Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πεντάρα ξεκίνησαν οι πρωταθλητές!

Με το… καλημέρα της νέας σεζόν οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία έδειξαν τις διαθέσεις τους.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Με πεντάρα ξεκίνησαν οι πρωταθλητές!

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε η νέα σεζόν για την Κ19 του ΠΑΟΚ που επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου της ΑΕΛ με 5-0.

Οι ασπρόμαυροι πρωταθλητές ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο μέρος στο οποίο πέτυχαν όλα τα γκολ της αναμέτρησης.

Η είσοδος του Κωνσταντέλια στην ανάπαυλα έδωσε πνοή στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο νεαρός παίκτης άνοιξε το σκορ στο 50′ για να έρθει ο Αβεντισιάν στο 65′ και να κάνει το 2-0 με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Στο 75′ ο Γκορντεζιάνι πήρε την ασίστ από τον Κωνσταντέλια, ενώ δύο λεπτά μετά οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Το τελικό 5-0 έκανε ο Γκορτεζιάνι στο 86′ μετά από φάση διαρκείας.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Μπαλωμένος, Παναγιώτου (68’ Κουλιεράκης), Μανωλιούδης, Τάχατος, Αβεντισιάν, Γιαξής, Γρόσδης, Τσοπούρογλου (61’ Σπυράκος), Πανίδης, Κουλούρης (46’ Κωσνταντέλιας), Γκορτεζιάνι (86’ Κουτεντάκης).

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτέθηκαν οι Ραν Ταν Πλαν της ενημέρωσης

Το PAOK24 σας παρουσιάζει βίντεο που φαίνεται πως και η ένταση με Γκαγκάτση δημιουργείται από τον Αλμέιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το PAOK24, μετά την κλήση της Δ.Ε.Α.Β. στον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, από πλευράς Ένωσης, διέρρευσε ένα βίντεο μέσα από το οποίο γίνεται να προσπάθεια να πειστεί αυτός που το βλέπει, ότι όλο το ξέσπασμα του Αργεντινού τεχνικού, ο οποίος έφτασε στο σημείο να πιάσει από το λαιμό αστυνομικό της Δ.Ε.Α.Β., ξεκίνησε από τον... Μάκη Γκαγκάτση.

Όποιος παρακολουθήσει και εκείνο το βίντεο, που υποτίθεται ότι βγήκε προς υπεράσπιση του Αλμέιδα, καταλαβαίνει πολύ καλά ότι ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, δίνει το χέρι στον Αργεντινό τεχνικό και αυτός του επιτίθεται!

Από το παρακάτω βίντεο που σας παρουσιάζει το PAOK24, μπορείτε να το καταλάβετε ακόμα καλύτερα, πως ο Γκαγκάτσης αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης και τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2, δίνει το χέρι στον Αλμέιδα και αυτός στη συνέχεια, κάτι του λέει σε έντονο ύφος και ακολουθούν οι σκηνές... απείρου κάλλους με αρνητικό πρωταγωνιστή τον προπονητή της ΑΕΚ.

[video width="320" height="320" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/440709284_7585989258145606_5824554240385171313_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει θέμα Τερίμ»

Διέψευσε ρεπορτάζ για άμεση απομάκρυνση του Τούρκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη, ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος και οι αντιδράσεις του κόσμου, ήταν πολλές τόσο για τον Φατίχ Τερίμ όσο και για ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τα τελευταία 24ωρα, προέκυψε έντονη φημολογία καθώς και δημοσιεύματα για την άμεση απομάκρυνση του Τούρκου τεχνικού από τον πάγκο, ωστόσο ο Παναθηναϊκός τα διέψευσε επισήμως, αναφέροντας:

«Σχετικά με δημοσιεύματα και αναφορές, η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάρτινη επικοινωνία!

Βίντεο που εκθέτει περισσότερο τον Αλμέιδα διέρρευσε η ΠΑΕ ΑΕΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επί... ποδός βρίσκεται από χθες το πρωί ολόκληρος ο επικοινωνιακός μηχανισμός της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου όχι μόνο να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα, δηλαδή την απίστευτη από κάθε άποψη ενέργεια του Ματίας Αλμέιδα να πιάσει από τον λαιμό αστυνομικό του τμήματος αθλητικής βίας, αμέσως μετά το τέλος του κυριακάτικου ντέρμπι στην Τούμπα, αλλά να κατηγορήσει τον ΠΑΟΚ (!) για την συμπεριφορά του προπονητή της!

Από την ώρα πάντως που έγινε γνωστό πως η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον Αργεντινό προπονητή, η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ... αγχώθηκε ακόμα περισσότερο!  Συγκεκριμένα, υπήρξε σχόλιο από τον αντιπρόεδρό της, Γιώργο Κοσμάεπίσημη θέση της της μέσω διαρροής,  αλλά και ένα βίντεο, το οποίο υποτίθεται αποκαλύπτει την... αλήθεια!

Ποια είναι η αλήθεια σύμφωνα με την ΑΕΚ και τα Μέσα της, προκειμένου να πείσει πως το αφήγημά της για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα είναι το πραγματικό;  Πως ο Ματίας Αλμέιδα, πριν επιδοθεί σε ενέργειες που παραπέμπουν σε χούλιγκαν, σπρώχτηκε από τον Μάκη Γκαγκάτση!

Δυστυχώς για την ΠΑΕ ΑΕΚ βέβαια και τους... πρόθυμους φίλους της, παρατηρώντας το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν σπρώχνει τον Αλμέιδα αλλά δίνει το χέρι του στον Αργεντινό, ο οποίος με τη σειρά του τον τραβάει!

Εν συνεχεία δε, ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν δίνει καμία απολύτως συνέχεια στο όλο επεισόδιο, σε αντίθεση με τον Ματίας Αλμέιδα που τα... χάνει, περικυκλωμένος ΜΟΝΟ από ποδοσφαιριστές του, συνεργάτες του και μέλη της διοίκησης της ΑΕΚ, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία!

Ωραία λοιπόν η επικοινωνιακή στρατηγική της ΑΕΚ για να μεταθέσει αλλού τις ευθύνες για την συμπεριφορά του προπονητή της και αυτός να γλιτώσει την τιμωρία, μόνο που αυτή είναι καταρρέει - και μάλιστα εύκολα - σαν... χάρτινος πύργος!

[video width="1280" height="720" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/twittervid.com_aek365gr_fe2f70.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ