Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εφιστούν την προσοχή!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο στην Τούμπα (20:00) τη Λοκομοτίβα, με τον "Δικέφαλο" να θέλει τη νίκη πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

PAOK24

Εφιστούν την προσοχή!

O κόσμος του ΠΑΟΚ αναμένεται να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Ιγκόρ Τούντορ, με την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ να εφιστά την προσοχή των οπαδών, ώστε να αποφευχθούν τα… παρατράγουδα, καθώς ο “Δικέφαλος” παραμένει υπόλογος στην UEFA. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το πρώτο καλωσόρισμά μας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ιδιαίτερη χαρά θα υποδεχτεί το φίλαθλο κοινό της στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της νέας περιόδου, στο πρώτο βήμα από ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ταξίδι που ευχόμαστε να πραγματοποιήσει φέτος η ομάδα μας.

Στην σεζόν που ξεκινάει ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να τερματίσει την ευρωπαϊκή του τιμωρία που τελεί υπό τριετή αναστολή και στο αυριανό ματς όλοι μαζί προστατεύουμε την εικόνα του Συλλόγου!

Ως γνωστόν απαγορεύονται οι ρίψεις αντικειμένων, πυρσών, βεγγαλικών ή κροτίδων, η χρήση μηχανημάτων lazer καθώς και η ανάρτηση πανό με υβριστικό, εθνικιστικό, πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00, ενώ εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται στα εκδοτήρια της μπουτίκ (09:00 – έναρξη ματς) και της Θύρας 4 (15:00-έναρξη ματς). Εισιτήρια διατίθενται για όλες τις θύρες του γηπέδου, συμπεριλαμβανομένης και της Θύρας 8, καθώς μόλις 20 φίλαθλοι τηςΛοκομοτίβα θα φιλοξενηθούν στον χώρο των επισήμων.

Οι κάτοχοι parking pass θα χρησιμοποιήσουν το σχολείο απέναντι από το γήπεδο, ενώ εγκαινιάζεται και η νέα οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 7.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη και τη συμπεριφορά τους!”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Ο γιος του Κονσεϊσάο σκόραρε και αγκάλιασε τον πατέρα του (vid)

Στη νέα νίκη της Πόρτο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Πόρτο να περάσει το εμπόδιο της Φαμαλικάο εκτός έδρας, με 3-0 και να «πιάσει» στην κορυφή της Primeira Liga τις Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας που, όμως, έχουν από ένα ματς λιγότερο.

Ο Εβανίλσον στο 8΄ άνοιξε το σκορ για τους «δράκους» και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Ταρεμί «σφράγισε» επί της ουσίας την 9η εφετινή νίκη τους.

Τρία λεπτά πριν από το 90΄ ο γιος του προπονητή της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, Φρανσίσκο, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 77ο λεπτό αντί του Εβανίλσον, έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα».

FC Famalicão 0 - [3] FC Porto | Francisco Conceição 86'
byu/Zephyrwind insoccer

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Τρ. – Πανσερραϊκος 1-0: Νίκησε και πάτησε στην εξάδα

Χρυσός σκόρερ ο Μιριτέλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με τον Χουάν Μιριτέλο να αναδεικνύεται σε «χρυσή αλλαγή», ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι σε όλη την αναμέτρηση, «λυτρώθηκαν» από το γκολ του Αργεντινού φορ που είχε περάσει αλλαγή στο ματς από τον Μίλαν Ράσταβατς. Τρίτη σερί ήττα για τα «λιοντάρια» του Πάμπλο Γκαρσία που θα μπορούσαν να πάρουν την ισοπαλία στο φινάλε.

Οι Σερραίοι ναι μεν μπήκαν πιο ορεξάτα στο γήπεδο, ωστόσο την πρώτη καλή στιγμή την είχαν οι Αρκάδες. Εντυπωσιακό το αριστερό σουτ του Φεντερίκο Αλβαρες στο 16’ που, για λίγο, δε βρήκε στόχο.

Ακολούθησαν δύο κεφαλιές του Βασίλη Μάντζη (21’, 29’) που δεν ανησύχησαν τον Αντριάν Χοβάν. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 34’, όταν από τη σέντρα του Σάββα Μούργου, ο Πέπε Κάστανο έβαλε την τελευταία στιγμή την προβολή προ του Κόστα Άλεξιτς.

Ηταν κι η τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους, με το δεύτερο να ξεκινά με παρόμοιο τέμπο και τον Αλεξιτς να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Ο Μάντζης στο 54’, έπειτα από ωραία ενέργεια του Νίκου Ζουγλή έχασε… το άχαστο, με τους γηπεδούχους να διατηρούν τη… μερίδα του λέοντος.

Μέσα σε ένα δίλεπτο (68’-69’) ήταν η σειρά του Νίκου Καλτσά να απωλέσει δύο σημαντικές ευκαιρίες – ειδικά η δεύτερη αυτό που λένε, κλασική.

Εν τέλει, η λύτρωση για τον Αστέρα ήρθε από τον Μιριτέλο στο 78ο λεπτό. Ο Αργεντινός φορ, που είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα, πήρε την πάσα του Χουλιάν Μπαρτόλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα διαδοχικά λάθη των Χοβάν κι Εμίλ Μπέργκστρομ, για το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Μοναδικό κι αυτό επειδή στην τελευταία φάση, ο Νίκος Παπαδόπουλος αντέδρασε σωτήρια σε τετ α τετ με τον Άλεξιτς που δεν μπόρεσε να σώσει το βαθμό για τους φιλοξενούμενους.

Το 1-0 έμεινε, με τον Αστέρα του Μίλαν Ράσταβατς να φτάνει σε δεύτερη σερί νίκη και να σκαρφαλώνει στην έκτη θέση της κατάταξης, αφήνοντας τον Πανσερραϊκό τέσσερις βαθμούς πίσω του και με ερωτηματικά ενόψει της συνέχειας.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Καστοριάς)

Κίτρινες: Κρεσπί, Γκος, Καλτσάς, Καστάνο – Στάικος, Πηλέας, Πεταυράκης, Τόμας.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κάστανο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Αλβαρες, Μουνάφο (90’+3’ Αλάγκμπε), Γκος (59’ Σουρλής), Κρεσπί (60’ Σίτο), Καλτσάς, Ζουγλής (60’ Μπαρτόλο), Μάντζης (71’ Μιριτέλο).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης, Πηλέας (72’ Πεταυράκης), Στάικος (72’ Μορέιρα), Ουεντραόγκο, Μούργος (84’ Τόμας), Χατζηστραβός (80’ Σοφιανός), Μασαρίποφ, Άλεξιτς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Θέαμα από Μάρκος Aντόνιο στην προπόνηση (vid)

Η εντυπωσιακή ντρίμπλα του Βραζιλιάνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Μάρκος Αντόνιο πρόσφερε ένα απολαυστικό στιγμιότυπο στην απογευματινή προπόνηση. Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανέβασε πλάνα από όλα όσα έγιναν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ