Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Το λάθος έγινε τον Σεπτέμβριο»

Οι δρόμοι του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Τζαβέλλα έχουν χωρίσει, με τον Έλληνα διεθνή να σχολιάζει όσα συνέβησαν στην ολοκλήρωση της παρουσίας του στην Τούμπα, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

PAOK24

«Το λάθος έγινε τον Σεπτέμβριο»

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αμυντικός μίλησε στον ΣΠΟΡ FM, υποστηρίζοντας πως το βασικό λάθος στη σχέση του με τον ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του τον περασμένο Σεπτέμβρη, παραθέτοντας την άποψη του.
 
Αναλυτικά η συνέντευξη του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ:

-Για τη συμπεριφορά του ελληνικού κοινού στους Έλληνες παίκτες: «Αυτό είναι σίγουρο. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτό το κυνηγητό προς τους Έλληνες. Αγαπάνε πολύ τους Τούρκους εδώ, δεν υπάρχει αυτή η αρνητική ενέργεια που υπάρχει στην Ελλάδα προς τους Έλληνες παίκτες. Δεν μιλώ για μένα μόνο, αλλά και για αθλητές που έχουν προσφέρει τόσα, όπως η γενιά του 2004, ο Καραγκούνης, ο Κατσουράνης και τα άλλα παιδιά. Όταν έχουν ακούσει τόσα αυτοί, τι να περιμένεις για σένα που είσαι ένα τίποτα μπροστά σε αυτούς…».

-Για το αν ήταν λάθος που ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ ή που τον αποδέσμευσαν: «Νομίζω πως το λάθος έγινε το Σεπτέμβριο. Ήταν μια απόφαση Σαββίδη, που από ό,τι κατάλαβα δεν είχε υιοθετηθεί από τους από κάτω, γι’ αυτό υπήρξε ένα μπέρδεμα».

-Για τη διαμάχη με τον Ίβιτς: «Δεν είμαι άνθρωπος που κρατά κακία. Είμαι απότομος και παρορμητικός, αλλά στην πορεία χάνομαι. Αυτό πολλές φορές είναι καλό κι άλλες κακό. Δεν θυμάμαι, μετά από καιρό ξεχνάω. Ο καθένας τραβά το δρόμο του και κάνει τις επιλογές του. Στο τέλος θα φανεί ποιος έχει κάνει το λάθος».

-Για την αντιμετώπιση από τους Τούρκους: «Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν νομίζω πως ο λαός της Τουρκίας έχει πρόβλημα με τους Έλληνες. Είναι σε επίπεδο πολιτικής όλα αυτά. Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, τόσο στην έδρα μας που είναι ήσυχη, όσο και εκτός έδρας, που έχω παίξει ένα ματς».

-Για το αν έχει κάνει πλάκα στον Βόσνιο προπονητή του για το γκολ που πέτυχε στο 1-1 του «Καραϊσκάκη»: «Του θύμισα το γκολ μου, μου θύμισε όμως κι εκείνος τη νίκη τους στη Ζένιτσα κι ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τη συνέχεια (γέλια)».

-Για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Οσμανλίσπορ: «Ο Ολυμπιακός είναι κλάσεις ανώτερος από αυτή την ομάδα κι αν είναι σοβαρός δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Και με κάποιους παίκτες που μίλησα λένε πως ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο πλεονέκτημα. Σίγουρα θα κλειστούν με τον Ολυμπιακό, αλλά έχουν ικανούς παίκτες μπροστά. Θεωρώ πως δεν θα έχει πρόβλημα ένας σοβαρός Ολυμπιακός».

-Για τη μεταγραφή του στην Τουρκία: «Καλύτερα είμαι. Είχαμε ένα ρεπό και είμαι στη Γερμανία, να δω κάποιους καλούς φίλους. Είμαι καλύτερα πλέον. Όταν ήρθε η πρόταση, επειδή ήταν πάρα πολύ καλή για εμένα από οικονομικής άποψης, ήμουν σίγουρος ότι θα τη δεχτώ. Με πίεζε ο χρόνος και υπήρχε αυτή η κατάσταση (σ.σ: με τις τρομοκρατικές επιθέσεις). Όταν έψαξα για την περιοχή (απέναντι από την Κύπρο), χάρηκα και ένιωσα τυχερός, αφού για άλλη μία φορά πέτυχα ιδανικές συνθήκες στην καριέρα μου. Η Ελληνίδα γιαγιά Τζαβέλλα φοβάται και παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο. Δεν φοβήθηκα, αφού είναι τουριστικό μέρος και είναι πιο χαλαρό και αποφεύγω να πηγαίνω στην Κωνσταντινούπολη. Προσπαθώ να το περιορίζω όσο το δυνατόν περισσότερο να πηγαίνω στην Πόλη».

-Για τους στόχους που έχει στην Αλάνιασπορ που παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία: «Έχω να ζήσω κάτι ανάλογο με την Άιντραχτ. Με την Άιντραχτ ήμασταν τρίτοι και ξαφνικά άλλαξε η κατάσταση και παλεύαμε για την παραμονή. Ήταν φυσιολογική αυτή η κοιλιά, αφού τα μεγάλα πρωταθλήματα είναι έτσι. Ακόμα και στην Τουρκία ισχύει κάτι τέτοιο, δεν έχει καμία σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι συναρπαστικό πρωτάθλημα».

-Για τη θέση που παίζει τώρα στην τουρκική ομάδα: «Με πήραν για στόπερ, αλλά υπάρχουν κάποια προβλήματα στα αριστερά και απευθείας μεταφέρθηκαν σε εκείνη τη θέση».

-Για το ενδιαφέρον που υπήρξε από τον ΑΠΟΕΛ: «Υπήρξαν κάποιες επαφές, έδειξαν ενδιαφέρον οι άνθρωποι, αλλά τους εξήγησα πως από τη στιγμή που ήρθε αυτή η πρόταση δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Δεν υπάρχει κάποιος όρος αν υποβιβαστεί η ομάδα που δεν το εύχομαι».

-Για το σχόλιο που έγραψε για τον Αλέξανδρο Τζιόλη στο Instagram: «Είναι τιμή μου που έχω παίξει μαζί του, όπως και με άλλους παίκτες. Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και χάρηκα πολύ που κατάφερε να χαμογελάσει μετά από έξι δύσκολους μήνες».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο! Κεκλεισμένων των θυρών το F4 στο βόλεϊ

Ανακοίνωση μία μέρα πριν την έναρξη του!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, εξέδωσε ανακοίνωση, μία μέρα πριν την έναρξη του Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ, με την οποία γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, για λόγους «δημόσιας τάξης και ασφάλειας», με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού….

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση καθώς και η διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Πετοσφαίρισης της ΕΟΠΕ, μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ) και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 (ΤΕΛΙΚΟΣ), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης του ΕΑΚ Λάρισας, για σοβαρούς λόγους της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ένα 24ωρο πριν ξεκινήσει η διοργάνωση που υποτίθεται ότι θα είναι γιορτή, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δανός διαιτητής στη Λεωφόρο

Ποιος ορίστηκε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Δανό διαιτητή, Μίκελ Ρέντερ, όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή (18:00, Cosmote Sport) στη Λεωφόρο.

Στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του, Γιόνας Γιάνσεν, με βοηθό του το Νικολακάκη, Λασιθίου, ενώ επόπτες ορίστηκαν οι επίσης Δανοί, Γιουρνταγκούλ και Μάστρουπ.

Στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ορίστηκε σλοβενική ομάδα, με επικεφαλής το διαιτητή, Ματέι Γιουγκ, ενώ στο Άρης - Λαμία, ορίστηκε ο Περράκης, με το Σιδηρόπουλο στο VAR.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς προβλήματα ενόψει ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με την επιστροφή και των τελευταίων διεθνών, Μπακασέτα, Ιωαννίδη, Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (31/3, 18:00), με μία προπόνηση σήμερα.

Οι πέντε διεθνείς, έκαναν αποθεραπεία και αύριο αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ εκτός ήταν ξανά οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν που είναι μακροχρόνια απόντες.

Με την επιστροφή των διεθνών, επί της ουσίας δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τον Φατίχ Τερίμ, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ