Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όποιος προλάβει!

O ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την επικράτηση κόντρα στον Παναιτωλικό και επικεντρώνεται στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα που… έρχεται.

PAOK24

Όποιος προλάβει!

Ο «Δικέφαλος» στοχεύει σε μια μεγάλη νίκη κόντρα στους Ιταλούς για να ξεκινήσει με το… δεξί την παρουσία του στους ομίλους του Europa League.

Μετά από την έναρξη της διάθεσης περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων για το συγκεκριμένο παιχνίδι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα, από αύριο ξεκινάει με πολλούς τρόπους η προπώληση.

Με τους κατόχους διαρκείας να έχουν εξασφαλισμένη θέση και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και τη θύρα 8 να είναι πιασμένοι από την παρουσία των οπαδών των «βιόλα», ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων για το παιχνίδι της Πέμπτης δείχνει… μάχη για ένα «μαγικό χαρτάκι».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στην Φιορεντίνα στο γήπεδο της Τούμπας, όπως θα διαμορφωθεί από την Δευτέρα (12.09).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 12.09.2016 θα ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-FIORENTINA για 1η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων του UEFA EUROPA LEAGUE, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15/09/2016 22:05, μέσω των εκδοτηρίων, των καταστημάτων Γερμανός και της ιστοσελίδας της Tickethour.

Παράλληλα συνεχίζεται η πώληση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας,paokfc.gr.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής :

Θύρα Τιμή
1—€40
2, 3—€30
5, 6—€25
4, 4α—€15
7Α—€15
VIP 3ου: €120
VIP 4ου: €120
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν με το ακόλουθο ωράριο:
Δευτέρα 12.09.2016 – Τετάρτη 14.09.2016 από τις 09:00 μέχρι τις 17:00
Πέμπτη 15.09.2016 από τις 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και ημέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.

Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή «print@home», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με το κινητό τους με τη χρήση της νέας λειτουργικότητας QR code.

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στη θύρα 7Α αξίας 15 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ.

Η προμήθεια των εισιτηρίων της οικογενειακής κερκίδας είναι διαθέσιμη είτε μέσω των εκδοτηρίων είτε πλέον και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα, ή διαβατήριο, ή δίπλωμα οδήγησης)».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπριζ, η Τούμπα και το μεγάλο βράδυ (vid)

Κάνουν focus στην Τούμπα οι Βέλγοι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στη Θεσσαλονίκη, η Κλαμπ Μπριζ καταγράφει πολλές στιγμές της ομάδας μέσα από τα social media της.

Οι Βέλγοι βρέθηκαν στην Τούμπα χθες το απόγευμα και όπως φαίνεται, ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του γηπέδου, παίρνοντας μία "γεύση" από το γήπεδο που θα τους φιλοξενήσει απόψε (22:00).

Οι παίκτες του Νίκι Χάγιεν ξεκίνησαν σήμερα τη μέρα τους με μία πρωινή βόλτα στην ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη και πλέον, μετρούν κι αυτοί αντίστροφα για το αποψινό παιχνίδι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Οι αποφάσεις του Λουτσέσκου και ο “τελικός”

Τι ετοιμάζει ο Ρουμάνος τεχνικός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει μία ακόμη ανατροπή, για να πάρει το εισιτήριο με φόντο την ημιτελική φάση του Europa Conference League και τα βλέμματα όλων στρέφονται στην Τούμπα.

Οι "ασπρόμαυροι" θα υποδεχθούν την Κλαμπ Μπριζ σε ένα γήπεδο που θα είναι γεμάτο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταλήγει στις οριστικές του αποφάσεις, σε μία φάση όπου αρκετοί ποδοσφαιριστές του έχουν ταλαιπωρηθεί από μία ίωση που έχει "χτυπήσει" την ομάδα.

"Ήταν καλό που είχαμε αυτές τις ημέρες για να προετοιμαστούμε και είχαν το χρόνο να επανέλθουν και κάποιοι παίκτες, αλλά αυτό είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί ψυχολογική προετοιμασία. Για κάποιους είναι ένα παιχνίδι ζωής! Τι πιο ωραίο; Δεν μπορώ να πω ότι είναι το πιο σημαντικό, όλα τα ματς είναι σημαντικά", ανέφερε χθες ο Λουτσέσκου κι αυτή είναι όλη η αλήθεια κι η ιστορία της αποψινής βραδιάς.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει κάποια ερωτηματικά και δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο το τελικό του πλάνο, με τους Μπάμπα, Κεντζιόρα και Κουλιεράκη να μοιάζουν σίγουροι για την άμυνα και τους Βιεϊρίνια και Όττο να διεκδικούν μία θέση.

Στη μεσαία γραμμή, το δίδυμο Σβαμπ-Μεϊτέ έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά υπάρχει και η επιλογή του Οζντόεφ και μεσοεπιθετικά, όλα δείχνουν ότι απόψε θα μπει στο βασικό σχήμα ο Μουργκ, με τον Τάισον και θέση διεκδικεί και ο Ντεσπόντοφ, ενώ και στην κορυφή υπάρχει ερωτηματικό, με έναν εκ των Μπράντον-Σαμάτα να ξεκινά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ψηφίζει” Θεσσαλονίκη η Κλαμπ Μπριζ (vid)

Πρωινό χαλάρωμα πριν το μεγάλο παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αντίστροφη μέτρηση για το αποψινό, πολύ σημαντικό παιχνίδι της Τούμπας έχει ξεκινήσει και τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Κλαμπ Μπριζ κινούνται σε ρυθμούς αγώνα.

Οι Βέλγοι, από χθες εξέφρασαν τη μεγάλη ικανοποίησή τους για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη και σήμερα, ξεκίνησαν τη μέρα τους με μία πρωινή βόλτα.

"Καλημέρα! Πάμε για μία χαλαρωτική βόλτα", ανέφερε η Κλαμπ Μπριζ στα social media της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ