Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Δυνατή και επιθετική ομάδα ο ΠΑΟΚ"

Ένα εικοσιτετράωρο πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο προπονητής του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

PAOK24

"Δυνατή και επιθετική ομάδα ο ΠΑΟΚ"

Ο Μίτσε μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της “Nova”, υποστηρίζοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι μία δυνατή και επιθετική ομάδα και πως οι παίκτες του θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού:

Κύριε Μίτσελ, θα ήθελα τη γνώμη σας για τον ΠΑΟΚ, τόσο από την πορεία του στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.


«Είναι μία ομάδα πολύ δυνατή. Είναι μία ομάδα πολύ ενωμένη. Και ο προπονητή τους έχει καταφέρει να ασχολείται ο ΠΑΟΚ με το ποδόσφαιρο και όχι με άλλα πράγματα, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Είναι μία ομάδα δυνατή, μία ομάδα επιθετική. Όμως, τις επιθέσεις της τις κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δε χρειάζεται άλλα πράγματα για να αποδείξει πως είναι μία δυνατή ομάδα, όπως έκανε άλλες χρονιές.

Αυτό σημαίνει καλά πράγματα για τη δουλειά που κάνει ο προπονητής τους.Μιλάει πολύ καλά για τη δουλειά που κάνει ο προπονητής, οι παίκτες, η ομάδα και τα αποτελέσματα και όχι για τη δουλειά που κάνουν οι παράγοντες». 

Που θεωρείτε ότι μπορεί να κριθεί το ντέρμπι;


«Πιστεύω πως αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε φθάνοντας στο μέγιστο επίπεδό μας. Να φθάσουμε στο 100% της απόδοσής μας. Θα είναι ακριβώς το ίδιο, σα να υποδεχόμαστε τη Γιουβέντους, τον Παναθηναϊκό ή την Ατλέτικο.
Δε θα πρέπει να αφήσουμε καμία πιθανότητα, κανένα περιθώριο στον ΠΑΟΚ, ούτε καν από την κερκίδα. Πρέπει να παίξουμε στο 100% για να τους κερδίσουμε».

 Το αποτέλεσμα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την κούρσα του πρωταθλήματος;


«Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο εμείς θέλουμε να το παίξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

 Ο κόσμος θα γεμίσει το Καραϊσκάκη. Θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα;

«Ναι, θέλουμε να δώσουμε ένα ωραίο μάθημα ποδοσφαίρου. Γιατί αυτό το παιχνίδι θα είναι για όλους μας ένα πολύ ωραίο παράδειγμα, ένα πολύ ωραίο μάθημα. Θέλουμε να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε τον αντίπαλο. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Αλλά μόνο με ποδόσφαιρο.

Ο κόσμος μας γνωρίζει πολύ καλά πώς να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Το έχει αποδείξει πολλές φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ ,αλλά και σε άλλες περιπτώσεις. Ξέρει η κερκίδα πώς να παίξει ποδόσφαιρο. Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Θα ήταν πολύ ωραίο μετά το παιχνίδι να μιλάμε για ένα καλό αποτέλεσμα, για μία νίκη και για ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και όχι για άλλα πράγματα, περιστατικά ή γεγονότα που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.

Θα χρησιμοποιήσουμε, λοιπόν, τις μνήμες για να γίνουμε καλύτεροι. Για να παίξουμε ένα ωραίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι και όχι για να πάρουμε εκδίκηση. Δε μας αρέσει καθόλου η εκδίκηση». 

Συμφωνείτε πως θα ήταν καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να συνεχίσουν το χειμώνα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ΠΑΟΚ;



«Μακάρι να συνέχιζαν όλοι, όλες οι ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Γιατί αυτό είναι το συμφέρον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλά και γιατί θα προτιμούσαμε οι αντίπαλοί μας να είναι το ίδιο κουρασμένοι».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στη δράση με μεγάλο ντέρμπι για την Κλαμπ Μπριζ

Απαιτητική έξοδος για την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την επανέναρξη των πλέι οφ της Super League 1 με τους «ασπρόμαυρους» να ταξιδεύουν στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Μεγάλο ντέρμπι ωστόσο ετοιμάζεται να δώσει και η αντίπαλος του «Δικεφάλου» για τα προημιτελικά του Europa Conference League, Κλαμπ Μπριζ, η οποία επιστρέφει κι αυτή στην δράση μετά την δεκαπενθήμερη διακοπή.

Στο Βέλγιο ξεκινούν το προσεχές Σαββατοκύριακο τα πλέι οφ ανόδου με την προσεχή αντίπαλο των «ασπρόμαυρων» στην Ευρώπη να έχει μπροστά της το επόμενο διάστημα δέκα παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων. Το μίνι πρωτάθλημα ξεκινάει με τοπικό ντέρμπι, καθώς η Κλαμπ Μπριζ φιλοξενείται την Πρωταπριλιά (01.04/ 14:30) στην έδρα της «αιώνιας» αντιπάλου της, Σερκλ Μπριζ. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά τεσσάρων βαθμών με την ομάδα του Νίκι Χάγιεν να βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ενώ την Σερκλ στην πέμπτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο διαιτητής του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ τα έκανε «μαντάρα» στην Κύπρο!

Η ΑΕΚ Λάρνακας εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΕΠΟ έκανε γνωστούς τους ορισμούς της ΚΕΔ, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Stoiximan Super League και στο ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο, ορίστηκε ο 31χρονος Δανός, Μικέλ Ρίντερ. Ο 30χρονος διαιτητής δεν έχει παραστάσεις από ματς που «καίνε» εκτός της πατρίδας του με τον ορισμό του αν μη τι άλλο να «σηκώνει» μεγάλη συζήτηση.

Εάν κοιτάξει κανείς το βιογραφικό του θα καταλάβει πολύ γρήγορα πως είναι αρκετά άπειρος για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι σαν αυτό που καλείται να διευθύνει την Κυριακή (31/3, 18:00). Άλλωστε, πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 4 Μαρτίου, η Κυπριακή Ομοσπονδία τον όρισε να διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ Λάρνακας και τον Άρη Λεμεσού, το οποίοι έληξε 1-1 για το Κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο Δανός έκανε το παιχνίδι... μπάχαλο με τους γηπεδούχους να βγάζουν μάλιστα ανακοίνωση εναντίον του μετά τη λήξη του αγώνα.

«Κύριε Ρέντερ δεν σε ξεχάσαμε, έχεις και εσύ τις ευθύνες σου…»

Μετά τη λήξη του πρώτου 45λέπτου αποχώρησε για τα αποδυτήρια με τους οπαδούς των γηπεδούχων να τον αποδοκιμάζουν έντονα για τις αποφάσεις του στον πειθαρχικό έλεγχο. Πιο συγκεκριμένα εξέφραζαν τα παράπονα τους για το γεγονός ότι δεν έδειξε ποτέ δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μουσούντα για φάουλ σε βάρος ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. 

Μάλιστα, μετά το σφύριγμα της λήξης οι γηπεδούχοι εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία ανέφεραν τα εξής: «Κύριε Mikkel Redder μην νομίζεις ότι σε ξεχάσαμε. Έχεις και εσύ τις ευθύνες σου. Ο Μεσσίνα σε έφερε από τη Δανία για να δείχνεις αυτά που γίνονται και όχι ότι θέλεις εσύ. Την 2η κίτρινη του Μουσούντα την αγνόησες, ενώ είχες άψογη οπτική επαφή της φάσης. Πως γίνεται να δίνεις το φάουλ και η κάρτα να μην βγαίνει; Μας κοροϊδεύεις; Γιατί σε φέρνουν τότε στην Κύπρο; Έχεις και εσύ ευθύνες και κάποιος πρέπει να σου τις υποδείξει. Διαιτητές δεν είμαστε αλλά δεν θέλεις και πτυχίο για τους βασικούς κανονισμούς (βλ. υποσχόμενη επίθεση). Και καλή επιστροφή στη Δανία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν τίθεται θέμα αλλαγής του τελικού στην OPAP Arena»

Όσα ανέφερε σε δηλώσεις του ο σύμβουλος media της UEFA

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ακόμη μία διάψευση για το ενδεχόμενο να αλλάξει η έδρα του τελικού του Conference League από τον σύμβουλο media της UEFA, Ανδρέα Δημάτο. Ο Ανδρέας Δημάτος μίλησε στην «Καθημερινή» για το νέο format των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και όταν η κουβέντα πήγε στο ενδεχόμενο αλλαγής έδρας του τελικού και στο αν υπάρχει plan b σε περίπτωση που Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προκριθούν σ' αυτόν, ήταν ξεκάθαρος.

«Από πλευράς UEFA δεν υπάρχει θέμα, κάποιο πρόβλημα που να προκύπτει από την παρουσία του ΠΑΟΚ ή του Ολυμπιακού στον τελικό της "OPAP Arena". Κατά το παρελθόν, μπορεί να είχαν υπάρξει τέτοιες δυσκολίες σε τελικούς, αλλά αλλαγή έδρας δεν θυμάμαι να έχει γίνει», ήταν η απάντηση του Ανδρέα Δημάτου σε ερώτηση για το «αν υπάρχει Plan Β από την UEFA για ένα τέτοιο… εκρηκτικό ενδεχόμενο: δύο ελληνικές ομάδες στην έδρα μιας τρίτης;».

Ταυτόχρονα, ο Δημάτος αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις Ζάετς, ο οποίος είχε πει πως «αν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πήγαινε στον τελικό, αυτός θα γινόταν στην Τσεχία».

«Αυτό δεν ισχύει. Ο κ. Ζάετς το είπε από μόνος του», είπε και πρόσθεσε: «Για την UEFA, θέμα αλλαγής του τελικού του Conference League στην Opap Arena δεν υπάρχει και πιστεύω ότι και για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι πάρα πολύ άσχημο να δημιουργηθεί το οποιοδήποτε ζήτημα και να μη φιλοξενηθεί ο τελικός στην Ελλάδα, ακριβώς επειδή θα συμμετάσχει ελληνική ομάδα –και μακάρι να συμμετάσχει– σε γήπεδο άλλης ελληνικής ομάδας. Ας σκεφτούμε πόσοι τελικοί έχουν γίνει αντίστοιχα σε έδρα άλλης ομάδας από την ίδια χώρα και πανηγυρίζει Κύπελλο ομάδα που δεν είναι δικό της το γήπεδο. Γιατί να μην μπορούμε στην Ελλάδα να διοργανώσουμε μια τέτοια γιορτή; Όπως και να ‘χει, για την UEFA δεν υπάρχει θέμα αλλαγής έδρας του τελικού».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ