Connect with us

ΒΟΛΕΙ

"Ο Ντάντε έκανε αρκετές προπονήσεις, ίσως να τον χρησιμοποιήσει"! (Video)

Για το μεγάλο αυριανό (18:00) εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, μίλησε ο Ανδρέας Ανδρεάδης του ΠΑΟΚ.

Άκης Σακισλόγλου

"Ο Ντάντε έκανε αρκετές προπονήσεις, ίσως να τον χρησιμοποιήσει"! (Video)

Μεταξύ άλλων στάθηκε στα προβλήματα της ομάδας, όπου τόνισε πως ο Αμαράλ Ντάντε ίσως και να χρησιμοποιηθεί από τον Γιάννη Καλμαζίδη, καθώς όπως μετέφερε, έχει κάνει αρετές προπονήσεις.

Παράλληλα ρωτήθηκε για τον αν θα αγωνιστεί ο ίδιος, για το πως βλέπει το φετινό πρωτάθλημα αλλά και για τους φετινούς στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του Novasports:

Αρχικά ρωτήθηκε για το ντέρμπι όπου ανέφερε: “Στο τέλος κρίνεται το πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας, όποιοι παίκτες κατεβούμε στο παιχνίδι θα δώσουμε το 100%. Έχει ο Ολυμπιακός τα σημεία, έχουμε εμείς κάποιες απουσίες, ευελπιστώ να παίξουμε καλά έπειτα αν έρθει ένα καλό αποτέλεσμα, γιατί όχι. Όλος ο συνδυασμός γίνεται για τα πλέι-οφ”.

Για τον τραυματισμό του: “Ήταν ένα διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, το έχω ξεπεράσει κατά 90%, πονάω λίγο αλλά αν χρειαστεί και μου ζητηθεί από τον προπονητή, τότε θα αγωνιστώ”. ΄

Για το γεγονός ότι ταξίδεψαν με την ομάδα Γκόμεζ και Ντάντε: “Έχουν έρθει, ο Χάρι πιο πολύ για ψυχολογική υποστήριξη, είναι ο ηγέτης της ομάδας μας και ο Ντάντε έχει κάνει αρκετές προπονήσεις, ίσως να τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής”.

Για το Ελληνικό πρωτάθλημα: “Μετά την οικονομική κρίση που ξεκίνησε το 2011, είχε έρθει ένας μαρασμός στο Ελληνικό βόλεϊ και γενικά στην Ελλάδα. Έπεσαν αρκετά τα μπάτζετ, οι καλοί έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό, ενώ οι ξένοι πια δεν έρχονταν στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια με την εξυγίανση που έγινε και με τον καινούργιο αθλητικό νόμο, βλέπω πως σιγά σιγά έρχεται μια ανάκαμψη και ευελπιστώ τα επόμενα χρόνια να ανέβει ακόμα περισσότερο το επίπεδο”.

Για τις επιτυχίες του Δικεφάλου: “Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια ήθελε να μπει στην τετράδα. Έκανε έναν καλό σχεδιασμό, έφερε μεγάλους παίκτες έλληνες και ξένους και κατάφερε να χτυπήσει τον Ολυμπιακό, εκμεταλλευόμενος και κάποιες ατυχίες που είχαν οι “ερυθρόλευκοι”. Συνέχισε σε αυτό το στυλ και κατάφερε να ξανά πετύχει”.

Για το πως είναι οι καταστάσεις στον ΠΑΟΚ: “Όλα είναι στην εντέλεια. Υπάρχουν 14 παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να μπουν στην εξάδα, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο οικονομικό, ενώ οι άνθρωποι είναι δίπλα στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος”.

Για τους φετινούς στόχους: “Ευελπιστώ στο τέλος της χρονιάς εμείς να είμαστε οι πρωταθλητές και να καταφέρουμε να σηκώσουμε την κούπα. Έχουμε μια πολύ καλή και αξιόλογη ομάδα, αν δεν έχουμε τραυματισμούς, είμαστε το φαβορί του πρωταθλήματος. Άσχετα αν κάποιοι έσπευσαν να χρίσουν τον Ολυμπιακό”.

Ερωτηθείς για τον Ηρακλή και τον Παναθηναϊκό: “Χαίρομαι όταν βλέπω ομάδες να ξανά ανεβαίνουν, κάνουν το πρωτάθλημα μεγάλο, όπως ο Ηρακλής, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός αλλά και ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Όταν ανεβάζουν τα μπάτζετ αυτές οι ομάδες, τότε θα ακολουθήσουν και οι άλλες. Για τον Παναθηναϊκό η διοίκηση σιγά σιγά κάνει την εξυγίανση, φέρνει καλούς παίκτες κάθε χρόνο και για την κρίση μου, η τετράδα θα είναι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Ηρακλής”.

Ξαναρωτήθηκε για τους στόχους, όπου είπε πως: “Όπως είπε και ο πρόεδρος μας, στόχος είναι όλοι οι τίτλοι”.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Σκρα, ανέφερε: “Επειδή είμαι ρεαλιστής, είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Δεν έχουμε μεγάλες δυνατότητες για πρόκριση, είμαστε και αποδεκατισμένοι, αλλά θαύματα γίνονται. Θα δώσουμε το 100% και αν έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί όχι.

Για το αν συζητάει με τον Γκόμεζ και Ντάντε τα όσα έζησαν: “Κάποιες φορές συζητάμε ναι, τα λέμε”.

Τα υπόλοιπα στο… παρακάτω βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑ

ΒΟΛΕΙ

Δεν βάζουν μυαλό: Χτυπήθηκε άνθρωπος του Παναθηναϊκού στο Ρέντη! (vids)

Από αντικείμενο που πετάχτηκε από την κερκίδα των οργανωμένων του Ολυμπιακού, εκκενώθηκε το γήπεδο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν βάζουν μυαλό οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού!

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ του τελικού της Volley League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, από την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών των Πειραιωτών πετάχτηκε μπουκάλι το οποίο χτύπησε τον συνεργάτη του Ανδρεόπουλου, Χρήστο Μπέλλο με συνέπεια την προσωρινή διακοπή και την εκκένωση της συγκεκριμένης εξέδρας.

Μετά από 15 λεπτά διακοπής, ζητήθηκε από τους διαιτητές να εκκενωθεί η κερκίδα όπως κι έγινε για να συνεχιστεί το ματς. Όλα αυτά στο κλειστό του Ρέντη, έξω από το οποίο δολοφονήθηκε ο Γιώργος Λυγγερίδης, την ίδια ημέρα που η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε μπαράζ συλλήψεων, μεταξύ των οποίων και μέλη του σκληρού πυρήνα της Θύρας 7!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Επέστρεψε στη Νεφτοχίμικ Μπούργκας ο Τρούχτσεφ

Μετά το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Άξελ Τρούχτσεφ που την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Ο Γάλλος ακραίος με ρίζες από τη Βουλγαρία, θα αγωνιστεί και πάλι με τη Νεφτοχίμικ Μπούργκας.

Ο Τρούχτεφ μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τη βουλγαρική ομάδα, με την οποία είχε αναδειχτεί πρωταθλητής την προπέρσινη σεζόν.

Στην ανακοίνωσή τους οι Βούλγαροι στέκονται στο πέρασμα του 29χρονου ακραίου από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αλλά και στο γεγονός ότι ο ίδιος αναδείχτηκε MVP.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει!

98 φωτογραφίες 98 χρόνια περήφανης ιστορίας και το ταξίδι συνεχίζεται…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πασίγνωστη η φράση «μια εικόνα, χίλιες λέξεις», η οποία κακώς αποδίδεται στην κινέζικη λαϊκή σοφία ή σε κάποιον αρχαίο Ιάπωνα σοφό. Ακόμα και έτσι όμως, περικλείει μεγάλη ποσότητα αλήθειας, καθώς δύναμη της φωτογραφίας είναι τεράστια.

Με αφορμή λοιπόν τα σημερινά 98α γενέθλια του ΠΑΟΚ, ακολουθούν 98 "δυνατές" όσο και ιστορικές φωτογραφίες, οι οποίες φυσικά είναι ελάχιστες για να περιγράψουν την τεράστια ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου της Βόρειας Ελλάδας, την επιδραστικότητά του στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων από το 1926 έως σήμερα, το αποτύπωμα που άφησε και αφήνει στην αθλητική και κοινωνική ζωή.

Από το πρώτο καταστατικό του συλλόγου, το γήπεδο στο Συντριβάνι, στο γήπεδο της Τούμπας και στο "Παλατάκι". Από τα πρώτα "ασπρόμαυρα" τρόπαια, κερδισμένα με αίμα και θυσίες ετών, μέχρι την εποχή του Ιβάν Σαββίδη,  από τους ανθρώπους που έγραψαν και γράφουν τη δική τους ιστορία, στα - κάθε ηλικίας - παιδιά στην κερκίδα και σε αυτούς που έφυγαν από τη ζωή αλλά δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Το αποτύπωσε άψογα η Βελένη Πολυξένη, το μελοποίησε και το τραγούδησε ακόμα πιο άψογα ο (Τουμπιώτης) Νίκος Παπάζογλου...

Είναι κάτι στιγμές τρυφερές και λεπτές

Σαν κλωστές τυλιγμένες σ' αδράχτι,

Σε γυρνούν απαλά, σε μεθούν σιωπηρά

Σε γεμίζουν με πείσμα και άχτι

Για όλα αυτά που ζητάς

Για πολλά που πονάς

Για το τίποτε μιας ευτυχίας

Και γυρνάς σαν τρελός

Του καθρέπτη εαυτός

Θύμα - θύτης κακής συγκυρίας.

Πλημμυρίζουν το χθες μαγεμένες σκιές

Που ξοπίσω μου γράφουν τροχιά

Με κρατούνε θαρρώ σαν αλήθειες παλιές

Σε λαβύρινθο δέσμιο βαθιά.

 

 

  

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ