Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν βρίσαμε ποτέ τα παιδιά του ΠΑΟΚ που χάθηκαν στα Τέμπη»

Μακροσκελή ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά την έκθεση του παρατηρητή της ΔΕΑΒ, Ανδρέα Νιγιάννη, για τον τελικό του ΟΑΚΑ, βάσει της οποίας οπαδοί της ΑΕΚ έβρισαν με συνθήματα τα έξι "αετόπουλα" που χάθηκαν στα Τέμπη, εξέδωσε η Original 21.

Στέργιος Αναστασιάδης

«Δεν βρίσαμε ποτέ τα παιδιά του ΠΑΟΚ που χάθηκαν στα Τέμπη»

Η ανακοίνωση, έχει ως εξής: “Σκοπός της σημερινής ανακοίνωσης είναι να αναδείξει την ψευδή και άνευ προηγουμένου….επίσημη (!!!) ομολογία ενός επικινδύνου διορισμένου τύπου ονόματι Ανδρέα Νιγιάννη!

Ο τύπος αυτός που ο ρόλος του είναι να παριστάνει τον παρατηρητή της ΔΕΑΒ μην έχοντας καταλάβει (;;;;) το μίσος και την βια που μπορεί να προκαλέσει με τα γραφόμενα του, στην έκθεση του ανέφερε το εξής απίστευτο: Ότι οπαδοί της ΑΕΚ φώναζαν χυδαία συνθήματα για τους νεκρούς οπαδούς του παοκ στα Τέμπη !!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ παλαίμαχε διαιτητή καλαθοσφαίρισης και νυν παρατηρητή της ΔΕΑΒ , άλλα πιο πολύ ντροπή σε αυτούς που σε όρισαν σε αυτή την θέση. Είσαι -το επαναλαμβάνουμε- άκρως επικίνδυνος! 

Μάθε λοιπόν Νιγιάννη και όλοι σας ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ και δη η ΟRIGINAL 21, τα παιδιά που “έφυγαν” στα Τέμπη τα τιμά κάθε χρόνο με τον δικό της τρόπο, -μάρτυρας μας η ίδια η πραγματικότητα-, μάθε κι εσύ και οι…προϊστάμενοι σου ότι τα αδικοχαμένα παλικάρια χαίρουν τον απόλυτο σεβασμό όλων μας, μάθετε όλοι σας ότι έχουμε πει και γράψει για τα ΑΘΑΝΑΤΑ αυτά παιδιά ότι ο κάθε δικός μας οπαδός θα μπορούσε να είναι στην θέση τους, όπως ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τα ΑΘΑΝΑΤΑ παιδιά της θυρας 7!

Το κιτρινόμαυρο οπαδικό κίνημα έχει βιώσει στο πετσί του το θάνατο, έχουμε κι εμείς νεκρά ΑΔΕΡΦΙΑ και επίσης η στάση μας στο κοινωνικό και αθλητικό κουρμπέτι της χώρας δεν αφήνει καμία σκιά για συκοφαντίες τέτοιου τύπου!

Ως εκ τούτου και διαφέροντας ηθικά από το δικό σου σινάφι δεν θα μπορούσε ποτέ να βγει άσχημη λέξη από το στόμα μας για ανθρώπους που έχουν αποδημήσει!. Μάρτυρες μας σε αυτό όλοι οι φίλαθλοι-οπαδοί του παοκ που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ το Σαββατο!

Κοντολογίς διαψεύδουμε κατηγορηματικά την έκθεση Νιγιάννη και επισημαίνουμε σε όλους τους τόνους ότι δεν θα αφήσουμε κανένα να διαβάλλει την καθαρότητα, το ήθος, τις αξίες και την κουλτούρα του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος στην Ελλάδα! Ας αναλογιστούν οι αρμόδιοι που κόπτονται για το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο (δεν έχουν περάσει και πολλές ώρες από το σκάνδαλο με τις αλλαγές του διαιτητικού επιτελείου εν κρυπτώ) τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν τέτοια ανακριβή γραφόμενα σε μια επίσημη έκθεση αγώνα και τι μίσος μπορούν να γεννήσουν σε όποιον οπαδό μπορεί να τα διαβάσει, αφού η έκθεση Νιγιάννη δημοσιεύτηκε στην πλειονότητα των site….

Φυσικά κουβέντα από τον κυρ-Ανδρέα αλλά και από την πλειοψηφία των δημοσιογράφων ότι στην τήρηση ενός λεπτού σιγής για την γενοκτονία των Ποντίων ΑΠΑΝΤΕΣ που βρίσκονταν στο γήπεδο όρθιοι και με σεβασμό τίμησαν την μνήμη τους! ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ και Παοκτζηδες! Δεν πουλάει αυτό, έ ;; Δεν έχει… “αίμα”….Δεν έχει “βια”….Λυπούμαστε πραγματικά! Αν και στην πραγματικότητα εσύ Νιγιάννη και διοικούντες αυτού θα έπρεπε να λυπάστε περισσότερο για τα καμώματά σας!

Υ.Γ: Για τους κακοπροαίρετους που θα πουν ότι δεν μιλάμε για την απόδοση της ομάδας είτε γιατί φοβόμαστε (κλάμα από τα γέλια) είτε γιατί τα παίρνουμε (γοερό κλάμα από τα γέλια) θα πούμε μόνο ότι: τα εν οίκω μη έν δήμω! Δεν θα βγάλουμε στα μανταλάκια τα του σπιτιού μας και τα της οικογένειάς μας! Τις αντιρρήσεις μας, τα πιστεύω μας και τις προτάσεις μας θα τα πούμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει και θα παρέμβουμε στην ιστορία μας όπως αποδεδειγμένα κατά καιρούς που εμείς κρίναμε σωστό έχουμε κάνει!

Σε τέτοιες στιγμές χρειάζεται ηρεμία και καθαρό μυαλό από ΟΛΟΥΣ!. Όλοι εξάλλου το κοινό κάλο θέλουμε…..και το κοινό κάλο είναι το κάλο της ΑΕΚ και μόνο!”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρνούνται τα πάντα οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού

Τι υποστήριξαν στον ανακριτή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τι και αν τα πειστήρια δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, οι χούλιγκανς που κατηγορούνται για τα βίαια επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, αρνήθηκαν τα πάντα.

«Δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα».

Αυτή φέρεται να είναι η υπερασπιστική γραμμή των συλληφθέντων ενώπιον του ανακριτή.

Ο 31 ετών «Κοκός», ένας από τους αποκαλούμενους «μεγάλους», που έδιναν τις εντολές και οργάνωναν τις επιθέσεις σε βάρος των αστυνομικών φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν συμμετέχει σε επεισόδια λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

«Τα τελευταία δυόμιση και πλέον έτη αδυνατώ να παρακολουθήσω την ομάδα μου στη συχνότητα που παλαιότερα συνήθιζα, καθώς είμαι πατέρας τριών ανήλικων τέκνων και οι οικογενειακές υποχρεώσεις μου δε μου επιτρέπουν κάτι τέτοιο», είπε.

Ένας από τους κατηγορούμενους, επιχειρώντας να δικαιολογήσει το πώς βρέθηκαν στα χέρια του ίχνη πυρίτιδας, αποκαλύπτει τη συνομιλία που είχε με τον 18χρονο συλληφθέντα, ο οποίος ομολόγησε ότι εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

«Όταν μπήκε ο Γ.Ν. στο γήπεδο, μετά τα επεισόδια, δώσαμε τα χέρια και μου είπε ότι σκότωσε τον αστυνομικό. Επίσης όπως ακούμπησα στα κάγκελα μπορεί να μεταφέρθηκε η πυρίτιδα στα χέρια μου», υποστήριξε.

Επιμένοντας στο άλλοθί του, ο 28χρονος «Ομλε», μάνατζερ γνωστού τράπερ και ηγετικό στέλεχος συνδέσμου οπαδών των δυτικών προαστίων, με κυνικά λόγια φέρεται να αναφέρει, ότι του προτάθηκε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

«Ήθελαν να με βάλουν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και να πω ψέματα, όπως τώρα άλλοι λένε για μένα. Μπορώ να το αποδείξω αυτό με μάρτυρες που τους χτύπησαν για να τους αναγκάσουν να με κατηγορήσουν»

Ένας άλλος κατηγορούμενος, που σύμφωνα με τη δικογραφία είχε ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση, προσπαθεί να δικαιολογήσει γιατί πήγε στο γήπεδο με μισθωμένο αυτοκίνητο τη νύχτα της δολοφονικής επίθεσης.

«Το παιδί μου πηγαίνει λογοθεραπεία, η γυναίκα μου τρέχει για τις εξωτερικές δουλειές του σπιτιού, ενώ η πεθερά μου είναι καρδιοπαθής. Νοίκιασα το αμάξι για να εξυπηρετήσω την οικογένειά μου. Αν συνέβαινε κάτι τη νύχτα τι θα έκανα;»

Στο πλαίσιο των ερευνών για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης, ενδέχεται να εκδοθούν πέντε νέα εντάλματα σύλληψης.

Αρχηγός της θύρας 7

Οποιαδήποτε εμπλοκή του αρνείται και ο αρχηγός της θύρας 7 ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος.

Απαντώντας στην ερώτηση του ανακριτή σχετικά με το γιατί οι μάρτυρες τον υποδεικνύουν ως διοργανωτή των βίαιων αναταραχών φέρεται να είπε πως… λόγω του θεσμικού του ρόλου φαίνεται πως είναι αντιπαθής σε κάποιους «και όποιος συλλαμβάνεται με θεωρούν και καταδότη, επειδή είμαι εγώ αυτός που μιλάει με τους αστυνομικούς. Κάποιοι θέλουν να βγάλουν την ευθύνη από πάνω τους και γι' αυτό κατονομάζουν εμένα».

Σε σχέση με το ζήτημα της διαπίστευσης που φαίνεται να του είχε παραχωρήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, φέρεται να δήλωσε πως «ο επίσημος Ολυμπιακός αποδέχτηκε την πρόταση της Θύρας 7, αφού δεν είμαι θερμόαιμος και έχω καθαρό ποινικό μητρώο».

Όσον αφορά το πώς κατάφερε να διαφύγει από το «Μελίνα Μερκούρη» φέρεται να υποστήριξε πως επειδή είχε τη διαπίστευση τον άφησαν να περάσει.
«Είχε δακρυγόνα και είχαν εκνευριστεί. Η αστυνομία είχε επιληφθεί του περιστατικού και θεώρησα ότι εγώ δε θα ήμουν χρήσιμος εκεί».

Τέλος, φέρεται να έκανε προσπάθεια να πλήξει την αξιοπιστία των λεγομένων των προστατευομένων μαρτύρων, δηλώνοντας πως οι καταθέσεις τους, πολύ περισσότερο όταν είναι και οι ίδιοι κατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση, έχουν σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας.

Πηγή: Skai.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά μαζί Πάμπλο και Λίνο (pic)

Συνάντηση από τα παλιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Λίνο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες και την Κυριακή, είδε από κοντά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ και η παρουσία του στην πόλη, του έδωσε την ευκαιρία να δει και παλιούς γνωστούς.

Ο Βραζιλιάνος διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον νυν προπονητή του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, από την κοινή τους παρουσία στο «Δικέφαλο του Βορρά», με τον Γκαρσία να αναρτά μια φωτογραφία που δημοσίευσε η σύζυγος του από το γεύμα των δύο οικογενειών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα ποδοσφαιρική επένδυση από… Ατζούν

Ο Τούρκος επιχειρηματίας φέρεται να εμπλέκεται στη Μάριμπορ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Αφού ερευνήσαμε ποιος σύλλογος στη Σλοβενία είναι ο καταλληλότερος για εμάς, αποφασίσαμε ότι αυτός είναι η Μάριμπορ. Ήμουν στο Μάριμπορ την περασμένη εβδομάδα, μου αρέσει πολύ η πόλη, μου αρέσει πολύ το γήπεδο και μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι που διοικούν τον σύλλογο», είπε ο Ατζούν Ιλιτσαλί, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και στην Ελλάδα, σε ΜΜΕ του ομίλου Αλαφούζου, ενώ σενάριο τον ήθελε να κινείται για την απόκτηση του Βόλου, αλλά το όλο θέμα δεν προχώρησε.

Στη Σλοβενία, υπήρχαν σενάρια και για την Ολίμπια αλλά και για τη Μούρα, με τον Ατζούν να επιλέγει τη Μάριμπορ. «Είμαι μεγάλος οπαδός της Φενέρμπαχτσε, πήγαινα σχεδόν σε κάθε αγώνα του συλλόγου. Σήμερα είμαστε το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κανάλι στην Τουρκία, έχουμε επεκτείνει την παραγωγή σε 13 χώρες. Το ποδόσφαιρο παρέμεινε μέρος του εαυτού μου. Είμαι απλά τρελός για το ποδόσφαιρο. Η Σλοβενία έχει μεγάλες δυνατότητες με εγχώριους παίκτες, στους οποίους είναι απαραίτητο να προσθέσουμε κάποια ξένη ποιότητα και να δημιουργήσουμε ένα μείγμα που μπορεί να είναι επιτυχημένο στην Ευρώπη» ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ