ, άνοιξε την μπάλα στα πλάγια, έψαξε την κάθετη κίνηση ή την κάθετη πάσα. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να συμμετάσχει σε κάτι θετικό της ομάδας, παρά μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο που ο αγώνας είχε κριθεί.

Στοχ: Σήμερα και αυτός δεν ήταν στην μέρα όπως κόντρα στον Άρη. Κακός τις προσωπικές προσπάθειες και στα στημένα και είχε τις εμπνεύσεις που είχε τις προηγούμενες φορές.

Τζόλης: Οι πολύ καλές του εμφανίσεις στα προηγούμενα ματς δεν συνεχίστηκαν. Είχε κακές μεταβιβάσεις, δεν ήταν μέσα σε καμία στιγμή του ΠΑΟΚ και δεν βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Σφιντέρσκι: Ο Πολωνός είδε ένα γκολ του να ακυρώνεται σωστά και μετά εξαφανίστηκε. Είναι γνωστό ότι μπορεί να λειτουργήσει μόνο με την μπάλα στα πόδια και αυτό φάνηκε και όταν ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός ρυθμού από νωρίς στην αναμέτρηση.

Μπίσεσβαρ: Μία από τα ίδια. Αυτή τη φορά είχε τελικές ενέργειες, αλλά και πάλι δεν γίνεται να μην έχει δημιουργήσει μία καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ όταν είχε ανοίξει το παιχνίδι. Πολλά νεύρα που ήταν περισσότερο με τον ίδιο του τον εαυτό. Επίσης δεν έχει την κατά μέτωπο επίθεση που μας είχε συνηθίσει και έμενε να γυρίζει την μπάλα πίσω ή να ψάχνει την μεγάλη μπαλιά.

Ροντρίγκο: Σίγουρα από τον Μάτος ήταν πολύ καλύτερος. Είχε πολλά ανεβάσματα, έδωσε ενέργεια και γενικά έδειξε ότι είναι έτοιμος να παίξει ανά πάσα στιγμή. Από τις λίγες αλλαγές που βοήθησαν σήμερα.

Μιχαηλίδης: Από την αρχή που μπήκε ήταν θετικός. Κέρδισε πολλές μονομαχίες ένας εναντίον ενός και το βασικότερο ήταν ο μοναδικός παίκτης από την άμυνα του ΠΑΟΚ που έβγαζε σωστά την μπάλα από την άμυνα. Είχε την κακή του στιγμή όμως στο πέναλτι του Βέρντε που κλείδωσε τη νίκη για την ΑΕΚ.

Άκπομ: Μπήκε για να δώσει όγκο στον ΠΑΟΚ μέσα στην περιοχή. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να κερδίσει σε καμία μονομαχία του Τσιγκρίνσκι και Σβάρνα και το βασικότερο ότι έκανε το έκανε εκτός περιοχής. Είχε στιγμές που θα μπορούσε να φανεί στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Λάμπρου: Μπήκε για να δώσει ενέργεια αλλά δεν φάνηκε. Είχε μία μεγάλη ευκαιρία στο τέλος, αλλά 20 και πλέον λεπτά που έπαιξε δεν έδειξε κάτι. Είχε μία μεγάλη ευκαιρία στο τέλος, αλλά δεν είχε και μεγάλη σημασία μιας και το παιχνίδι είχε κριθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Νάσο: «Κανείς δε ξεχνά… Αθάνατος!»

Το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά και τιμά τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

Με ανάρτηση στα social media, ο «δικέφαλος του Βορρά» αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο οπαδό της ομάδας, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από επτά χρόνια σε ηλικία 24 ετών.

«Επτά χρόνια χωρίς τον Νάσο... Κανείς δεν ξεχνά... Αθάνατος!», αναφέρει ο ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επτά χρόνια χωρίς τον Νάσο Κωνσταντίνου…

“Μαύρη” μέρα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η 27η Απριλίου, είναι μία από τις πιο άσχημες ημερομηνίες για την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Στις 27 Απριλίου του 2017, πριν από επτά χρόνια, μετά τη νίκη με 4-0 επί του Παναθηναϊκού άνανδροι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον Νάσο Κωνσταντίνου και στον φίλο του, στο ύψος της οδοντιατρικής σχολής του ΑΠΘ επί της οδού Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα ο Νάσος να διασχίσει κάθετα τον δρόμο στην προσπάθειά του να ξεφύγει.

Διερχόμενο όχημα τον χτύπησε και του προκάλεσε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου και τις επόμενες ημέρες να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τελικά, στις 4 Μαΐου 2017 και μόλις στα 24 του, ο Νάσος έχασε την άνιση μάχη και κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, που φυσικά δεν τον έχει ξεχάσει…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελευταία προπόνηση και αποστολή για ΑΕΚ!

Απογευματινό ραντεβού για τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία μέρα πριν τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το επικείμενο ντέρμπι.

Το χθεσινό πρόγραμμα (26.04) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στο υπόλοιπο μέρος του προγράμματος έγινε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα. Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία.

!!Σήμερα (27.04) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ