Connect with us

Στην Ασπροβάλτα η κινητή μπουτίκ

Στην μαγευτική Ασπροβάλτα θα είναι το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουλίου η κινητή μπουτίκ του ΠΑΟΚ, κοντά στο μέρος που ήδη κατασκηνώνουν οι οπαδοί του Δικεφάλου στήνοντας έτσι ένα άκρως ΠΑΟΚτσήδικο διήμερο.

Άκης Σακισλόγλου

Στην Ασπροβάλτα η κινητή μπουτίκ

Σε ακόμα ένα μέρος στην Μακεδονία θα βρεθεί το PAOK FC Mobile Store τις επόμενες δύο μέρες και ειδικότερα το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουλίου. Για την ακρίβεια οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στέλνουν το γνωστό σε όλους μας φορτηγάκι στην παραλία της Ασπροβάλτας και στο Beach Bar Versus, όπου διεξάγεται το 5ο PAOK Fanatics Factory. Εκεί οι οπαδοί του Δικεφάλου μπορούν να βρουν όλη την γκάμα προϊόντων του ΠΑΟΚ και στις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Το κατάστημα θα λειτουργήσει το Σάββατο από τις 10:30 έως τις 19:00 και την Κυριακή από τις 10:30 έως και τις 17:00.

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αξίζει το ρίσκο της έδρας

Οι επιλογές της ημέρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από την Λατινική Αμερική και το Εκουαδόρ είναι το σημείο του tipster του Betmarket.gr, Κωνσταντίνου Διακαναστάση, σε απόδοση 3,20.

Μία επιλογή στα αποψινά (19/03/24) προγνωστικά Λατινικής Αμερικής του Κωνσταντίνου Διακαναστάση, η οποία έρχεται από το Εκουαδόρ και σε απόδοση 3,20.

Χαιρετώ! Κακό διάβασμα στο Κομπρελόα-Ουνιόν Εσπανιόλα, με τις 2 ομάδες να παίζουν πιο προσεκτικά από το αναμενόμενο και να μην επιβεβαιώνουν το Goal/Goal πρώτου ημιχρόνου. Στο Patent όμως πήγε εξαιρετικά και κάλλιστα θα μπορούσε να βγει ατόφιο αν η Ντεφένσα δεν ισοφαριζόταν στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Ρασίνγκ, αφού τόσο το Μόντρεαλ (μέσω πρώιμης πληρωμής) όσο και η Έμελεκ πέρασαν. Με την τελευταία μάλιστα να έχει προταθεί στο 2,90 και να κλείνει στο... 1,80!

Κάπως έτσι είχαμε καλές επιστροφές μέσα στο Σαββατοκύριακο και προχωράω στα φρέσκα με καλή ψυχολογία. Δεκαήμερο Εθνικών μπροστά μας, με τη δράση να πέφτει αισθητά στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, όμως στο Εκουαδόρ έχουν εμβόλιμη αγωνιστική και υπάρχει μία αναμέτρηση που αξίζει την προσοχή μας.

Πάμε σιγά σιγά να δούμε την ανάλυση της και τα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής.

Προγνωστικά στο Εκουαδόρ (19/03/24)

Την αυλαία της 4ης αγωνιστικής ανοίγει ο αγώνας ανάμεσα στην Κουμπάγια και την Μουσούκ Ρούνα και εκεί θα κάνω παιχνίδι.

Κουμπάγια - Μουσούκ Ρούνα

Από τα πιο αδύναμα ρόστερ της κατηγορίας η Κουμπάγια και ταυτόχρονα από τα πιο νεανικά σύνολα του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να μην έχει ξεκινήσει καλά, μετρώντας ισάριθμες ήττες στα 3 παιχνίδια της. Φυσικά έχει βγάλει τρομερά ζόρικο πρόγραμμα, αφού αγωνίστηκε στην πρεμιέρα στη ζόρικη έδρα της Τέκνικο και στην συνέχεια με τις Κίτο και Ντελ Βάγιε, οι οποίες αποτελούν τα κορυφαία υλικά της κατηγορίας και έχουν ως στόχο το πρωτάθλημα. Γεγονός που τόνισε και ο τεχνικός της Νορμπέρτο Αραούχο σε πρόσφατες δηλώσεις του, ενώ ανέφερε πως ουσιαστικά τώρα (απέναντι στη Μουσούκ Ρούνα) ξεκινά το πρωτάθλημα για αυτούς.

Στην αντίπερα όχθη, η Μουσούκ Ρούνα διαθέτει καλό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας και έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο στο πρωτάθλημα, τρέχοντας σερί 2-1-0. Βέβαια, διαχρονικά το πρόβλημα της εντοπίζεται στους αγώνες μακριά από τη βάση της (1-6-16 το σερί της στις 23 τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα), πράγμα το οποίο δεν έχει αλλάξει ούτε φέτος, αφού στην πιο πρόσφατη εξόρμηση της η εικόνα της ήταν αποκαρδιωτική απέναντι στην Έμελεκ και κάλλιστα θα μπορούσε να ηττηθεί, αν η αντίπαλος της ήταν πιο εύστοχη (9-4 οι τελικές υπέρ της Έμελεκ, 7-0 στον στόχο).

Τώρα στοιχηματικά, τρία είναι τα στοιχεία που με οδηγούν στα προγνωστικά Εκουαδόρ (19/03/24) στον άσο του 3,20 από την Bet365.

Πρώτο, οι δηλώσεις του τεχνικού της γηπεδούχου, ο οποίος ουσιαστικά έχει σημαδέψει το συγκεκριμένο ματς, καθώς έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα η ομάδα του και μάλιστα στο μοναδικό εντός έδρας δείγμα της απέναντι στη ομαδάρα της Λίγκα Ντε Κίτο το πρόσωπο που παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο ήταν ελπιδοφόρο (10-9 οι τελικές υπέρ της).

Δεύτερο, οι κάκιστες εκτός έδρας επιδόσεις της Μουσούκ Ρούνα, η οποία έχει κερδίσει μόνο σε 1 από τις 23 τελευταίες εξορμήσεις της σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Τρίτο, το γεγονός πως μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα του Εκουαδόρ τα διπλά δε βγαίνουν σαν... στραγάλια (μόλις το 25%), οπότε βλέποντας τιμές φαβορί στη νίκη των φιλοξενούμενων και να μην είναι μία εκ των Λίγκα Ντε Κίτο και Ιντεπεντιέντε Ντε Βάγε (τα κορυφαία ρόστερ της κατηγορίας), το μυαλό μου πηγαίνει κατευθείαν στην κόντρα.

Το παιχνίδι μου

Μονό στην Bet365 και σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

ΕΚΟ1 - 19/03 - 23:30 - Κουμπάγια - Μουσούκ Ρούνα - 1 σε απόδοση 3,20 επί 6,25 μονάδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Οι διεθνείς και οι υποχρεώσεις

Γεμάτο πρόγραμμα, παντού “ασπρόμαυρα” βλέμματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

O Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο, ωστόσο, ο Ρουμάνος τεχνικός δε θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Οι διεθνείς έχουν ήδη ενσωματωθεί στις Εθνικές τους ομάδες και οι επόμενες ημέρες έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον γι' αυτούς. Πάμε -όμως- να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Ξεκινώντας από τους Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Γιάννη Κωνσταντέλια, αμφότεροι έχουν κληθεί στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας από τον Γκουστάβο Πογέτ, με φόντο το μεγάλο παιχνίδι με το Καζακστάν (21/3 21:45) με φόντο την πρόκριση στο Euro 2024.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρίσκεται στην Εθνική Σερβίας και θα μεταβεί στη Μόσχα για το φιλικό παιχνίδι με την Ρωσία στην VTB Arena (21/3), ενώ θα ακολουθήσει ένα ακόμη φιλικό "τεστ" με την Κύπρο (25/3), με τον Σέρβο να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Στους... απόντες είναι και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, που κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας -πρώτη φορά σε επίπεδο ανδρών- και θα μεταβεί στο Άμπου Ντάμπι για διεθνές τουρνουά, ενώ υποχρεώσεις θα έχει με την Εθνική Βουλγαρίας και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, που θα βρει απέναντί του την Τανζανία (22/3) και το Αζερμπαϊτζάν (25/3), σε δύο φιλικά παιχνίδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανοίγει και δεύτερο πέταλο για το Ελλάδα-Καζακστάν

Αρκετός κόσμος με φόντο το εισιτήριο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Εθνική κινείται σε ρυθμούς Καζακστάν, καθώς πλησιάζει το παιχνίδι για τα πλέι οφ του Euro 2024.

Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί περισσότερα από 18.000 εισιτήρια για τον σημαντικό αγώνα της "γαλανόλευκης", με φόντο το Euro 2024 και για πρώτη φορά αναμένεται να ανοίξει και το δεύτερο πέταλο στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο θα δώσουν το "παρών" και περίπου 200 φίλαθλοι από το Καζακστάν κι όλα δείχνουν, πως θα υπάρχει μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα την Πέμπτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ