Connect with us

Το PAOK24 στον Libero 107,4 (ηχητικό)

Το ραδιοφωνικό PAOK24 βρέθηκε και σήμερα δίπλα σας από τις 12:00 έως τις 14:00 στη συχνότητα του Libero 107,4.

PAOK24

Το PAOK24 στον Libero 107,4 (ηχητικό)

Στον απόηχο των μαζεμένων τίτλων του ΠΑΟΚ ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή, όπως και ο παίκτης της ομάδας βόλεϊ του “Δικεφάλου”, Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό τη σημερινή εκπομπή.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Γράφει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ο Μαργαρίτης

Πιάνει τον Μπουντούρη σε αριθμό συμμετοχών όλων των εποχών!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έγινε ρέκορντμαν συμμετοχών στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πηγαίνοντας στις 293 και συνεχίζει. Αύριο, κόντρα στο Μαρούσι, αναμένεται να πιάσει τις 421 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, φτάνοντας στην κορυφή της ιστορίας τον Νίκο Μπουντούρη και φυσικά, αν η ομάδα κερδίσει το Μαρούσι, θα έχει την ευκαιρία στα πλέι οφ, να γίνει ρεκόρντμαν συμμετοχών όλων των εποχών με την ασπρόμαυρη φανέλα!

Όπως αναφέρει σχετικά η ΚΑΕ στην ιστοσελίδα της… «Την περασμένη Κυριακή στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έγραψε ιστορία. Μπήκε στο παρκέ, λίγο πριν την συμπλήρωση του πέμπτου λεπτού του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ και αυτό ήταν το 293ο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ! Ήταν μία ιστορική στιγμή για τον αρχηγό της ομάδας μας, αλλά και για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Μαργαρίτης ξεπέρασε σε συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος τον αείμνηστο Γιάννη Πολίτη (που είχε σταματήσει στα 292 παιχνίδια) και έχει πλέον το απόλυτο ρεκόρ!

Πρόκειται για μία ασύλληπτη επίδοση, αν συνειδητοποιήσει κανείς ότι χρειάστηκε να περάσουν περίπου 40 χρόνια για να ξεπεράσει ένας αθλητής τις συμμετοχές του Γιάννη Πολίτη, του εμβληματικού αρχηγού της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 1984.

Ο Νίκος Μπουντούρης ήταν ο τελευταίος, χρονικά, που πλησίασε, αλλά όταν το καλοκαίρι του 1998 αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ και μετά από εννιά χρόνια παρουσίας στην ομάδα, είχε φτάσει στα 273 παιχνίδια πρωταθλήματος!

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ξεπέρασε στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν το Νίκο Μπουντούρη, στην πορεία έκανε το ίδιο με τους Μάνθο Κατσούλη και Αλέκο Παρασκευά (που είχαν αντίστοιχα 280 και 281 παιχνίδια πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ) και την περασμένη Κυριακή ξεπέρασε τον Γιάννη Πολίτη, δημιουργώντας ένα ασύλληπτο ρεκόρ για την ιστορία του ΠΑΟΚ!

Υπάρχει όμως συνέχεια και ένα ακόμη μεγάλο ρεκόρ προ των πυλών για τον Κατερινιώτη Βαγγέλη Μαργαρίτη, που αγωνίζεται φέτος για 11η σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται να γίνει ο κορυφαίος σε συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις!

Μπήκε στη ζωή μας τη σεζόν 2012-13 και έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Πανελευσινιακό. Ήταν 18 Σεπτεμβρίου 2012 και στη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ με 72-48, ο Μαργαρίτης φόρεσε για πρώτη φορά την ασπρόμαυρη φανέλα, πετυχαίνοντας 2 πόντους. Αυτό ήταν το πρώτο από τα συνολικά 19 παιχνίδια Κυπέλλου που έπαιξε με τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο αγωνίστηκε και στον τελικό της διοργάνωσης το 2019!

Ένα περίπου μήνα αργότερα, στις 14 Οκτωβρίου 2012, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης πραγματοποίησε το πρώτο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Ήταν στο ΣΕΦ και στην ήττα (89-64) από τον Ολυμπιακό, όπου ο Μαργαρίτης «έπαιξε» το πρώτο από τα 293 μέχρι και σήμερα, παιχνίδια πρωταθλήματος με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος για το πρώτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ήταν 13 Οκτωβρίου 2013, στο PAOK Sports Arena, στην πρεμιέρα του Eurocup και στη νίκη (85-84) επί της Buducnost με το εκπληκτικό τρίποντο στη λήξη από τον DJ Cooper, όταν ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έκανε το ντεμπούτο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον ΠΑΟΚ. Ο «αρχηγός» αγωνίστηκε συνολικά σε 108 παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων με τον ΠΑΟΚ, επίδοση που έχουν ξεπεράσει μόνο ο Μπάνε Πρέλεβιτς (115) και ο Νίκος Μπουντούρης (127).

Αύριο το βράδυ, μπαίνοντας στο PAOK Sports Arena για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Μαρούσι, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα αγωνιστεί για 294η φορά σε παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά αυτό θα είναι ταυτόχρονα και το υπ’ αριθμόν 421 παιχνίδι του με τη φανέλα της ομάδας μας σε όλες τις διοργανώσεις. Και κάπως έτσι θα ισοφαρίσει την ιστορική επίδοση του Νίκου Μπουντούρη, που με 421 παιχνίδια είναι αυτή την στιγμή ο ρέκορντμαν όλων των εποχών για τον ΠΑΟΚ!

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μετράει μέχρι σήμερα 420 παιχνίδια: 293 στο πρωτάθλημα, 108 στην Ευρώπη και 19 στο Κύπελλο.

Αύριο αναμένεται να μπει στο γήπεδο για 421η φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και εφόσον η ομάδας μας κερδίσει το Μαρούσι και συνεχίσει στα πλέι οφ, θα έχει την ευκαιρία να γράψει και πάλι ιστορία, ως ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: Αποφασίστηκε η Γ.Σ., πότε θα είναι οι εκλογές

Οι ημερομηνίες και η επόμενη μέρα της Ομοσπονδίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κατά την συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το πρωί της Παρασκευής (26/4), αποφασίστηκαν και ορίστηκαν σημαντικά ζητήματα, που έχουν να κάνουν με την ετήσια Γενική Συνέλευση και τις εκλογές.

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, εκεί όπου δεν θα γίνει ανάδειξη προέδρου και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Οι εκλογές θα γίνουν τον προσεχή Ιούλιο και τότε θα προκύψει ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κούγιας: «Η δικογραφία είναι της πλάκας, στήθηκε για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός» (vid)

Η τοποθέτηση του αντιπρόεδρου των «ερυθρολεύκων» για την υπόθεση Λυγγερίδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

O εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και τοποθετήθηκε για την υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, από οπαδούς της ομάδας στην οποία εργάζεται, χαρακτηρίζοντας την δικογραφία «της πλάκας» και με μόνο στόχο «να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός και ο ιδιοκτήτης του».

«Μου ζήτησαν να υπερασπιστώ κατηγορουμένους της υπόθεσης αυτής. Όμως, λόγω της ευαίσθητης θέσης που έχω και αν δεχόμουν να υπερασπιστώ, αυτομάτως θα είχαν δημιουργηθεί διάφοροι συνειρμοί. Η δικογραφία θα το πω Κουγέϊκα, Πετροπουλιώτικα και Ολυμπιακά είναι της πλάκας. Έχει στόχο να πλήξει τον Ολυμπιακό. Οι λόγοι που οδήγησαν αυτόν τον ανεκδιήγητο που υπογράφει το διαβιβαστικό, δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Ο νοών νοείτο. Θα το πω πολύ σκληρά, η υπόθεση στήθηκε για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός και ο ιδιοκτήτης του.

Είναι κωμικά όσα αναφέρονται στη δικογραφία με τους δήθεν προστατευόμενους μάρτυρες. Την έχω ξεκοκκαλίσει την δικογραφία. Με ενδιαφέρει σαν Κούγια αλλά και με την ιδιότητα που έχω αυτή τη στιγμή. Στα δικαστήρια θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Όλη αυτή η ιστορία δεν προκύπτει από κανένα αντικειμενικό στοιχείο. Έχουν βρει λένε τρεις προστατευόμενους μαρτυρίες. Έκαναν δύο δικογραφίες για το ίδιο έγκλημα. Πήραν τους κατηγορούμενους από τη μια δικογραφία και τους έκαναν μάρτυρες στην άλλη και τους ονόμασαν προστατευόμενους. Αυτή η υπόθεση ξεκίνησε το 2019 ο τότε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ ο Λευτέρης Οικονόμου, μετέπειτα υφυπουργός, έκανε με μια δικογραφία με 1.200 κατηγορουμένους οπαδούς όλων των μεγάλων ομάδων, ακόμη και της Λάρισας. Χαρτογράφησε τους χούλιγκαν. Αυτή η υπόθεση από το 2019 δεν προχώρησε ποτέ.

Τώρα, αυτό το τμήμα της Αθλητική Βίας, το οποίο ελέγχεται από συγκεκριμένο χώρο, το τονίζω ευθέως στοχοποίησε τον Ολυμπιακό. Δεν έκανε το ίδιο όταν δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός, δεν πήρε τους χούλιγκανς του ΠΑΟΚ να τους κάνει εγκληματική οργάνωση. Που κι εκεί δεν θα στεκόταν εγκληματική οργάνωση. Εδώ πήραν από εκείνη την δικογραφία αυτούς που είχε στοχοποιήσει τότε η αστυνομία, χωρίς να αποδειχθεί ότι έχουν διαπράξει τίποτα και τους έκαναν εγκληματική οργάνωση. Και βρήκαν ότι ο ένας δούλευε λέει στον δήμο Πειραιά, δηλαδή δεν πρέπει να προσληφθεί ένα παιδί που δεν έχει δουλειά στο δήμο Πειραιώς; Και γιατί είναι χουλιγκαν; Και γιατί είναι εγκληματική οργάνωση η θύρα 7; Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν επιπόλαια παιδιά. Ότι υπάρχουν κάποιοι που διεισδύουν στα σωματεία αυτά. Γιατί είναι σωματεία. Η θύρα 7 δημιουργήθηκε μετά την τραγωδία της θύρας 7. Έχει συναισθηματική υποδομή. Από εκεί και πέρα σίγουρα διεισδύουν αναρχικά στοιχεία, παρεισφρέουν και ποινικοί. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εγκληματική οργάνωση. Αυτό γίνεται μόνο στον Ολυμπιακό και γίνεται ειδικά τώρα που έχει σχέση κάτι με την πολιτική».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός πήρε το κύπελλο Ευρώπης και δεν πήγε ο υφυπουργός Αθλητισμού να τους υποδεχτεί, γύρισαν τα παιδιά, ενώ ο κ. Βρούτσης πάει σε γάμους και βαφτίσια των οπαδών της ΑΕΚ. Πολεμάει τον Ολυμπιακό και δεν τους υποδέχτηκε κανείς, είναι στους 4 της Ευρώπης, θα πάρει το Κύπελλο Ευρώπης»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ