ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κοντά στον κόσμο
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται και φέτος στην ΔΕΘ και ήδη τον χώρο επισκέπτονται παίκτες του Δικεφάλου.
Σήμερα εκεί ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο νεοαποκτηθείς διεθνής που πήρε τελικά την θέση των Βίτορ και Περέιρα που αρχικά επρόκειτο να βρεθούν στον χώρο.
Πολλοί φίλοι του Δικεφάλου (μικροί και μεγάλοι) φωτογραφήθηκαν με τον Παπαδόπουλο και ταυτόχρονα αγόρασαν ήδη του Δικεφάλου από την κινητή μπουτίκ…
Ο ΠΑΟΚ Β' επιστρέφει στο γήπεδο των Σερρών και θα υποδεχθεί εκεί τη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 2.
Μετά το ματς με τον Νέστο Χρυσούπολης, τώρα κι αυτό με τη Ζάκυνθο θα διεξαχθεί στις Σέρρες, με τους "ασπρόμαυρους" να ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:
Σάββατο 31 Οκτωβρίου
14:45 Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας (ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ)
15:00 Νέστος Χρυσούπολης – Πανθρακικός (Youtube SL2)
Κυριακή 1 Νοεμβρίου
12:30 ΑΕΛ – Ολυμπιακός Β’ (ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ)
14:45 Πανιώνιος – Πανσερραϊκός (ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ)
15:00 Ελλάς Σύρου – Athens Kallithea
15:00 ΠΑΟΚ Β – Ζάκυνθος
16:00 Αστέρας Β – Πύργος
Δευτέρα 2 Νοεμβρίου
15:00 Μαρκό – Απόλλων Καλαμαριάς (Youtube SL2)
Άσχημα είναι τα νέα για τον Αζεντίν Ουναΐ, ο οποίος έχει υποστεί πλήρη ρήξη τένοντα στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού.
Η δεύτερη μαγνητική στη οποία υποβλήθηκε ο Μαροκινός επιβεβαίωσε πως έχει υποστεί πλήρη ρήξη τένοντα στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού.
Αυτό σημαίνει πως ο Ουναΐ θα μπει άμεσα στο χειρουργείο, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος υποτροπής, ενώ η επιστροφή του αναμένεται κατά τη διάρκεια των πλέι οφ.
Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, την περασμένη Κυριακή και την ίδια στιγμή, οι "ασπρόμαυροι" είδαν τον Γιάννη Μιχαηλίδη να αποχωρεί με πρόβλημα από το γήπεδο.
Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε τραυματίας στο 53ο λεπτό του αγώνα με τους Κρητικούς και τη θέση του πήρε ο Παντελής Χατζηδιάκος, ενώ αμέσως σήμανε... συναγερμός.
Ο Έλληνας στόπερ ένιωσε ένα τσίμπημα στον προσαγωγό και αναμένεται να υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.
Προφανώς, όπως και οι Δημήτρης Πέλκας και Τομ Λουσέ και ο Μιχαηλίδης τίθεται νοκ άουτ με φόντο το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει μέσα στην μέρα για τον Έλληνα αμυντικό.




