Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ (Pregame LIVE-vid)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στις 19:00 ο ΠΑΟΚ δίνει το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφος κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ και το PAOK24 βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ (Pregame LIVE-vid)

Φυσικά και οι φίλοι του ΠΑΟΚ δε θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη την απόφαση του Σ. Κοντονή για “λουκέτο” στη Θύρα 4 μέχρι το Νοέμβριο. Με πανό τους αναφέρουν για το θέμα: Λουκέτο στη Βουλή, η ΘΥΡΑ 4 ανοικτή, Κοντονή ελεύθεροι οι οπαδοί.

Για μια ακόμη φορά ο ΠΑΟΚ δεν παίζει μόνος τους! Οι φίλοι του Δικεφάλου έχουν κάνει και αυτοί αισθητή την παρουσία τους έχοντας κρεμάσει στο γήπεδο πανό από τις περιοχές του εξωτερικού όπως των Βρυξελλών, του Αμβούργου, αλλά και άλλων γερμανικών πόλεων όπως της Στουτγκάρδης και του Λιουτενσχαϊντ, αλλά και με ελληνικό… χρώμα από τα Κουφάλια.

Οι Χατζηισαΐας, Μπίσεσβαρ και Κωνσταντινίδης που δε θα αγωνιστούν στο σημερινό φιλικό πραγματοποιούν προπόνηση σε διπλανό γήπεδο, μαζί με τους αναπληρωματικούς τερματοφύλακες οι οποίοι τρέχουν περιμετρικά του βοηθητικού γηπέδου.

Οι Βέλγοι φίλοι της Κλαμπ Μπριζ που βρίσκονται στο γήπεδο έχουν κρεμάσει σημαίες από τις χώρες καταγωγής των παικτών της ομάδας τους.

Ο καιρός μέχρι στιγμής στην περιοχή είναι αρκετά άστατος, ενώ πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε να βρέχει.

Στο Garderen βρίσκονται εδώ και ώρα αρκετοί ομογενείς οι οποίοι θα παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τους πρωταθλητές Βελγίου, ενώ λιγοστοί είναι οι φίλοι της Κλαμπ Μπριζ.

Για την Κλαμπ Μπριζ θα ξεκινήσουν οι: Μπουντέγιε, Κουλς, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ, Σίμονς, Ντομίνγκεζ ντε Σόουζα, Βάανακεν, Βόρμερ, Βόσεν, Ιζκουιέρδο, Στορμ.

Οι Μπίσεσβαρ και Κωνσταντινίδης πραγματοποιούν ατομικό πρόγραμμα σε διπλανό γήπεδο από αυτό που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τους Βέλγους.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Βελλίδης, Χαρίσης, Ζάιρο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ροντρίγκεζ, Κουλούρης, Κοροβέσης, Κίτσιου και Πέλκας.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Τζιόλης, Τζάλμα Κάμπος, Περέιρα, Τσίμιροτ, Μυστακίδης, Τζαβέλλας, Αθανασιάδης, Πούγγουρας.

Οι αποστολές των δύο ομάδων έχουν φτάσει εδώ και λίγη ώρα στο Garderen εκεί όπου θα διεξαχθεί η σημερινή φιλική αναμέτρηση.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι παίζουμε στην Τούμπα!

Το PAOK24 News ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Χορταστική» η ζωντανή εκπομπή του PAOK24 News by GAS24 το βράδυ της Τετάρτης.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις για όλα τα θέματα της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας και κυρίως το μεγάλο παιχνίδι που έχει μπροστά του ο «Δικέφαλος του Βορρά» κόντρα στη Μπριζ.

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=S07_yWYkL9Y

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τελευταίο Sold Out στην Τούμπα!

Η τελευταία φορά που στην Τούμπα δεν έπεφτε… καρφίτσα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Καπνός» μέσα σε ελάχιστα λεπτά έγιναν τα εισιτήρια της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, με τον κόσμο του Δικεφάλου να ανυπομονεί για το παιχνίδι με τους Βέλγους, το οποίο χαρακτηρίζεται -και όχι άδικα- από πολλούς, ως ένα από τα σημαντικότερα της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.

Τα «μαγικά» χαρτάκια της αυριανής αναμέτρησης έγιναν ανάρπαστα καθώς λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία τους στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ το πρωί της Τρίτης (16/4), δεν υπήρχε εισιτήριο ούτε για δείγμα! Το αυριανό θα είναι το πρώτο Sold Out κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης δεν θα πέφτει... καρφίτσα για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στο οποίο τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα από τον κόσμο της ομάδας ήταν στις 14 Απριλίου 2022 και στη ρεβάνς κόντρα στη Μαρσέιγ και πάλι για τη φάση των «8» του Europa Conference League. Aπό τότε μέχρι και το παιχνίδι με τους Βέλγους υπήρχαν πολλά παιχνίδια που η Τούμπα ήταν γεμάτη, όμως για πρώτη φορά εξαντλήθηκε και το τελευταίο εισιτήριο που υπήρχε διαθέσιμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα των Συνδέσμων για το παιχνίδι με τη Μπριζ

Η ανακοίνωση των οργανωμένων για τον αυριανό αγώνα με τους Βέλγους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι Σύνδεσμοι Φίλων Οργανωμένων Οπαδών του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Μπριζ για τον δεύτερο προημιτελικό του UECL.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση: «Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ δίνει άλλη μια ευρωπαϊκή μάχη .Γινόμαστε ο 12ος παίκτης και με όπλο την φωνή μας και μόνο σπρώχνουμε την ΟΜΑΔΑ σε άλλη μια ιστορική πρόκριση!Τα μάτια στους οργανωτές και στα παιδιά που ομορφαίνουν την κερκίδα, τα κινητά στην τσέπη και 90 λεπτά ή όσο χρειαστεί ηχητικής βίας.

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ