Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι έμπειροι του ΠΑΟΚ στο Champions League

Ο ΠΑΟΚ πλέον είναι έμπειρος σε τέτοιες διαδικασίες και πολύ περισσότεροι οι παίκτες του.

Ηλίας Καπράλος

Οι έμπειροι του ΠΑΟΚ στο Champions League

Ούτε ένας ούτε δύο αλλά 15 παίκτες από το ενεργό ρόστερ του ΠΑΟΚ έχουν αγωνιστεί στο Champions League και στα προκριματικά του.

Τα πρωτεία σε αυτή την κατηγορία φυσικά και έχει ο Ευγένιος Χατσερίδης που μετρά 28 συμμετοχές στην κορυφαία διοργάνωση με τις 23 στους ομίλους, ενώ μαζί με 14 συμμετοχές είναι ο Γάλλος Τιμπό Μουλέν και ο Φερνάντο Βαρέλα με 14. Μάλιστα ο Γάλλος άλλοτε μέσος της Λέγκια έχει ένα γκολ μέσα στο Μπερναμπέου και δύο ασίστ, αλλά και ο Φερνάντο Βαρέλα μετρά ένα γκολ και μία αποβολή στη διοργάνωση.

Στις 11 συμμετοχές έρχεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με τις 2 να είναι για τον ΠΑΟΚ, την μία με την Πόρτο το μακρινό 2007 και άλλες 8 με την Βόλφσμπουργκ. Επίσης ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει και 2 γκολ, το ένα με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ το 2010 και το άλλος με την γερμανική ομάδα κόντρα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επίσης παραλίγο διψήφιος θα ήταν και ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς.

Ο μουντιαλικός επιθετικός του ΠΑΟΚ μετρά 9 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και μάλιστα είναι και ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ που έχει σκοράρει 3 γκολ και έχει σημειώσει επίσης και δύο ασίστ μερικούς μήνες πριν έρθει στον Δικέφαλο τη σεζόν 2016-17. Από τρία γκολ στη διοργάνωση ο παίκτης του ΠΑΟΚ τα δύο τα είχε πετύχει στο ιστορικό 8-4 με την Ντόρτμουντ, αλλά και ένα στα play-off της διοργάνωσης κόντρα στην Ντάνταλκ σε μία νίκη που έδωσε εντέλει την πρόκριση στην Λέγκια Βαρσοβίας.

Από εκεί και μετά 4 συμμετοχές έχουν Μάτος και Κίτσιου. Ο Μάτος μετρά τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ και άλλα δύο με την Ντνιεπρ κόντρα στην Κοπεγχάγη με τον Βραζιλιάνο να μετρά δύο αποκλεισμούς. Από εκεί και μετά ο Στέλιος Κίτσιου έχει 4 παιχνίδια από τις προσπάθειες του ΠΑΟΚ για είσοδο στους ομίλους με την Μέταλιστ και την Σάλκε το καλοκαίρι του 2013, όπου είχε αγωνιστεί σε όλη τη διάρκεια των αγώνων και μάλιστα είχε και μία ασίστ στον αγώνα της Τούμπας με την Σάλκε.

Στις 2 συμμετοχές βρίσκονται οι Γλύκος, Χαρίσης, Κρέσπο, Σάκχοφ, Μυστακίδης και Μαουρίτσιο. Ο Γλύκος, ο Χαρίσης, ο Κρέσπο και ο Σάκχοφ ήταν βασικές συμμετοχές στους αγώνες με τον Άγιαξ δύο χρόνια πριν, ενώ στα ίδια παιχνίδια σαν αλλαγή είχε μπει ο Γιάννης Μυστακίδης. Από την μεριά του πάντως ο Μαουρίτσιο μετρά δύο συμμετοχές σε νοκ-άουτ φάση, όταν η Ζενίτ είχε αποκλειστεί από την Μπενφίκα.

Τέλος από μία συμμετοχή μετρούν οι Στέλιος Μαλεζάς και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Έλληνας αρχηγός του ΠΑΟΚ είχε παίξει εναντίον του Άγιαξ του καλοκαίρι του 2010 στην Ολλανδία και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον αγώνα με τον Άγιαξ στην Τούμπα πριν από δύο χρόνια σαν αλλαγή.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Σοκ στην Αγγλία: «Συνελήφθησαν δύο ποδοσφαιριστές ομάδας της Premier League για βιασμό»

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα δύο ποδοσφαιριστές ομάδας της Premier League συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είδηση-βόμβα έσκασε στην Premier League καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί, δύο νεαροί ποδοσφαιριστές ομάδας του κορυφαίου πρωταθλήματος συνελήφθησαν για βιασμό.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που δεν κατονομάζονται είναι από τον ίδιο σύλλογο και συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο, όπως ανέφερε η Sun.

Αμφότεροι είναι 19 ετών, με τον έναν να θεωρείται ως ύποπτος επίθεσης και υποκίνησης βιασμού ενώ ο άλλος συνελήφθη την επόμενη μέρα ως ύποπτος για συνέργεια.

Και οι δύο παίκτες έχουν πλέον αφεθεί ελεύθεροι με εγγύηση εν αναμονή περαιτέρω ερευνών, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αγγλίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρης: Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Επιστροφές και απουσίες για τον Ακη Μάντζιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League στο Κλεάνθης Βικελίδης και ψάχνει αντίδραση μετά τις τέσσερις διαδοχικές ήττες, που χωρίς αμφιβολία έχουν προκαλέσει ανησυχία.

Ο Ακης Μάντζιος δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Βερστράτε και Ανσαριφάρντ, όπως και τους τραυματίες Βέλεθ και Φεράρι. Επέστρεψε ο Σουλεϊμάνοφ, πήρε στην αποστολή τον Μορόν και τον Νταρίντα που είχαν ενοχλήσεις, αλλά και τον Κουέστα που δεν έπαιξε λόγω γαστρεντερίτιδας με την ΑΕΚ.

Η αποστολή του Αρη αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Kουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάγιο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Ζαν Ζιλ Εμβοντό, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Σαμόρα, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει το PAOK24 News by GAS24

Οι συντελεστές του ασπρόμαυρου site στις οθόνες σας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το PAOK24 News by GAS24 επιστρέφει.

Οπως κάθε εβδομάδα, πιστό στο ραντεβού μαζί σας, κάθε τρίτη με Παρασκευή στις 21:30 οι Στέργιος Αναστασιάδης, Σταύρος Κόλκας και Δημήτρης Τσορμπατζόγλου παρουσιάσουν όλο το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και σχολιάζουν την επικαιρότητα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Te85SmoJOeY&ab_channel=PAOK24

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ