ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ετοιμάζεται για τη ρεβάνς
Μετά το ρεπό τους οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς ήταν και πάλι στο γήπεδο και πλέον όλοι μετρούν αντίστροφα για τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης, τότε που θα κριθεί ουσιαστικά η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.
Το ρεπό και η ξεκούραση από τον αγώνα της Τρίτης τελείωσαν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στη Νέα Μεσήμβρια για την απογευματινή προπόνηση. Μάλιστα αυτή ήταν διασπασμένη σε δύο μέρη.
Στο πρώτο, οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς είχαν ασκήσεις και παιχνίδι με σκοπό την κατοχή της μπάλας και την καλύτερη κυκλοφορία, ενώ στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με σκοπό να πιέζουν ψηλά τον αντίπαλο, κάτι το οποίο αναμένεται να κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη στην Τούμπα.
Από το ιατρικό δελτίο τα νέα ήταν ευχάριστα για το προπονητικό επιτελείο του Δικεφάλου. Όλοι οι παίκτες που δέχτηκαν κάποιο χτύπημα στον αγώνα με τον Άγιαξ ήταν μια χαρά και πλέον κανένας δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, δηλώνοντας άπαντες ετοιμοπόλεμοι για την προετοιμασία του αγώνα.
Με τον Τομ Λουσέ να προπονείται και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανήρτησε στο κανάλι της στο youtube, στιγμιότυπα από το σημερινό πρόγραμμα, το πρωί του Σαββάτου
https://www.youtube.com/watch?v=B1KDjpvmyA8
Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Ουρτάδο μόλις στο 4ο λεπτό, η Κηφισιά έκανε την ανατροπή, κι επικράτησε του Βόλου Elabet με 1-3.
Η ομάδα του Λέτο ισοφάρισε με τον Χριστόπουλο στο 27, και με μεγάλο πρωταγωνιστή στο τέλος τον Σαγκάλ, ο οποίος σκόραρε δις, στο 72 και το 90, πήρε τη νίκη.
Η Κηφισιά πλέον βρίσκεται στην 7η θέση και τους 14 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν ουραγοί, χωρίς βαθμό.
ΒΟΛΟΣ Elabet (Χουάν Κάρλος Γαρίδο): Σιαμπάνης, Κάτσικας, Κάργας, Λεκούς (75΄Γκαμπριέλ), Μύγας, Νεγιού, Κόμπα (77΄Χαραλαμπόγλου), Γρόσδης (77΄Γκονζάλες), Τζόκα (62΄Ρεγκίς), Ουρτάδο (70΄Μπαρέ), Λάμπρου.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Σεμπάστιαν Λέτο): Ραμίρεζ, Μάνσο, Ζολιμπουά, Βαν Άιμα, Αποστολάκης (92΄Ούγκο Σόουζα), Ρουκουνάκης, Γιάγκνε, Σαγκάλ (92΄Θεοδωρίδης) Πόμπο (86΄ Μπερνάρντο Σόουζα), Εμπουλά (62΄Ζέρσον Σόουζα), Χριστόπουλος (62΄Κυριόπουλος).
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αποστολή με Κώστογλου-Αζούζ!
Ο ΠΑΟΚ Β ταξιδεύει στον Πύργο για την 10η αγωνιστική της Super League 2
Τον ΠΑΣ Πύργου αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή στις 15:00 ο ΠΑΟΚ Β εκτός έδρας για την 10η αγωνιστική της Super League 2. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 9 πόντους.
Οι παίκτες του Ντάνι Πονζ, προπονήθηκαν σήμερα Σάββατο πρωί στη Σουρωτή. και κατόπιν αναχώρησαν για την πόλη της Πελοποννήσου.
Την αποστολή του Ισπανού προπονητή απαρτίζουν οι:
Νικολακούλης, Τσιντσόλης, Αβράμπος, Απιατσιόνακ, Κωττάς, Σιδεράς, Πασαχίδης, Τσιότας, Ντούνγκα, Βυρσωκινός, Λεωνιδόπουλος, Ελευθεριάδης, Ίκομπονγκ, Γκιόκα, Παπαγεωργίου, Μπιασότο, Αζούζ, Τσιφούτης, Καραγκέα, Κώστογλου, Σιφναίος, Γραββάνης, Στύλος.




