Connect with us

Οι πρωταθλητές, ο ΠΑΟΚ και οι πισίνες

O Γιάννης Ελευθεριάδης μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του PAOK24 στο Libero 107,4 μετά την παρουσία των τριών παικτών του ΠΑΟΚ στη παγκόσμια πρωταθλήτρια Νέων και αναφέρθηκε τόσο στη δουλειά που γίνεται όσο και στα προβλήματα.

Νίκος Μοσχοβίτης

Οι πρωταθλητές, ο ΠΑΟΚ και οι πισίνες

Για τους τρεις παγκόσμιους πρωταθλητές του συλλόγου χωρίς 50αρα πισίνα στην πόλη:
«Να έχετε υπ’όψιν σας ότι έχω πολλά χρόνια στον Α.Σ. και με τον πρόεδρο, αυτό που θέλω να περάσω σε όλους είναι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει τη δική του πισίνα. Οι χώροι στη Θεσσαλονίκη είναι ελάχιστοι και μετά το κλείσιμο του Ποσειδωνίου, έχουμε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα σε όλα τα αθλήματα».

Για το τι θα γίνει με αυτό το πρόβλημα των υποδομών:
Τα τελευταία μηνύματα είναι ότι η πισίνα του Ποσειδωνίου θα δοθεί τέλη Αυγούστου. Ελπίζω να είναι αληθή όλα αυτά που κυκλοφορούν. Υπάρχει ένα θέμα με τους Δήμους. Δεν ξέρω γιατί αντιμετωπίζουν όλα τα σωματεία έτσι, να μη δίνουν πισίνες, να μη δίνουν κλειστά γυμναστήρια. Γνωρίζω τι γίνεται και στο χάντμπολ και εμείς, δεν καταφέραμε να πάρουμε το κολυμβητήριο της Τούμπας».

Για τον προβληματισμό των γονέων των αθλητών:
«Έχουν χάσει αρκετά παιδιά τη φετινή χρονιά. Είναι δικαιολογημένη η ανησυχία του κόσμου, η δική μας είναι μεγαλύτερη. Είναι ένα κομμάτι όμως που δεν ελέγχουμε. Αυτό που προσπαθούμε, είναι στο τμήμα του υγρού στίβου, είναι να κάνουμε το καλύτερο. Να βάλουμε τα τμήματα σε καλές ώρες και είναι κάτι που δικαιούμαστε γιατί είμαστε πρώτοι σε όλα».

Για την παρουσία τριών παικτών του ΠΑΟΚ στην παγκόσμια πρωταθλήτρια εθνική νέων:
«Αυτή η επιτυχία και αυτά τα παιδιά, είναι μια δουλειά 8-10 χρόνων. Είναι μια δουλειά που γίνεται με εφόρους και προπονητές. Καταφέραμε να έχουμε τρεις αθλητές, είχαμε και τέταρτο τον Τσολακούδη, μην τον αδικούμε, αλλά δε μπορούσε να τους πάρει όλους. Παίζουν 14-15 παίκτες και κάποιοι αναγκαστικά κόβονται. Πήρε τον Μουρατίδη, τον Σκορδίλη και τον Νικολαΐδη. Μας έφεραν το παγκόσμιο χρυσό, κάτι που είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο Νικολαΐδης είναι από τις υποδομές, όπως και ο Σκορδίλης, τον είχα πάρει σε πολύ μικρή ηλικία. Ο Τσολακούδης και ο Μουρατίδης ήρθαν σε πολύ μικρή ηλικία από τον Άρη και δούλεψαν και έφτασαν εδώ που έφτασαν και βέβαια είναι και στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ».

Για τον Νικολαΐδη που θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό:
«Αυτό είναι το δυσάρεστο… Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, δεν άφησε κανέναν αθλητή να φύγει, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι δύναμη τα τελευταία χρόνια. Είμαι από αυτούς που έστησε αυτό το κομμάτι και πάμε όσο μπορούμε πιο ψηλά. Φέτος μας αδικεί η τέταρτη θέση, θα έπρεπε να είμαστε τρίτοι. Δεν ξέρω ποια είναι η φιλοδοξία και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ τώρα μπορεί να καλύπτει ένα διεθνή παίκτη. Όχι μόνο στα ηλικιακά αλλά και στην ανδρική ομάδα. Δεν ξέρω τι τους κάνει να θέλουν να πάνε στην Αθήνα. Ο Νικολαΐδης με ξάφνιασε, δεν το περίμενα… Οι γονείς του μου είπαν ότι πάει στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο κάθε γονιός, είναι ένα κομμάτι που παρασέρνει τα παιδιά. Ειδικά για τον Νικολαΐδη, ο προπονητής μας έχει δουλέψει τα τελευταία 5-6 χρόνια πολύ εντατικά. Είναι μεγάλη στεναχώρια».

Για το τι θα γίνει με την έδρα της επόμενης σεζόν:
«Έχουμε άδεια και στο Εθνικό Κολυμβητήριο αλλά και στο κολυμβητήριο της Νεάπολης. Έχουμε έδρες να παίξει ο ΠΑΟΚ. Δε θα γίνει όπως στο παρελθόν που πήγαμε στην Καβάλα και στην Πτολεμαΐδα, όχι ότι ήταν άσχημα, γιατί είχαμε πολύ κόσμο. Το κομμάτι της υδατοσφαίρισης δε θα έχει κανένα πρόβλημα. Η έδρα μας θα είναι το Ποσειδώνιο».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Δείτε ζωντανά τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Handball Premier

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών στα playoffs της Handball Premier με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας την ΑΕΚ.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες.

Η σειρά θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μετά το Πάσχα και εάν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της ΑΕΚ.

Δείτε ζωντανά...

1ο ημίχρονο: 16-11, 2ο ημίχρονο: 

25-20 στο 50'

22-18 στο 45'

20-17 στο 40'

19-14 στο 35'

https://www.youtube.com/watch?v=TaNKlZ3n-8k

16-11 Φινάλε πρώτου μέρους

13-9 στο 25'

10-7 στο 20'

8-6 στο 15'

4-4 στο 10'

2-2 στο 5'

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Λίβερπουλ: Νέα γκέλα και επεισόδιο Σαλάχ – Κλοπ!

Ενταση ανάμεσα στον Αιγύπτιο και τον Γερμανό τεχνικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για τέταρτη φορά στα τελευταία πέντε ματς η Λίβερπουλ αδυνατεί να πάρει το «τρίποντο» της νίκης στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, σε αναμέτρηση για την 35η αγωνιστική της Premier League, και τέθηκε ουσιαστικά νοκ-άουτ από τη μάχη του τίτλου.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (43΄) με τον Μπόουεν. Η Λίβερπουλ ξεκίνησε ιδανικά το δεύτερο ημίχρονο, αφού κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις στο 48΄ με τον Ρόμπερτσον, ενώ στο 65΄ πραγματοποίησε την ανατροπή μετά από αυτογκόλ του Σούτσεκ. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Μιχαϊλ Αντόνιο στο 77΄.

Το χειρότερο για τη Λιβερπουλ ήταν ο τσακωμός Σαλάχ - Κλοπ την ώρα που ο Γερμανός είχε σηκώσει τον Αιγύπτιο για να τον περάσει στο ματς. Τότε, χωρίς να γνωρίζουμε την αιτία, οι δύο άνδρες ενεπλάκησαν σε μία έντονη λογομαχία, με τον Σαλάχ να χειρονομεί και να φωνάζει, και τον Κλοπ να κουνά ειρωνικά το κεφάλι του. Ο έμπειρος πλάγιος επιθετικός, μάλιστα, προσέγγιζε τον προπονητή του και χρειάστηκε η επέμβαση του Νούνιεζ, ώστε να απομακρυνθεί. Κατά την αποχώρηση της ομάδας από το γήπεδο, ο Σαλάχ δεν επιχείρησε να χαλαρώσει την κατάσταση, αλλά αντιθέτως απέδειξε ότι υπάρχει τεράστια ένταση στις τάξεις της ομάδας. Περνώντας από τη μικτή ζώνη είπε στους δημοσιογράφους «Θα ανάψει… φωτιά σήμερα αν μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

«Διπλά συγχαρητήρια στις παίκτριες μου»

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και το αήττητο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος είχε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Θαλής Θεοδωρίδης, μετά την ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

«Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον Παναθηναϊκό, το δεύτερο ημίχρονο σε εμάς. Πέτυχαν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε εμείς ένα στο δεύτερο, ενώ είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες, με κλασική αυτή της Αργυρίου, ένα φαινομενικά εύκολο γκολ, αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο τελικά στο ποδόσφαιρο. Παίρνουμε ένα πόντο σ' ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, πιστεύω ο κόσμος που το είδε να ευχαριστήθηκε. Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια, μαζί με το αναβληθέν με τον ΟΦΗ, να κατακτήσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στο κύπελλο στους επόμενους αγώνες.

Σίγουρα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αήττητοι είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα για τις παίκτριες μας, διότι τις αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό το κομμάτι. Πρώτος στόχος ήταν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, φυσικά αφού φτάνουμε κοντά στο να τον κάνουμε πραγματικότητα, αν καταφέρουμε να κρατήσουμε και το αήττητο θα είναι ακόμα καλύτερο και θα τις αξίζουν διπλά συγχαρητήρια» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Δικεφάλου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ