ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η… κλάψα συνεχίζεται!
Δριμεία επίθεση κατά της ΚΕΔ και του Αλέξη Δέδε εξαπολύει ο Σάββας Θεοδωρίδης, χαρακτηρίζοντας τον πρώην παράγοντα της ΑΕΚ… αρχιδιαιτητή, ενώ τονίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να δεχτεί τις διαιτησίες της περσινής χρονιάς.
Aναλυτικά όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον “Γαύρο”:
“Είναι ντροπή να αναφέρονται σε νέα ΚΕΔ, όταν ο αρχιδιαιτητής είναι ο Δέδες κι ακολουθούν οι δύο ανεπανάληπτοι Τριτσώνης και Κουκουλάκης. Δεν θα την έκανα αυτή την παρέμβαση, αλλά για να προλάβω από την αρχή τα πάντα, τους λέω να ξεχάσουν τα εγκλήματα που έκαναν πέρυσι στον Ολυμπιακό…”
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Ντόρτια» με ασπρόμαυρο χρώμα για την Εθνική Κ15
Με το δεξί ξεκίνησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα
Η Εθνική Κ15 επικράτησε 4-1 της Κροατίας στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του FIFA U-15 World Cup & Festival 2026, στο Μπακού.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα άνοιξε το σκορ με τον Κορμανό στο 8, ο Φλέγγας στο 12 διπλασίασε τα τέρματα για τη γαλανόλευκη, για να σκοράρει ξανά ο Κορμανός στο 15.
Οι Κροάτες μείωσαν με τον Ντόσεν σε 3-1 στο 18, για να έρθει στο 29 ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Κακαλής, για να σημειώσει το 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Στην αποστολή του Στέλιου Μπίκα, βρίσκονται οι επίσης ασπρόμαυροι, Χρυσουλάκης, Παπαγεωργόπουλος, Σολωμίδης και Πριόβολος.
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση στην Τούμπα την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ.
Με το πέρας αυτής, ο Αλέσιο Λίσι ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο, η οποία αποτελείται από τους:
Τσιφτσή, Μοναστηρλή, Μπαλωμένο, Κένι, Ελουστόντο, Χατζηδιάκο, Κόστα, Μιχαηλίδη, Μπαταούλα, Μπάμπα, Γιαννούλη, Τέιλορ, Σανταμαρία, Γιάκιτς, Ζαφείρη, Καμαρά, Ούγκρεσιτς, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Χατσίδη, Εντιαγέ, Μπάνζα, Μύθου.
Στο κομμάτι της προπόνησης, η ομάδα εστίασε στις τακτικές λεπτομέρειες και τις στατικές φάσεις, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε και οικογενειακό διπλό.
Θεραπεία ακολούθησαν οι Πέλκας και Λουσέ, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, ενώ ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έλαβε μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η ενδεκάδα της Κ19! (pic)
Οι επιλογές του Ομάρ Ελ Καντουρί για την αναμέτρηση απέναντι στον ΟΦΗ
Η Κ19 του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Super League στις 15:00.
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί επέλεξε τους:
Μπελερή, Σίμνοβετς, Τσιάλη, Αυγητίδη, Τοπαλίδη, Κάνιο, Κυριαζίδη, Αζούζ, Κρομμύδα, Ματέρα και Γραββάνη.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.




