Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλάνα προπόνησης και τετ α τετ (Video)

Ότι έγινε σήμερα στην προπόνηση

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πλάνα προπόνησης και τετ α τετ (Video)

Ο ΠΑΟΚ πάει από παιχνίδι σε παιχνίδι και οι προπονήσεις χωρίζονται σε διαφορετικά κομμάτια.

Ένα με τους βασικούς και ένα με τους παίκτες που θα παίξουν στο επόμενο παιχνίδι…

Δείτε το σημερινό βίντεο με μερικά εντυπωσιακά πλάνα και φυσικά τις συνομιλίες προπονητή-αθλητικού διευθυντή.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μάχιμος» ο Μπράντον Τόμας!

Σχεδόν πάνοπλος ο ΠΑΟΚ τρία 24ωρα πριν τον “τελικό” με την Κλαμπ Μπριζ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ασκήσεις τακτικής αλλά και φυσικής κατάστασης περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα!

Σε αυτή, πήρε κανονικά μέρος ο Μπράντον Τόμας που ξεπέρασε την ίωση που τον κράτησε στο σπίτι του χθες, με τον Ισπανό να φωνάζει "παρών" για τον "τελικό" με την Κλαμπ Μπριζ την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα.

Από την άλλη, οι Μάρκος Αντόνιο και Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ - Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αύριο Τρίτη, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί ξανά στις 17:00, στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Tέσσερις στο όριο!

Ποιοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα χάσουν τον πρώτο ημιτελικό σε περίπτωση που “κιτρινιστούν” την Πέμπτη και φυσικά προκριθεί ο Δικέφαλος!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε αντίθεση με τους Μέχελε, Ντε Κάιπερ, και Τιάγκο, οι οποίοι αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα στον πρώτο προημιτελικό μεταξύ Κλαμπ Μπριζ και ΠΑΟΚ και θα απουσιάσουν από την ρεβάνς στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη, ο Δικέφαλος δεν "έχασε" κάποιον ποδοσφαιριστή του εξαιτίας κάρτας στο "Γιαν Μπρέιντελ". Ωστόσο, τέσσερις ποδοσφαιριστές του βρίσκονται στο... όριο.

Αυτοί είναι οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Μπάμπα Ράχμαν, Μπράντον Τόμας και Κίριλ Ντεσπόντοφ, οι οποίοι από τη φάση των ομίλων και μετά έχουν αντικρίσει δύο φορές την κίτρινη κάρτα!

Ο Κουλιεράκης στα εντός έδρας ματς με Αμπερντίν και Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ο Μπάμπα Ράχμαν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ελσίνκι και στη ρεβάνς με την Ντινάμο, ο Μπράντον Τόμας στην αναμέτρηση με την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη και την περασμένη Πέμπτη στο Βέλγιο, ο Ντεσπόντοφ στο εκτός έδρας ματς με την Ελσίνκι και στο δεύτερο με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Έτσι, όποιος από τους παραπάνω "κιτρινιστεί" την ερχόμενη Πέμπτη στη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ, τότε θα χάσει τον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League σε περίπτωση πρόκρισης του Δικεφάλου ή θα "κουβαλάει" μία αγωνιστική τιμωρίας την επόμενη σεζόν σε περίπτωση αποκλεισμού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον ο ΠΑΟΚ ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 και προκριθεί στα ημιτελικά, τότε όλοι οι ποδοσφαιριστές του - όπως και αυτοί των υπολοίπων τριών ομάδων που θα προκριθούν - θα μπουν "καθαροί" στην τελική ευθεία της διοργάνωσης!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To Football Factory στις οθόνες σας!

To 3o επεισόδιο σήμερα στις 22:00 σε Youtube και TV100!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Football Factory δίνουμε έμφαση στην εμπεριστατωμένη ανάλυση και την ποδοσφαιρική συζήτηση, μαθαίνουμε πως παίζεται το παιχνίδι με τη βοήθεια επαγγελματιών του αθλητισμού.

Στην εκπομπή έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας τον εθνικό πρωταθλητή του Euro 2004, Ζήση Βρύζα, τον έμπειρο αναλυτή Γιάννη Βλάχο και τους δημοσιογράφους  Σταύρο ΚόλκαΔημήτρη Τσορμπατζόγλου και  Αλέξη Σαββόπουλο.

Δείτε αυτό το διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν στο διαδίκτυο και στο κανάλι του Football Factory στο Youtube. Μπείτε ΕΔΩ και ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE.

ΜΑΖΙ και τηλεοπτικά στην TV 100 την ίδια μέρα και ώρα.

Ετοιμαστείτε για τη τρίτη εκπομπή απόψε, στις 22:00!

Με καλεσμένους που φέρνουν την προοπτική τους από τον κόσμο του αθλητισμού, το “Football Factory” υπόσχεται απολαυστικές συζητήσεις πάνω σε θέματα ποδοσφαιρικής τεχνικής και τακτικής.

Προπονητές, πρώην αθλητές και άλλες επώνυμες προσωπικότητες θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους, προσφέροντας μια εμπεριστατωμένη ματιά στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Μέσα από την εκπομπή μας, επιδιώκουμε να εκπαιδεύσουμε το αθλητικό κοινό σε τεχνικά θέματα του ποδοσφαίρου και να διαδώσουμε την αγάπη για το παιχνίδι, με έναν στόχο τη κατανόηση του αθλήματος που ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει στην μείωση της τοξικότητας και της βίας στα γήπεδα.

Μπείτε ΕΔΩ στο κανάλι του Football Factory στο Youtube ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE, και ετοιμαστείτε για μία ξεχωριστή εκπομπή, σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου στις 22:00.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ