Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

FORZA με super αποκάλυψη!

Πιστή στο ραντεβού της με τους φίλους του ΠΑΟΚ που θέλουν να είναι… διαβασμένοι και σωστά ενημερωμένοι, η FORZA θα βρίσκεται από αύριο το πρωί στα περίπτερα αλλά και στο διαδίκτυο με μία σούπερ έκδοση 64 σελίδων.

Στέργιος Αναστασιάδης

FORZA με super αποκάλυψη!

Η FORZA κυκλοφορεί το Σάββατο 16 Μαρτίου (και όλο το Σαββατοκύριακο) με super αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ, συνέντευξη που θα προκαλέσει αίσθηση, ειδήσεις, απόψεις, παρασκήνια και μεγάλο ένθετο για το στοίχημα

Η FORZA πρωτοπορεί με σεβασμό στους αναγνώστες της και προσφορές που δεν αντιγράφονται

Η FORZA κυκλοφορεί με 64 σελίδες και ειδικό ένθετο για το στοίχημα με τις κορυφαίες υπογραφές (Χρήστος Ραγκάτσης, Σταύρος Κόλκας, Στέργιος Αναστασιάδης, Vasilias, Tipster, Γίγαντας θα σας οδηγήσουν με ασφάλεια στο ταμείο) που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες της

Η κορυφαία σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλάζει το επίπεδο της ενημέρωσης και της αντίληψης που υπάρχει για τον αθλητικό Τύπο

Η επιθυμία σας για online ανάγνωση της FORZA και της FORZA Plus, έγινε πραγματικότητα. Οι φίλοι αναγνώστες που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε σημεία πώλησης εφημερίδων, έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην ύλη της εφημερίδας, ηλεκτρονικά μέσα από το www.forzaonline.gr

To ηλεκτρονικό κατάστημα της FORZA είναι στη διάθεση σας για να διαβάζετε την εφημερίδα σας όπου κι αν βρίσκεστε! Διαβάστε την FORZA και την FORZA Plus στον υπολογιστή σας, στο κινητό ή το tablet σας

Η FORZA παρουσιάζει ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το μέλλον του ΠΑΟΚ που θα προκαλέσει αίσθηση

Ένας χρόνος από την κλοπή του αιώνα – Τι απέγιναν οι… ήρωες;

Ο Δημήτρης Στυλιαράς, από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς μιλά αποκλειστικά στη FORZA: «Με μένα, το παιχνίδι θα τελείωνε κανονικά»

ΘΕΜΑ: Killer με το καλημέρα – Ο Σφιντέρσκι και οι προηγούμενοι

Κάρολ Σφιντέρσκι: Μεταξύ… Σβαρόφσκι και Λεβαντόφσκι

Inside Stories: Τα σενάρια για τον Ζαμπά, το μέλλον του Σάκχοφ και το… απειλητικό μήνυμα του Μαουρίσιο στους συμπαίκτες του.

Ζοσέ Μαουρίσιο, τι χάνει ο ΠΑΟΚ και τι ζητά – Γιώργος Τουρσουνίδης: «Χάθηκε ένα εργαλείο, αλλά υπάρχει βάθος»

Αρθρογραφούν στη FORZA: Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης, Νίκος Τζαντζαράς, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Σωτήρης Μήλιος, Γιάννης Λαγογιάννης, Βαγγέλης Βούλγαρης, Σταύρος Σουντουλίδης, Θόδωρος Χαστάς

O Σαρανταλήθειας κατακεραυνώνει τον Ιβάν και λέει «ναι» στον Ταχιάο, το Στραγάλι έχει όλο το ρεπορτάζ από τον ορισμό Τσαμούρη στο Αγρίνιο, ενώ ο Αδιάκριτος συνεχίσει να τρυπώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν και προβλέπει… ομορφιές.

Μάκης Μπελεβώνης: «Πανάξια πρώτος ο ΠΑΟΚ»

Συνέντευξη Γιάννης Ψαρράς: «Αδύνατο, να μη δεθείς με τον ΠΑΟΚ»

Ρετρό Ιστορίες: Το μαρτύριο του Ράμμου, καράτε αντί για μπάλα και το ντεμπούτο Ίβιτς

ΠΑΟΚ – Πρωταθλητής και στα social media

Non Paper, παρασκήνιο από τη Super League: Η εκδίκηση του Δώνη από τον Ολυμπιακό, το παράδοξο με Καρεμπέ, το κούμπωμα με Καρέλη, οι απορίες του Ουάρντα το κονέ Κούγια – Παπαδόπουλου και πολλά άλλα!

ΜΠΑΣΚΕΤ

25 χρονιά από το Κόρατς του 1994

Οι ευκαιρίες και το ταβάνι

Παρασκήνιο από την Courtside: Πόσα βάζουν στην τσέπη τους οι διαιτητές, πως έγινε φαβορί ο Γαλατσόπουλος, τα μπινελίκια στα Παλέ, το παράξενο SMS στο ημίχρονο.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πάει για τελικό στην Αθήνα o ΠΑΟΚ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ώρα ντέρμπι

ΠΟΛΟ

Όλα ανοιχτά στην τελική ευθεία

Τετ-α-τετ με τη Μαρία Χατζηπαρασίδου: «Λαχτάρα για το νταμπλ»

FIT & FUN : Η Ντία Τζιώτα μας εξηγεί τη σημασία των διατάσεων

Διαβάστε στην FORZA, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και αναλύσεις για όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις, προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα

Μάθετε όσα θέλετε να ξέρετε για τον χώρο των MEDIA με την υπογραφή του κορυφαίου στο είδος, Νίκου Μποζιονέλου

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έμφαση στην τακτική και αποφόρτιση για Σπόραρ – Σένκεφελντ

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των Πρασίνων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον Kυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε τακτική μέσα από παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Αποφόρτιση ακολούθησαν οι Σπόραρ, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο Τερίμ έχει δουλέψει πολύ στην επιθετική και την αμυντική τακτική, θέλοντας να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει πρόβλημα στο build up του ΠΑΟΚ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμφαση στην τακτική ενόψει Λεωφόρου – Τα νεότερα για Μπάμπα!

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ