Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύσκολο έργο για ΜΠΑΤΕ, Λουντογκόρετς, χαμόγελα στον ΠΑΟΚ

Μετά την χθεσινή νίκη της Αστάνα κόντρα στην Κλουζ με 1-0, σήμερα η ΜΠΑΤΕ και η Λουντογκόρετς στραβωπάτησαν στα πρώτα παιχνίδια.

Ηλίας Καπράλος

Δύσκολο έργο για ΜΠΑΤΕ, Λουντογκόρετς, χαμόγελα στον ΠΑΟΚ

Έχουμε τονίσει και άλλες φορές μέσα από το PAOK24, ότι ο ΠΑΟΚ για να αποφύγει μία και καλή τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο θα πρέπει να αποκλειστούν από αυτόν 3 από τις 4 ισχυρότερες από τον ΠΑΟΚ ομάδες στην ειδική βαθμολογία της UEFA. Αυτές είναι οι Σέλτικ, η Αστάνα, η ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ και η Λουντογκόρετς.

Χθες οι πρωταθλητές Σκωτίας κέρδισαν μέσα στην Βοσνία την Σεράγεβο, ενώ η Αστάνα μπορεί να κέρδισε την Κλουζ στο Καζακστάν με 1-0, αλλά η ρεβάνς είναι στην έδρα της πρωταθλήτριας Ρουμανίας με την ελπίδα για ανατροπή.

Σήμερα εξ αρχής η ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ φιλοξενούσε στην έδρα της Πιαστ από την Πολωνία. Οι Πολωνοί προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 0-1, αλλά στη συνέχεια η ΜΠΑΤΕ ισοφάρισε με τον Ντραγκούν, αλλά στο τέλος ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε και έτσι θα χάσει τη ρεβάνς στην Πολωνία που θα κρίνει την πρόκριση.

Στον άλλο παιχνίδι της ημέρας που αφορά και τον ΠΑΟΚ, η ουγγρική Φερεντσβάρος κέρδισε την Λουντογκόρετς στην Ουγγαρία με 2-1, ενώ η ρεβάνς την άλλη εβδομάδα θα κρίνει την πρόκριση μετά την εύθραστη νίκη. Το ημίχρονο έληξε 1-1 για τις δύο ομάδες με το γκολ του Νγκουέν για τους γηπεδούχους και την ισοφάριση του Σβίερτσοκ, αλλά ο Ζούμπκοφ στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε τη νίκη και τις ελπίδες του ΠΑΟΚ για την είσοδό του στο γκρουπ των ισχυρών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αιολικός – ΠΑΟΚ Β Live

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ: Ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε με 1-2 του Αιολικού, ανατρέποντας τα δεδομένα του πρώτου ημιχρόνου και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή.

 

79' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ , 1-2. Ο Κανίς ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Τομαρά.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1784956110744510615

 

74' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! 1-1 Ο Κανίς έκανε σουτ, ο Ντόκιτς απέκρουσε και ο Σαποβάλοφ πλασάρει για το 1-1 καθώς πήρε το «ριμπάουντ».

70' στην αναμέτρηση, το 1-0 υπέρ του Αιολικού παραμένει.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1784952237728337929

46΄ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Τσοπούρογλου έκανε το γύρισμα στον Γκούμα, ο οποίος πρόλαβε να κάνει την προβολή, με την άμυνα του Αιολικού να διώχνει σε κόρνερ.

Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Αιολικός - ΠΑΟΚ 1-0

33': 1-0 Ο Αιολικός. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τους Γιοκέ και Ζάκαριτς, που συνδυάστηκαν και ο Ζάκαριτς με πλασέ άνοιξε το σκορ.

14': Ο ΠΑΟΚ φτάνει κοντά στο γκολ με τον Μπράντονιτς, ο οποίος είδε τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι μετά από κεφαλιά που έκανε, σε σέντρα τον Μανιωλούδη.

ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Αιολικός : Ντόκιτς, Αλιατίδης, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Μπενίτεζ, Ιγκνάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος, Νούλας, Ουνγιαλίδης

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Μανωλιουδάκης, Τασιούρας, Κωττάς, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος, Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς, Κανίς

 

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει στην Αριδαία τον Αιολικό στα πλαίσια των πλέι άουτ της Super League 2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντέλιας: «Είχαμε ψυχή και το θέλαμε…» (vid)

Οι ατάκες του σκόρερ του ΠΑΟΚ on camera

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες και έμεινε στην διεκδίκηση του τίτλου.
 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζόαν Σάστρε: Ο… επιζών

Η ξεχωριστή περίπτωση του Ισπανού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ζόαν Σάστρε είναι ένα από τα πρόσωπα της χθεσινής βραδιάς και της νίκης του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ. Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός πέτυχε το τρίτο του γκολ στη φετινή σεζόν, έχοντας πετύχει ένα στο κύπελλο και ένα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ασπρόμαυρη καριέρα του ξεκίνησε στις 21 Ιανουαρίου 2022 στο Βόλο, και μάλιστα με γκολ. Ετσι συστήθηκε στο «ασπρόμαυρο» κοινό. Η παρουσία του στον Δικέφαλο έχει περάσει από πολλά κύματα. Στο πρώτο του εξάμηνο έγραψε 17 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ. Το highlight του ήταν το γκολ εναντίον του Παναθηναϊκού με το οποίο είχε δώσει τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 2-1.

Ακολούθησε η περσινή σεζόν στην οποία μέτρησε 31 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ. Φέτος, έχει φτάσει αισίως τις 28 συμμετοχές και είναι η πλέον παραγωγική του καθώς μετράει 3 γκολ και 4 ασίστ.

Η σχέση του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου έχει περάσει από πολλά στάδια, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μιλά για τον Ισπανό: «Ο Σάστρε, έχει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει όλη την ομάδα. Το πρόβλημά του είναι ότι μερικές φορές δεν μπορεί να διαχειριστεί το άγχος του και την πίεση ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια. Όταν μπαίνει συγκεντρωμένος, όπως σήμερα, είναι ένας παίκτης που βοηθάει. Είμαι χαρούμενος για αυτόν, για το γκολ που έβαλε και την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ