Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγώνες κάθε είδους με το σύστημα

Ο αγώνας στην Κομοτηνή και οι αγώνες κόντρα σε όσους τώρα θα πολεμούν με κάθε μέσο τον Σαββίδη, στοχεύοντας να «βοηθήσουν» τους αντιπάλους του

Editorial

Αγώνες κάθε είδους με το σύστημα

Όπως είπε και ο Σαββίδης: «Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να καθαρίσουμε τον χώρο, αλλά και εσείς συνεχίζετε τη δουλειά σας μέσα στο γήπεδο για να είμαστε πάντα υπερήφανοι».

Άλλο τι θα κάνει η ΠΑΕ στον πολύ μεγάλο και δύσκολο αγώνα που έχει να διώξει το βρωμερό σύστημα από την ηγεσία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και άλλο τι θα κάνει ο Τούντορ με τους παίκτες του στους αγωνιστικούς χώρους.

Αυτό σημαίνει βέβαια ότι η ομάδα δεν θα έχει άλλοθι επειδή θα παίζει σε άδεια Τούμπα, με μια-δύο απουσίες παραπάνω και ίσως με πιο πολλές εχθρικές διαιτησίες. Ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα έχει στόχους και πρέπει να τους διεκδικήσει.

Αύριο λοιπόν το μεσημέρι (προσοχή γιατί το ματς αρχίζει τελικά στις 15:00) ο ΠΑΟΚ έχει την υποχρέωση να παίξει καλά και να κερδίσει μία ομάδα που έχει χάσει την κατηγορία. Αυτό το «πρέπει» βαραίνει, αλλά… δεν αλλάζει, έστω και αν η ομάδα του Τούντορ αποτελείται από πολλούς νεαρούς, που… δυσκολεύονται όταν «πρέπει».

Από εκεί και πέρα ας δούμε λίγο μπροστά…

Ξέρουμε καλά ότι από αύριο-μεθαύριο θα γίνουν πολλές προσπάθειες ώστε να σπάσει το ΠΑΟΚτσήδικο μέτωπο, να αμφισβητηθούν οι προθέσεις του Σαββίδη, να μειωθεί η ομάδα, να «δημιουργηθούν» φαγωμάρες έστω κι’ αν δεν υπάρχουν.

Όπως είδατε από τις δηλώσεις Βρέντζου, ξέρουν και οι άλλοι πώς ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποτύχει σε ότι και αν κάνει, όπως τώρα που επιχειρεί με όλες του τις δυνάμεις να ρίξει αυτή την διοίκηση της ΕΠΟ, να αλλάξει την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Οι ΠΑΟΚτσήδες στρέφονται εδώ και καιρό κατά του Σαββίδη…» είπε ο «επιστήμονας» και έδειξε τον στόχο!

Ξέρει ο Βρέντζος τι γίνεται εδώ! Ξέρει ο Βρέντζος και όλοι αυτοί, ότι θα το πουν και θα.. πιάσει τόπο. Όλο και κάποιος θα «τσιμπήσει» και από αύριο θα… βρίσκει αδυναμίες στα Ελληνικά του Σαββίδη, στην απομάκρυνση του Άρνεσεν, σε μεταγραφές που δεν έγιναν, θα έχουμε πάλι αναφορές στις συμμαχίες που δεν έπρεπε να γίνουν (λες και μπορεί να νικηθεί αλλιώς αυτό το τέρας με τα 100 πλοκάμια που υπάρχει απέναντι) θα θυμηθεί την φωτογραφία με τον Κοντονή και τι άλλο στραβό μπορεί να προξένησε φαγωμάρα τις περασμένες εβδομάδες.

Κι’ αυτό το λέμε εμείς που πρώτοι εδώ και χρόνια κατακρίνουμε τον μεγαλομέτοχο για πολλά από αυτά που αποφάσιζε για την ποδοσφαιρική ομάδα. Άλλο αυτό όμως και άλλο ΤΩΡΑ που έχει βγει μπροστά και δίνει την πιο μεγάλη μάχη των τελευταίων δεκαετιών για ΟΛΟ το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τώρα (και για 5-10-20-50 μέρες) όλα τα άλλα πάνε στην άκρη, ειδικά όσον αφορά τις δημόσιες τοποθετήσεις…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ