Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκινούν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι

Η Κ19 του ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μία ευρωπαϊκή εμπειρία.

Attackερ

Ξεκινούν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι

Η φάση των 32 του δρόμου των πρωταθλητών του UEFA Youth League ξεκινάει και οι πιτσιρικάδες του Δικεφάλου ταξιδεύουν για την Κύπρο, καθώς από εκεί κόντρα στην ΑΕΛ ξεκινά το ευρωπαϊκό ταξίδι τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Από την Κύπρο και τη Λεμεσό ξεκινάει το ευρωπαϊκό ταξίδι της Κ19 του Δικεφάλου, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στην πρώτη μάχη για την φάση των 32 του δρόμου των πρωταθλητών του UEFA Youth League.

Η ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όπου μετράει τέσσερις νίκες σε τέσσερις αγώνες, θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της και στην Ευρώπη, με την πρόκριση να είναι ο μεγάλος στόχος του Δικεφάλου.

Αντίπαλός του θα είναι η ΑΕΛ, η οποία την περσινή σεζόν κατέκτησε το εγχώριο πρωτάθλημα και εξασφάλισε την συμμετοχή της στο φετινό UEFA Youth League.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη (03.10) στις 19:00 στο ΤσίρειοΣτάδιο στην Λεμεσό.

Η Κ19 του ΠΑΟΚ αναχωρεί το μεσημέρι τις Τρίτης από το αεροδρόμιο Μακεδονία με την αποστολή να απαρτίζεται από τους:

Παπαδόπουλο, Συλλέκτη, Ταλιχμανίδη, Πουρναρά, Λύρατζη , Τσαούση, Σαλαμούρα, Χατζηστραβό, Τσιγγάρα, Μανιώτη, Δούμτση, Πανίδη, Διαμαντή, Βουτσά, Τζοβάρα, Γαϊτανίδη, Καλουτσικίδη, Μιχαηλίδη, Γιαξήκαι Μελετίδη. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Γκαργκαλατζίδης.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές της ομάδας Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο βοηθός τους Ιωάννης Αμπατζίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Βασίλης Πετρόπουλος, ο γυμναστής Θεοχάρης Κομσής, ο γιατρός Ιωάννης Ουσατζόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Σταύρος Τερζανίδης, ο φροντιστής Ευάγγελος Μπαμπάτσης και ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωσηφίδης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο μεγάλα ρεκόρ χάρη στην… γκολάρα του Σάστρε!

Μοναδικά επιτεύγματα στην 98χρονη ιστορία του ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το σημαντικότερο όλων χθες το βράδυ στην Τούμπα, ήταν πως ο ΠΑΟΚ, με τη νίκη του εις βάρος της ΑΕΚ με σκορ 3-2, παρέμεινε "ζωντανός" στη "μάχη" του τίτλου.

Ωστόσο, χάρη στο γκολ του Γιοάν Σάστρε στο 90ο λεπτό, ο Δικέφαλος πέτυχε δύο σπουδαία ρεκόρ, όμως ενημερώνει η εξαιρετική σελίδα στο Facebook "Η Ασπρόμαυρη Βίβλος".

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τόσο το ρεκόρ περισσότερων γκολ όσο και των περισσότερων νικών σε μία σεζόν, φτάνοντας τα 127 γκολ και τις 37 νίκες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mία καρδιά, μία φωνή, μία ανατροπή! (vid)

O θρίαμβος του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ… αλλιώς: Η “χορταστική” παρακάμερα του χθεσινού ντέρμπι της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα βίντεο διάρκειας 9,5 λεπτών, με τα καλύτερα στιγμιότυπα της παρακάμεράς της από το χθεσινοβραδινό ντέρμπι της Τούμπας, "ανέβασε" πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Youtube.

Η άφιξη των "ασπρόμαυρων" στην Τούμπα, η προθέρμανση, τα γκολ των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου από... μέσα, οι αντιδράσεις του πάγκου αλλά και της κερκίδας, οι έντονοι πανηγυρισμοί στο φινάλε, όλα συγκεντρωμένα σε ένα βίντεο:

Απολαύστε το:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο: Αποφάσισε η ΕΠΟ για τον τελικό!

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για το γήπεδο και την ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν είναι... Πρωταπριλιά! Η ΕΠΟ αποφάσισε για την ημερομηνία και το γήπεδο του τελικού του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των Play off του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ