Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Τώρα δεν υπάρχει περιθώριο λάθους»

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στη «μάχη» των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League, αντιμετωπίζοντας το Λαύριο.

PAOK24

«Τώρα δεν υπάρχει περιθώριο λάθους»

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης μέσα από το μπλογκ του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στον εορτασμό του Πάσχα, αλλά και στους κρίσιμους αγώνες που έχει μπροστά του ο «Δικέφαλος».

Αναλυτικά:

«Γεια σας και πάλι, Χρόνια Πολλά σε όλους…

Ήταν το πρώτο Πάσχα που κάναμε οικογενειακά με τον μικρό μας. Ήταν ένα διαφορετικό Πάσχα, όπως και κάθε μέρα είναι διαφορετική με ένα μικρό παιδί, αλλά σίγουρα ήταν ένα Πάσχα πολύ πιο χαρούμενο από τα προηγούμενα χρόνια.

Βέβαια περάσαμε αυτές τις ημέρες στο γήπεδο, αφού μείναμε στην 5η θέση. Δεν ήταν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που μας έστειλε στην 5η θέση, αλλά θέλω να σταθώ λίγο παραπάνω σε αυτό τον αγώνα.

Δείξαμε ένα πολύ κακό πρόσωπο, απέναντι σε μία ομάδα εξαιρετική και υψηλότερου επιπέδου. Η πίεση που υπήρχε και το γεγονός ότι έχουμε αποπροσανατολιστεί λίγο επιθετικά, είχαν ως αποτέλεσμα να βγούμε στο γήπεδο και να παρουσιάσουμε μία πολύ κακή εικόνα. Δεν είναι αυτή η ομάδα μας, ούτε αυτό ήταν το πρόσωπο που παρουσιάσαμε όλη την χρονιά, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, έχουμε κάνει τις διορθώσεις που χρειαζόμασταν, δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις κι αυτό πιστεύω ότι θα μας βγει στο γήπεδο και στα επόμενα παιχνίδια. Θα δείξουμε το ομαδικό μας πρόσωπο, αυτό που δείξαμε σε άμυνα και επίθεση σε όλη την διάρκεια της σεζόν και μας έφερε ως εδώ.

Ξεκινάμε τα πλέι οφ με αντίπαλο το Λαύριο, μία ομάδα που την έχουμε αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, κανένα παιχνίδι πλέι οφ δεν μπορεί να είναι ίδιο με αγώνα κανονικής περιόδου.

Το Λαύριο δίκαια πήρε μία θέση στα πλέι οφ και πιστεύω ότι θα έρθουν έτοιμοι να διεκδικήσουν τη νίκη, αλλά εμείς δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Παίζουν ένα μπάσκετ διαφορετικό, στηρίζουν το παιχνίδι τους σε πολύ μεγάλο βαθμό στους ξένους παίκτες, στο γρήγορο τέμπο. Πρέπει να δείξουμε και στο παρκέ την διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει, να παίξουμε ομαδικά και να είμαστε έτοιμοι, ιδιαίτερα μέσα στην έδρα μας, για να ξεκινήσουμε όπως πρέπει τα πλέι οφ.

Και το πραγματικό πρωτάθλημα όντως τώρα ξεκινά, καθώς δεν υπάρχει περιθώριο λάθους, οι νίκες που πρέπει να πετύχει μία ομάδα είναι συγκεκριμένες και πρέπει όλη η δουλειά που έχεις κάνεις μέσα στη χρονιά, να σου βγει σε σύντομο χρονικό διάστημα κι αυτό κάνει τα ματς των πλέι οφ πολύ ιδιαίτερα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκανε ξανά το…. θαύμα του ο Τακιανός

Έχασε από ομάδα που είχε 34 σερί ήττες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ήττα - σοκ για την Αστάνα του Φώτη Τακιανού από την Μινσκ στη VTB League.

Το σύνολο του Έλληνα προπονητή γνώρισε την ήττα με 60-58 από μία ομάδα που μετρούσε 34 σερί ήττες στη VTB League!

Η Αστάνα πριν από λίγες ημέρες έχασε το βασικό της Αμερικανό σέντερ, Χαμ, ο οποίος συνεχίζει στο Πουέρτο Ρίκο.

Παράλληλα, ο Τακιανός στερείται και των υπηρεσιών του Ντέιβις, που στο παρελθόν έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα παίζοντας σε Λαύριο και Περιστέρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το PAOK24 news για ΠΑΟΚ και Εθνική

Η επικαιρότητα στο προσκήνιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το πρώτο PAOK24 News by GAS24 ήρθε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του τελικού της εθνικής με τη Γεωργία για την πρόκριση στο Euro 2024 με τα όσα έγιναν στη Τιφλίδα να αποτελούν θέμα συζήτησης, όπως φυσικά και όλες οι εξελίξεις που αφορούν τον ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ Mateco: Ο αντίπαλος στην πρεμιέρα των πλέι άουτ

Το πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε σήμερα (26/3) το πλήρες πρόγραμμα της πρεμιέρας στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος. Οι αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής στο Top 6 και στα πλέι άουτ της Basket League με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις έχουν ως εξής:

TOP 6

=====

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/3

«Α. Παπανδρέου» 17:15 Περιστέρι-Κολοσσός Ρόδου (ΕΡΤ3)

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/3

ΣΕΦ 17:15 Ολυμπιακός-Άρης (ΕΡΤ3)

ΟΑΚΑ 21:00 Παναθηναϊκός-Προμηθέας Πάτρας (ΕΡΤ3)

PLAY OUTS

=========

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/3

PAOK Sports Arena 18:00 ΠΑΟΚ-Απόλλων Πατρών (ΕΡΤ SPORTS1)

ΚΓ Λαυρίου 19:00 Λαύριο-Καρδίτσα (ΕΡΤ SPORTS2)

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/4

ΟΚ Άνω Λιοσίων 20:15 ΑΕΚ-Μαρούσι (ΕΡΤ3)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ