Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Νιώθω έτοιμος για τον ΠΑΟΚ"

Η φετινή αποκάλυψη του πρωταθλήματος ακούει στο όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη και ανήκει στον ΠΑΟΚ. Ο 20χρονος Κατερινιώτης που αγωνίζεται ως δανεικός στην Βέροια έστειλε στον Δικέφαλο ηχηρό μήνυμα επιστροφής και μιλάει για όλα στο PAOK24.

Ελένη Μπούντου

"Νιώθω έτοιμος για τον ΠΑΟΚ"

Ανήκει στην “οικογένεια” του ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο του 2014. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου εντόπισαν τον 18χρονο τότε Δημήτρη στις τάξεις του Βατανιακού και δεν άργησαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Στον ΠΑΟΚ δεν βρήκε μέχρι στιγμής το χώρο και το χρόνο που ήθελε, με την Βέροια να του ανοίγει διάπλατα την πόρτα και να του προσφέρει την ευκαιρία που έψαχνε.

Με τον Γιώργο Γεωργιάδη να τον καθιερώνει στην θέση του αριστερού μπακ, ο Δημήτρης Γιαννούλης… έβγαλε μάτια και πλέον περιμένει τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε τι δήλωσε στο PAOK24:

Δημήτρη, πώς μπήκε ο ΠΑΟΚ στην ζωή σου;

Στον ΠΑΟΚ βρίσκομαι από το το 2014. Είχα κάνει μισή σεζόν τότε στον Βατανιακό και τον Ιανουάριο υπέγραψα στον ΠΑΟΚ αλλά έμεινα εκεί άλλους έξι μήνες. Με είδαν σε κάποια ματς που έπαιξα, εκδήλωσαν ενδιαφέρον και δεν θα μπορούσα να πω “όχι” στον ΠΑΟΚ. Σίγουρα ήταν ένα άλμα για μένα.. Όταν είσαι 18 χρονών και παίζεις β΄εθνική και υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, υπογράφεις, δεν είναι κάτι μικρό.

Δεν έχω κάνει -βέβαια- ολοκληρωμένη προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ. Μόνο πέρσι κάθισα στο α’ μέρος και μόλις έφυγε η ομάδα για την Ολλανδία, πήγα και εγώ δανεικός στην Βέροια.

Αν κρίνει κανείς από το αποτέλεσμα, ήταν μια σοφή επιλογή να φύγεις δανεικός…

Ήταν πολύ καλή κίνηση. Κακά τα ψέματα δεν είχα αγωνιστεί ξανά στην α΄εθνική και ξεκινώντας κατευθείαν από τον ΠΑΟΚ θα μου ήταν πιο δύσκολο ενώ τώρα που ήρθα στη Βέροια, μια ομάδα μικρότερη που δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, με βοήθησε πάρα πολύ. Αυτό είναι το ζητούμενο, να παίρνεις εμπειρίες και παιχνίδια, να βελτιώνεσαι. Αν δεν κάνεις σε αυτήν την ηλικία παιχνίδια, είναι πολύ δύσκολο να ενσωματωθείς και να αγωνιστείς μετά στον ΠΑΟΚ.

Φέτος, ξεχώρισες σαν αριστερό μπακ, πως προέκυψε αυτή η θέση;

Αγωνιζόμουν ως αριστερό χαφ μέχρι και στον Πιερικό. Φέτος, στη Βέροια έπαιξα ως αριστερό μπακ, με έκανε ο κ. Γεωργιάδης. Νομίζω ότι ήταν μια καλή κίνηση, μου ταιριάζει πιο πολύ σαν θέση και μου αρέσει.

Με τις εμφανίσεις σου θεωρείς πως έστειλες ένα μήνυμα επιστροφής στον ΠΑΟΚ:

Αυτός ήταν ο σκοπός μου από την αρχή της χρονιάς, να κάνω καλά παιχνίδια και να δουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πως μπορώ να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες και να επιστρέψω στην ομάδα.

Θεωρείς ότι είσαι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ;

Δεν θα το κρίνω εγώ αλλά μέσα μου είμαι έτοιμος. Θα μιλήσω με την ομάδα και ότι είναι καλύτερο θα γίνει. Περιμένω να τελειώσουν τα playoffs και να κάνουμε κατόπιν κάποιες συζητήσεις για το μέλλον.

Πώς τον είδες τον ΠΑΟΚ φέτος, τι εικόνα σχημάτισες;

Μέχρι ένα σημείο πήγαινε καλά, μετά “στράβωσε”. Θέλει χρόνο να δέσει ένα σύνολο για να πάει καλά και να πάρει τίτλους.

Το θέμα των ημερών είναι η απόφαση του ΠΑΟΚ να μην αγωνιστεί στον επαναληπτικό του Κυπέλλου, ποια είναι η δική σου γνώμη;

Αφού το ήθελαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, θα ήταν η καλύτερη απόφαση.

Στην Βέροια αγωνίζεται ένας ακόμη παίκτης που ανήκει στον ΠΑΟΚ και εσύ γνωρίζεις καλύτερα, ο Αχιλλέας Πούγγγουρας…

Ναι, ένας πολύ καλός παίκτης, σαν και μένα ήρθε για να πάρει παιχνίδια και εμπειρίες. Ίσως και αυτός να είναι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ αλλά όπως σου είπαν και πριν δεν είμαστε εμείς αυτοί που αποφασίζουν. Ο ΠΑΟΚ στηρίζει τα δικά του τα παιδιά. Όταν μια ομάδα σε στέλνει δανεικό δεν σημαίνει πως δεν σε υπολογίζει. Σε στέλνει για εμπειρίες προκειμένου να επιστρέψεις πιο δυνατός.

Κλείνοντας, πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε μερικά χρόνια από τώρα;

Θα ήθελα να είμαι στο εξωτερικό. Να δω το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Βέβαια και να είμαι στον ΠΑΟΚ ακόμη δεν θα ήταν άσχημο αλλά σίγουρα θέλω να αγωνιστώ και έξω…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί με τηλεκάρτα ο «Κοκός»

Μόλις έπαθε οτι κρίθηκε προφυλακιστέος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο άκουσμα της απόφασης του ανακριτή για την προφυλάκιση του, ο 31χρονος οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, με το προσωνύμιο «Κοκός», έπαθε κρίση πανικού και προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί με μια τηλεκάρτα που είχε στην κατοχή του.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν, αυτόπτες μάρτυρες που ήταν παρόντες στο σκηνικό, ο 31χρονος επιχείρησε να χαρακώσει τις φλέβες του με την τηλεκάρτα, όντας σε κρίση πανικού.

Μετά την απόπειρα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σωτηρία, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ όπως γνωστοποιήθηκε δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η υγεία του.

Πηγή: Zougla.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Λίβερπουλ: Νέα γκέλα και επεισόδιο Σαλάχ – Κλοπ!

Ενταση ανάμεσα στον Αιγύπτιο και τον Γερμανό τεχνικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για τέταρτη φορά στα τελευταία πέντε ματς η Λίβερπουλ αδυνατεί να πάρει το «τρίποντο» της νίκης στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, σε αναμέτρηση για την 35η αγωνιστική της Premier League, και τέθηκε ουσιαστικά νοκ-άουτ από τη μάχη του τίτλου.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (43΄) με τον Μπόουεν. Η Λίβερπουλ ξεκίνησε ιδανικά το δεύτερο ημίχρονο, αφού κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις στο 48΄ με τον Ρόμπερτσον, ενώ στο 65΄ πραγματοποίησε την ανατροπή μετά από αυτογκόλ του Σούτσεκ. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Μιχαϊλ Αντόνιο στο 77΄.

Το χειρότερο για τη Λιβερπουλ ήταν ο τσακωμός Σαλάχ - Κλοπ την ώρα που ο Γερμανός είχε σηκώσει τον Αιγύπτιο για να τον περάσει στο ματς. Τότε, χωρίς να γνωρίζουμε την αιτία, οι δύο άνδρες ενεπλάκησαν σε μία έντονη λογομαχία, με τον Σαλάχ να χειρονομεί και να φωνάζει, και τον Κλοπ να κουνά ειρωνικά το κεφάλι του. Ο έμπειρος πλάγιος επιθετικός, μάλιστα, προσέγγιζε τον προπονητή του και χρειάστηκε η επέμβαση του Νούνιεζ, ώστε να απομακρυνθεί. Κατά την αποχώρηση της ομάδας από το γήπεδο, ο Σαλάχ δεν επιχείρησε να χαλαρώσει την κατάσταση, αλλά αντιθέτως απέδειξε ότι υπάρχει τεράστια ένταση στις τάξεις της ομάδας. Περνώντας από τη μικτή ζώνη είπε στους δημοσιογράφους «Θα ανάψει… φωτιά σήμερα αν μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικές δοκιμές!

Η τελευταία προπόνηση, οι “σίγουροι” για το ντέρμπι και τα ερωτηματικά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας βρίσκονται αυτή την ώρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς στις 17:30 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η προπόνηση με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα (19:30).

Όπως και χθες, έτσι και σήμερα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να επικεντρώσει τις προσπάθειες των παικτών του στην τακτική που θα ακολουθήσουν κόντρα στους "κιτρινόμαυρους" του Ματίας Αλμέιδα, ενώ μέσω των ασκήσεων, του οικογενειακού "διπλού" και της δουλειάς στις "στημένες" φάσεις, θα προκύψουν οι έντεκα που θα πάρουν αύριο φανέλα βασικού!

Με τους Κοτάρσκι, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς, Τάισον και Μπράντον να μοιάζουν πάντως "σίγουροι", ενδιαφέρον παρουσιάζει το αν ο Ρουμάνος προπονητής δώσει το χρίσμα για το δεξί άκρο της άμυνας στον Γιόνι Ότο ή στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, το ποιον εκ των Μαγκομέντ Οζντόεφ, Στέφαν Σβαμπ θα επιλέξει για "παρτενέρ" του Μεϊτέ και το ποιος εκ των Γιάννη Κωνσταντέλια, Τόμας Μουργκ θα επωμιστεί τον ρόλο του βασικού επιτελικού μέσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ