Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα»

O ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ντιναμό Τιφλίδας και ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε πως θα πρέπει η ομάδα του να ξεχάσει το σκορ του πρώτου αγώνα και να κερδίσει, πραγματοποιώντας μία πειστική εμφάνιση.

PAOK24

«Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού, ο οποίος μίλησε για τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι, αλλά και για το αναγκαίο κακό της αναβολής έναρξης του ελληνικού πρωταθλήματος με την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Για το αν διαφοροποιούνται τα πλάνα του επειδή ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι και αν αύριο θα υπάρξουν και δοκιμές: Είναι το δεύτερο παιχνίδι και έχουμε κάνει καλή δουλειά στο πρώτο παιχνίδι. Ακόμα όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Το αυριανό παιχνίδι είναι ευρωπαϊκό και επίσημο, θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να πετύχουμε άλλη μία νίκη με καλή απόδοση για όλους, αυτό θα ήταν το καλύτερο. Το ποιοι παίκτες θα παίξουν θα το δείτε αύριο. Πάντα σκέφτομαι και προετοιμάζω την ομάδα για το επόμενο παιχνίδι. Ευκαιρίες θα πάρουν όλοι στο μέλλον. Έχουμε καλούς και ποιοτικούς παίκτες και ας τελειώσουμε με το καλό αύριο την Ευρώπη και ο καθένας από αυτούς τους παίκτες θα έχει τον ρόλο του και θα μπορεί να διεκδικήσει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στα στημένα με αφορμή και το γκολ στην Τιφλίδα και αν ήταν κάτι δουλεμένο στην προπόνηση: Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα δουλεύουμε τα στημένα. Στο φετινό ποδόσφαιρο αν δείτε στο 60% των αγώνων κρίνονται από στημένα. Πρέπει να δώσουμε σημασία και για αυτό δουλεύουμε κάθε εβδομάδα σε αυτό τον τομέα, προετοιμαζόμαστε για τον αντίπαλο, δουλεύουμε το δικό μας κομμάτι. Εξαρτάται βέβαια και με αυτόν που παίζεις και τι θέλεις να κάνεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τα στημένα είναι πολύ σημαντικά.  Στο μέλλον θα δείτε αν το γκολ στην Τιφλίδα ήταν τυχαίο ή όχι.

Για το αν αύριο θα ξεκινήσουν Μπρκιτς, Κάνιας, Μπίσεσβαρ και Περέιρα: Η φράση που λέει πως η ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει έχει λογική, αλλά δεν πας κατευθείαν και κάθε φορά με αυτή τη λογική γιατί όπως σας είπα για τους παίκτες υπάρχουν και ενοχλήσεις και κάποια πράγματα που έχουνε σχέση με το παιχνίδι του αντιπάλου και αν είναι εκτός ή εντός έδρας. Γνωρίζω ποιοι θα ξεκινήσουν αύριο, αλλά αύριο θα το δείτε και εσείς, δεν είμαι από αυτούς που λένε κάτι από πριν. Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές μπορεί να υπάρξουν κάποιες, λίγες.

Για τον προγραμματισμό που υπάρχει μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα: Φιλικά θα υπάρξουν σίγουρα για να κρατήσουμε την ομάδα σε φόρμα. Δουλεύουμε καθημερινά σε προπονήσεις, κάποιοι θα φύγουν και με τις Εθνικές ομάδες, αλλά εμείς μπαίνουμε στον τρίτο μήνα προετοιμασίας και μας λείπει που δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αν είναι όμως για το καλό της ομάδας και του ελληνικού πρωταθλήματος, για να αλλάξει προς το θετικό κάτι, εμείς είμαστε υπέρ σε αυτό. Θα γίνουν φιλικά για να είμαστε στην καλύτερη φόρμα μέχρι το πρώτο παιχνίδι του πρώτου πρωταθλήματος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρούτσης: «Πρώτη φορά αντιμετωπίζεται η βία…» (vid)

Οι τηλεοπτικές τοποθετήσεις του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, φιλοξενήθηκε στο «ERT News» με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με τις δεκάδες συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά αντιμετωπίζεται σοβαρά η αθλητική βία…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To πλάνο Αλμέιδα ενόψει Τούμπας

Ποιες αναμένεται να είναι οι επιλογές της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με κάποιες αλλαγές σε σχέση με τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:30, Νovasports Prime).

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ της Ένωσης, ο Αθανασιάδης αναμένεται να παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, όπως και οι Βίντα, Κάλενς στα στόπερ, ο Ρότα δεξιά και ο Χατζισαφί αριστερά στην άμυνα.

Στον κέντρο, θεωρείται σίγουρη η παρουσία του Πινέδα, είτε μαζί με τους Σιμάνσκι, Γιόνσον (και τον Μεξικανό στα αριστερά), είτε με έναν εκ των δύο και τον Γκατσίνοβιτς στα αριστερά.

Ελίασον ή Άμραμπατ θα ξεκινήσει στα δεξιά, ο Τσούμπερ όλα δείχνουν ότι θα πάρει τη θέση του Αραούχο, ενώ ένας εκ των Πόνσε, Γκαρσία, θα είναι στην κορυφή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζίβκοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατάει ποτέ»

Οι δηλώσεις του Σέρβου μεσοεπιθετικού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να υπόσχεται στους φιλάθλους της ομάδας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν πρόκειται να τα παρατήσουν. Παράλληλα, τοποθετήθηκε και για το τελευταίο κακό διάστημα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ: 

«Είναι δύσκολη περίοδος για εμάς αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και νομίζω πως θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει εντοπίσει το πρόβλημα του:

«Έχουμε βρει τι φταίει, τα αναλύσαμε αρκετά, μιλήσαμε μεταξύ μας πάρα πολύ, εντοπίσαμε τα προβλήματα και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να τα λύσουμε εντός αγωνιστικού χώρου».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι στην ίδια κατάσταση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα:

«Έχουμε πιθανότητες για το πρωτάθλημα, τίποτα δεν έχει τελειώσει, βλέπουμε μόνο μπροστά και όχι τι έγινε στο παρελθόν και θα δώσουμε απάντηση, παλεύοντας για τον τίτλο μέχρι τέλους» επισήμανε μεταξύ άλλων ο Σέρβος μεσοεπιθετικός προσθέτοντας:

Για το τι παιχνίδι περιμένει:

«Περιμένω ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες αλλά από τη δική μας πλευρά θα μπούμε αποφασισμένοι, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να δείξουμε τι ομάδα είμαστε, πως έχουμε μία καλή ομάδα και ίσως χρειαστούμε και μία δόση τύχης που δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια και θέλουμε μία νίκη».

Για τον κόσμο:

«Ας το κάνουμε όλοι μαζί. Εμείς ως παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα τα παρατήσουμε και θα το αποδείξουμε αύριο στο γήπεδο οπότε καλώ τους φίλους της ομάδας να έρθουν να μας δουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ