Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζίβκοβιτς για… Ζίβκοβιτς

Για μία τριετία έπαιξαν μαζί στην Παρτιζάν, όπως όλα δείχνουν, οι δύο Ζίβκοβιτς, Ζίβκο και Άντριγια θα γίνουν συμπαίκτες και στον ΠΑΟΚ.

PAOK24

Ζίβκοβιτς για… Ζίβκοβιτς

Οι δύο Σέρβοι αγωνίστηκαν μαζί στους ασπρόμαυρους του Βελιγραδίου από το 2013 ως το 2016, όταν έφυγαν μαζί, ο ένας για την Ξάνθη και ο άλλος για τη Μπενφίκα!

“Πράγματι, για 3 χρόνια παίξαμε μαζί με τον Άντριγια στην Παρτιζάν. Τον ήξερα βέβαια και νωρίτερα, γιατί πριν ανέβει στην πρώτη ομάδα, είχε πολύ καλή φήμη από τις ακαδημίες μας. Ήταν από τότε γνωστός, ξεχώριζε! Ο τότε προπονητής μας, ο Νίκολιτς, τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα και δικαιώθηκε. Ο Άντριγια ενσωματώθηκε αμέσως, προσαρμόστηκε γρήγορα στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού και δε χρειάστηκε χρόνο. Όλοι περίμεναν πολλά απ΄ αυτόν, γιατί είχαν καταλάβει τι ταλέντο είχε, και η αλήθεια είναι ότι δικαίωσε τις προσδοκίες” είπε στη FORZA o τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ για τον 24χρονο εξτρέμ.

“Σε ότι αφορά τα αποδυτήρια, ήταν πάντα ένα ήσυχο παιδί. Είχε τη δίψα του μαχητή, είναι άλλωστε ένας βέρος Παρτιζάνος. Του άρεσε να δουλεύει πολύ και πιστεύω ότι αυτό ισχύει και σήμερα. Δεν είχαμε ποτέ προβλήματα, ήταν ένα παιδί, που το συμπαθούσαμε όλοι στα αποδυτήρια” συμπλήρωσε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, που μίλησε στη FORZA και για το στυλ του 24χρονου συμπατριώτη του.

“Είναι ένας εξαιρετικός εξτρέμ, είναι πολύ γρήγορος, είτε έχει τη μπάλα, είτε όχι, και το αριστερό του πόδι είναι φωτιά! Επειδή έχει πολύ ταλέντο, αν του ζητηθεί μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις της επίθεσης. Δεν έχω προσωπική ενημέρωση, ότι έχω διαβάσει κι εγώ από τα δημοσιεύματα. Δεν ξέρω αν θα έρθει πράγματι στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που έχω να πω, είναι πως αν θα έρθει, θα βοηθήσει πολύ!” κατέληξε ο γκολκήπερ του Δικεφάλου.

Πηγή : FORZA

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέρδισε τη Λαμία ο Ολυμπιακός

Λίγες ημέρες πριν τον ημιτελικό με την Άστον Βίλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με το μυαλό να... ταξιδεύει ήδη στο Μπέρμιγχαμ και τον ημιτελικό με την Αστον Βίλα και με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική των play-off της Super League.

Ο Τσικίνιο στο 24΄, ο Ναβάρο στο 27΄, ο Ποντένσε στο 52΄ και ο Αλεξανδρόπουλος στο 93΄ πέτυχαν τα γκολ των «ερυθρολεύκων», που διατηρούν τις λιγοστές ελπίδες τους για τον τίτλο.

Ο Τόσιτς στο 64΄ μείωσε για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, που στο τελευταίο ημίωρο θα μπορούσε να βρει κι άλλα γκολ.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Αμπι - Τερεζίου

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Τσικίνιο (58΄ Αλεξανδρόπουλος), Ορτα (84΄ Ελ Αραμπί), Βέζο, Κίνι, Μασούρας (73΄ Μαρτίνς), Ρίτσαρντς, Ναβάρο (73΄ Ελ Κααμπί), Εσε, Ρέτσος (58΄ Αμπι), Ποντένσε

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν (58΄ Τόσιτς), Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Νούνιες (46΄ Τερεζίου), Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (75΄ Τσούκαλος), Λέικ (84΄ Τσιλιανίδης), Κοντονίκος (46΄ Βασιλαντωνόπουλος)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι ξεκινάει η ΑΕΚ στην Τούμπα

Οι επιλογές του Αλμέιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ματίας Αλμέιδα πορεύεται με ενδεκάδα… Παναθηναϊκού και στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Χατζισαφί τετράδα στην άμυνα, με τους Σιμάνσκι και Γιόνσον να είναι στον άξονα, τον Ελίασον δεξιά στην επίθεση, τον Πινέδα αριστερά και τον Αραούχο πίσω από τον Πόνσε.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ και Πάολο Φερνάντες

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ