Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Προσβλητική η πρόταση του ΠΑΟΚ» (videos)

Η διερευνητική επαφή που έκαναν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το οικόπεδο του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου και το ενδεχόμενο αξιοποίησης του, απασχόλησε τη συνέντευξη Τύπου για τους «αγώνες δρόμου για τα πρώην στρατόπεδα» που θα πραγματοποιηθούν στις 22 Μαϊου.

PAOK24

«Προσβλητική η πρόταση του ΠΑΟΚ» (videos)

Στη συνέντευξη, στην οποία έδωσε το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, καθώς και ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενέμενης, αλλά και πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο κ. Δεμουρτζίδης αναφέρθηκε στις διερευνητικές συζητήσεις που έγιναν με πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο, εκφράζοντας παράλληλα την ενόχληση του για το γεγονός ότι οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» απευθύνθηκαν στου αρμόδιους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και όχι στον ίδιο τον Δήμαρχο.

«Εμείς ως Δήμος μάθαμε από τα μέσα ενημέρωσης για την πρόταση του ΠΑΟΚ. Υπήρξε μία συνάντηση, την οποία πληροφορήθηκα και ζήτησα να παραβρεθώ, μου είπαν ότι είμαι ευπρόσδεκτος και τελικά πήγα. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι δεν υπάρχει πρόταση είναι μία συζήτηση σε πρώιμο στάδιο. Ξεκίνησε δημοσιογραφικά και με βάση όσα άκουσα εκείνη την ημέρα ο κ. Γκαγκάτσης είπε από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουμε αυτή την πρόταση, αλλά δεν είναι και δεσμευτική, είμαστε σε ένα διερευνητικό στάδιο. Αυτό επιβεβαιώθηκε τις αμέσως επόμενες ημέρες όταν διάβασα ότι ο κύριος Σαββίδης θα διαβουλευτεί με τον λαό του ΠΑΟΚ αν θέλει να μείνει το γήπεδο στην Τούμπα ή να μεταφερθεί στο Καρατάσιου ή οπουδήποτε αλλού. Ο κ. Γκαγκάτσης είπε ότι η πρόταση είναι διερευνητική, οπότε είναι σε πολύ πρώιμο οι συζητήσεις που γίνονται. Εμείς στο δημοτικό μας συμβούλιο καταγγείλαμε τις ενέργειες που γίνονται για τον Δήμο μας χωρίς να υπάρχει ο Δήμος μας και σε αυτό το επίπεδο θεωρώ προσβλητική αυτή την πρόταση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Δεμουρτζίδης, ο οποίος νωρίτερα είχε αναφερθεί στις εκπλήρωση όλων των προαπαιτούμενων από την πλευρά του Δήμου για την παραχώρηση του στρατοπέδου του Παύλου Μελά, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας των δήμων της περιοχής να διεκδικήσουν από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας την κυριότητα των πρώην στρατοπέδων.

Δείτε κομμάτι των δηλώσεων του δημάρχου Παύλου Μελά στο παρακάτω βίντεο του thestival.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις ενστάσεις του για τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον εξέφρασε και ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων.

«Για να απαντήσω και λίγο ποδοσφαιρικά, αν έρθει ένας πρόεδρος του Άρη ή του Ηρακλή και μας ζητήσει τον χώρο για να κάνει γήπεδο, εμείς τι θα του πούμε;  Δε γίνεται έτσι. Ο κάθε χαρούμενος ή ο κάθε πικραμένος, όποιος και αν είναι αυτός, ό,τι αγαπάει χαίρεται δε γίνεται έτσι. Πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι ο συγκεκριμένος Δήμος Παύλου Μελά με το συγκεκριμένο επιχειρησιακό του σχέδιο έχει κάποια προαπαιτούμενα, δεσμεύσεις δηλαδή, ικανοποιήσει και αναλάβει. Τώρα αν αυτό προέκυψε από δημοσιεύματα, χωρίς καν όποιος εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ να στείλει μία γραπτή επιστολή προς τον Δήμο ή στους αρμόδιους φορείς να ζητάει επίσημα κάτι, πως μπορούμε εμείς να σχολιάσουμε το θέμα αυτό;».

Δείτε μέρος της τοποθέτησης του κ. Κυρίζογλου μέσα από το παρακάτω βίντεο του thestival.gr.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Φοβερή ένταση και επεισόδιο με βρισιές μεταξύ Ιωαννίδη-οπαδού

Εκτός εαυτού ο διεθνής ποδοσφαιριστής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη βαριά ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός έχασε στο «σπίτι» του από τον Άρη με 1-0 και έμεινε πολύ μακριά στην κούρσα του πρωταθλήματος, με τους φίλους του Τριφυλλιού να αποδοκιμάζουν τον Φατίχ Τερίμ και τους ποδοσφαιριστές του έπειτα από την ολοκλήρωση του αγώνα.

Μάλιστα μετά τη λήξη του ματς έλαβε χώρα σοβαρό φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε οπαδό και τον Φώτη Ιωαννίδη στο πάρκινγκ του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σε video που κυκλοφορεί στα Social Media ο διεθνής Έλληνας σέντερ φορ είναι μέσα στο αυτοκίνητο του και ακούγεται να λέει:

«Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις; Έλα εδώ πες το, μην έρθω εκεί πέρα».

Το σκηνικό πήρε έκταση με τον Ιωαννίδη να είναι εκτός εαυτού, όμως μετά από παρέμβαση ψυχραιμότερων αποχώρησε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερός Σάστρε έκανε δώρο τη φανέλα του στον Γιαννάκη!

Ιδιαίτερη κίνηση από τον Ισπανό για τον πιο πιστό φίλο του ΠΑΟΚ που γιόρταζε τα γενέθλιά του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρομερή κίνηση από τον Γιοάν Σάστρε, τον άνθρωπο που έκρινε το ντέρμπι της Τούμπας και με τη «βολίδα» του χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός μετά το τέλος του αγώνα έδωσε τη φανέλα του στον Γιαννάκη κάνοντας του το καλύτερο δώρο!

Ο πιο πιστός φίλος του ΠΑΟΚ γιόρταζε τα γενέθλια του, ο Σάστρε το γνώριζε και αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο σε εκείνον!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντέλιας: «Είχαμε ψυχή»

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στην επικράτηση του ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ με τα δύο γκολ που πέτυχε.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά στάθηκε στο πόσο πολύ ήθελαν οι «ασπρόμαυροι» τη νίκη και σημείωσε ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Είχαμε χαρακτήρα. Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα. Είχαμε ψυχή. Το θέλαμε πάρα πολύ το ματς...

Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο, εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει και να τα δίνουμε όλα, όπως σήμερα. Όταν φάγαμε το δεύτερο γκολ ήταν μία δύσκολη στιγμή για εμάς. Προσπαθώ πάντα να νιώθω καλά με τον εαυτό μου αλλά σήμερα το ευχαριστήθηκα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ