Connect with us

Το «σηκώνουν» στα Χανιά

Ο ΠΑΟΚ έχοντας ήδη στεφθεί πρωταθλητής, αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 12:00 στην Κρήτη τον Α.Ο Χανίων και θέλει να κλείσει το φετινό πρωτάθλημα αήττητος.

Δημήτρης Τσίτσης

Το «σηκώνουν» στα Χανιά

Η 18η και τελευταία αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Γυναικών διεξάγεται την Κυριακή και οι «ασπρόμαυρες» ταξιδεύουν στα Χανιά με στόχο να ολοκληρώσουν νικηφόρα το πρωτάθλημα. O αγώνας θα διεξαχθεί στις 12:00 στο γήπεδο των Μουρνιών.

Ο Δικέφαλος, με 49 βαθμούς σε 17 αγωνιστικές, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα μαθηματικά και θέλει άλλη μια νίκη για να το πανηγυρίσει με τον καλύτερο τρόπο.

Επιπλέον, εάν δεν ηττηθεί, θα κατακτήσει τον τίτλο αήττητος για άλλη μια χρονιά.

Το ματς της Κυριακής, μπορεί να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, ωστόσο αποτελεί μια καλή πρόβα για τις «ασπρόμαυρες» ενόψει του φάιναλ φορ του κυπέλλου που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Χαλκίδα.

Εκεί ο ΠΑΟΚ θα συναντήσει και πάλι τις μεθαυριανές του αντιπάλους, αφού στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τα Χανιά και σίγουρα τα κορίτσια του Αλέξη Κατηκαρίδη θα θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα για το τί πρόκειται να συμβεί και στο κύπελλο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες!

Ποιες οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν σήμερα το πρωί οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στου Ρέντη που έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ μετά την στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Στον εισαγγελέα θα υποβληθεί η δικογραφία που σχηματίστηκε για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ αναμένεται να αποδοθούν και κατηγορίες για ηθική αυτουργία στον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Συνελήφθη ο σκληρός πυρήνας οπαδών

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, οι αστυνομικοί κατά τη μεγάλη στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ πέρασαν χειροπέδες στην ηγετική ομάδα που οργάνωσε και εκτέλεσε το σχέδιο που οδήγησε στον θάνατο του αστυνομικού.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ο σκληρός πυρήνας της Θύρας 7. Πρόκειται για πέντε άτομα τα οποία αποφάσιζαν, σχεδίαζαν, έδιναν εντολές και μοίραζαν τους ρόλους.

Σημειώνεται ότι μεταξύ τους είχαν και προσωνύμια. Στο κόσμο των χούλιγκαν ήταν γνωστοί με τα ονόματα «Όμλε», «Κοντός», «Ρουμάνος», «Κοκο». Ήταν αυτοί που είχαν αποφασίσει ότι θα κάνουν τα επεισόδια στου Ρέντη και είχαν ενημερώσει τους υπόλοιπους για τα σχέδιά τους.

Ορισμένοι από τους συλληφθέντες παραδέχθηκαν ότι αυτό που ήθελαν να πετύχουν στου Ρέντη ήταν τα επεισόδια με αστυνομικούς.

Ηγετικό μέλος ετοιμαζόταν να φύγει από την Ελλάδα

Την ίδια ώρα, στους συλληφθέντες υπάρχει και ένα άτομο που ανήκει στην ηγετική ομάδα και κατά τη σύλληψή του βρέθηκαν πάνω του 5.000 ευρώ με τους αστυνομικούς να αναφέρουν ότι το ποσό αυτό δικαιολογείται μόνο ως χρήματα τα οποία είχε συγκεντρώσει για να φύγει από την Ελλάδα, καθώς είχε ενημερωθεί ότι οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε τελικό στάδιο για τον εντοπισμό του.

Μετέφεραν τα πολεμοφόδια από τον Πειραιά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάποιοι από αυτούς περιέγραψαν την οργάνωση που υπήρχε πριν τα επεισόδια. Είπαν ότι ξεκίνησαν από τον Πειραιά όπου έβαλαν τα πολεμοφόδια μέσα στα αυτοκίνητα και πως ξεκίνησαν πομπή περνώντας από τον Κηφισό. Όταν έφτασαν στου Ρέντη στάθμευσαν τα οχήματά τους στο πάρκινγκ και μπήκαν στο γήπεδο.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και το άτομο που έδωσε το σύνθημα για το πότε πρέπει να βγουν από το γήπεδο και να πραγματοποιήσουν την επίθεση στη διμοιρία των ΜΑΤ. Το συνθηματικό το οποίο είχε προσυμφωνηθεί ήταν «πάμε να τους καθαρίσουμε».

Συγκλονίζει ο παππούς και ο πατέρας του αστυνομικού

«Όλο χαμογέλαγε, από μικρό παιδί το μεγάλωσα, αστυνομικός ήθελε να γίνει. Το ήθελε, από μέσα του. Έλεγε τα καλύτερα, για την διμοιρία του, για τους αστυνομικούς, γιατί το ήθελε», είπε στο μεταξύ, ο παππούς του Γιώργου Λυγγερίδη στον ΑΝΤ1.

Ο παππούς του 31χρονου αστυνομικού που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του, ανέφερε ακόμη: «Μακάρι ο Θεός να δώσει, να τους πιάσουν όλους. Όλους να τους πιάσουν. Έχουμε χάσει το παλικάρι μας, ένας πόνος μεγάλος που δεν γιατρεύεται. Μια μεγάλη πληγή που ανοίγει και δεν κλείνει».

Με φανερή συγκίνηση ο Αθανάσιος Λυγγερίδης, πατέρας του αστυνομικού είπε: «Έχασα έναν γιό, έναν ήρωα, αλλά απέκτησα άλλη οικογένεια, τη διμοιρία του. Όλα τα παιδιά εκεί πίσω που τράβηξαν ό,τι τράβηξαν μαζί με το γιό μου»

Ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη ανέφερε ακόμη: «Καίνε, σπάνε, ρημάζουν, σκοτώνουν, ποια είναι η τιμωρία; Ας γίνει ο γιός μου το ανάχωμα για μια νέα αρχή».

Πηγή: ethnos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βγάζει» ενδεκάδα ο Λουτσέσκου!

Αρχίζει και… τελειώνει η προετοιμασία για τον πρώτο εκ των πέντε “τελικών” που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωινό είναι το σημερινό ραντεβού των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ουσιαστικά, η σημερινή προπόνηση θα σηματοδοτήσει την έναρξη και την... λήξη της προετοιμασίας των "ασπρόμαυρων" για το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία στο ΔΑΚ "Αθανάσιος Διάκος", καθώς όσοι αγωνίστηκαν βασικοί την Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης", ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Κατά τη διάρκειά της δε, ο Ρουμάνος προπονητής θα εξωτερικεύσει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, έχοντας ξανά στη διάθεσή του τον Γιάννη Κωνσταντέλια και μην υπολογίζοντας στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα μεταβεί στη Λαμία, με όλους στον Δικέφαλο να γνωρίζουν πως τα περιθώριά τους για απώλεια νέων βαθμών, έχουν απλά... τελειώσει!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Και γιος τηλεπαρουσιαστή στους συλληφθέντες!

Στη ΓΑΔΑ τρία ηγετικά μέλη της Θύρας 7 και πέντε άτομα που φέρονται ως οι καθοδηγητές της ενέδρας στου Ρέντη!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η "Δίκη στο Open" αποκάλυψε ότι ανάμεσα στους πρώτους συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας Λυγγερίδη, βρίσκεται και γιος τηλεπαρουσιαστή.

Επίσης στους εμπλεκόμενους που προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ υπάρχουν τρία ηγετικά μέλη της Θ7 και πέντε άτομα που φέρονται ως οι καθοδηγητές της ενέδρας στου Ρέντη.

Μάλιστα φέρουν προσωνύμια, όπως "Όμλε", "Ρουμάνος", "Shark", "Κοντός" και "Κόκος".

Η Υπηρεσία Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος διερευνά εγκληματική οργάνωση οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ