ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στο στόχαστρο του PAOK TV και η πειρατεία
Οι κινήσεις του ΠΑΟΚ, τόσο για τους χώρους εστίασης, όσο και για τις παράνομες διαδικτυακές μεταδόσεις.

Η ΠΑΕ απαντάει μέσω της ιστοσελίδας της, σε διάφορα ερωτήματα που μπορεί να υπάρχουν από τους φίλους της ομάδας που θα αγοράσουν τις συνδρομές τους στο PAOK TV και κάποιοι συγκεκριμένοι τομείς, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Για παράδειγμα, αυτό με τους χώρους εστίασης και δημόσιας προβολής… «Οι ιδιοκτήτες χώρων εστίασης και δημόσιας προβολής πρέπει υποχρεωτικά να αγοράσουν το επαγγελματικό πακέτο του PAOK TV και δεν έχουν την δυνατότητα να δείχνουν την αναμέτρηση με Pay Per View. Θα πρέπει να απευθυνθούν είτε στο tv@paokfc.gr είτε στο 2310954099 προκειμένου να αγοράσουν το επαγγελματικό πακέτο, με τιμή 200 ευρώ.
Όποια επιχείρηση αγοράσει το εν λόγω πακέτο γίνεται αυτόματα και PAOK TV Official HotSpot, το όνομα της επιχείρησης και η διεύθυνση του μπαίνει σε σχετική λίστα από την οποία οι φίλαθλοι ενημερώνονται για το που μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση σε όλη την Ελλάδα.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχουν ελεγκτικά κλιμάκια και όσες επιχειρήσεις μεταδίδουν παράνομα το παιχνίδι θα έχουν νομικές κυρώσεις από το νομικό τμήμα της εταιρείας» αναφέρει ο ΠΑΟΚ.
Ανάλογο ενδιαφέρον, έχει και η αναφορά για τα διάφορα παράνομα streams, που κυκλοφορούν. «Είναι πιθανό να βρείτε κάποιο stream που λειτουργεί εις βάρος της ομάδας μας, αλλά σε κακή ποιότητα και για λίγα λεπτά πριν το παράνομο stream «κατέβει» από τον συνεργάτη μας, Media Stalker, που είναι υπεύθυνος για την καταπολέμηση της πειρατείας. Στην προσπάθεια μας για την καταπολέμηση της πειρατείας σας θέλουμε συμπαίκτες. Αν αντιληφθείτε κάποιο παράνομο link ή stream μπορείτε να μας ενημερώσετε στο piracy@paokfc.gr».
Όπως γίνεται αντιληπτό, μία από τις προτεραιότητες του ΠΑΟΚ, είναι η αντιμετώπιση της πειρατείας.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΑΟΚ: Στο κατόπι των Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη ο Ζίβκοβιτς!
Έγραψε ιστορία ο Σέρβος μεσοεπιθετικός.

Ιδιαίτερο, για μία σειρά από λόγους, ήταν το παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.
Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, με το τέρμα που πέτυχε στο 73o λεπτό της αναμέτρησης με την Άιντραχτ, έδωσε τη νίκη στον «Δικέφαλο του Βορρά» μέσα στη Γερμανία χαρίζοντας έτσι στην ομάδα του την πρόκριση στους «16» του Conference League.
Εκτός αυτού, ο εκ των αρχηγών της ομάδας, κατάφερε βρει δίχτυα για 12η φορά στην Ευρώπη, ξεπερνώντας τον Ρόμπερτ Μακ που είχε 11 στο διάστημα παρουσίας του στην Τούμπα. Πλέον ο Ζίβκοβιτς βρίσκεται στο κατόπι του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και του Στέφανο Αθανασιάδη.
Και ποιος μπορεί να πει πως δεν θα τους ξεπεράσει εάν συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτή την δαιμονιώδη κατάσταση...
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ικανοποιημένη η αστυνομία της Φρανκφούρτης
Τι αναφέρει για την αναμέτρηση της Άιντραχτ με τον ΠΑΟΚ

Θετικός είναι ο απολογισμός που κάνει η αστυνομία της Φρανκφούρτης σχετικά με το επιχειρησιακό σχέδιο που είχε για την αναμέτρηση της Άιντραχτ με τον ΠΑΟΚ.
Όπως σημειώνουν, ο κόσμος του ΠΑΟΚ έφτασε από την Ελλάδα συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Από το μεσημέρι της Πέμπτης και μετά πάνω από 1.100 φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο κέντρο της Φρανκφούρτης χωρίς να δημιουργήσουν προβλήματα, αναφέρει η τοπική αστυνομία.
Στη συνέχεια γίνεται λόγος για πορεία 3.000 φίλων του Δικεφάλου από το από το Neu-Isenburg προς το γήπεδο, που επίσης κύλησε χωρίς προβλήματα, αφού το μόνο που καταγράφηκε ήταν το άναμμα κάποιων πυρσών.
Η αστυνομία σημειώνει ότι στην έναρξη του αγώνα άναψαν πυρσοί στο γήπεδο, ενώ ειδική αναφορά κάνει και στο απρόοπτο που σημειώθηκε με τον Γερμανό οπαδό στην εξέδρα της Άιντραχτ.
Ωστόσο, όπως προσθέτει, ο αγώνας κύλησε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Κατά την αποχώρηση των οπαδών σημειώθηκαν μικρές καθυστερήσεις στη σιδηροδρομική και οδική κυκλοφορία.
Η τοπική αστυνομία υπογραμμίζει ότι ο αθλητισμός βρέθηκε στο επίκεντρο το βράδυ της Πέμπτης και ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη συνεργασία τους.

Μεγαλειώδης ευρωπαϊκή βραδιά για τον ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη την Πέμπτη (30/11) με τον Δικέφαλο να επικρατεί της Άιντραχτ με 2-1 και να παίρνει την πρωτιά στον όμιλο του.
Ο Τόμας Κεντζιόρα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους «ασπρόμαυρους» στη Γερμανία.
Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ που πετυχαίνει ο Πολωνός με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
«Στόπερ, δεξί μπακ, σκόρερ! Τι παιχνίδι!» αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ σε ανάρτησή της...