Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Περιμένω να έρθουν τα γκολ"

Την ικανοποίηση του για όσα είδε στην αναμέτρηση με την Γκαμπάλα από τους παίκτες του εξέφρασε ο Ιγκόρ Τούντορ μιλώντας στην κάμερα της NOVA, με τον τεχνικό του "Δικεφάλου" να τονίζει πως η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι οδηγός για το αυριανό παιχνίδι με την Καλλονή.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Περιμένω να έρθουν τα γκολ"

Τι ανέφερε ο Κροάτης για τη δυστοκία στο σκοράρισμα, την περίφημη πλέον φωτογραφία του Στέφανου Αθανασιάδη, την αντίδραση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αλλά και το παιχνίδι με την Καλλονή;

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού ταξιδιού της ομάδας: “Είναι αυτό που είχα πει από την αρχή, ότι είμασταν άτυχοι στην κλήρωση του Europa League. Πετύχαμε την Γκαμπάλα, που είχε αποκλείσει τον Παναθηναϊκό, την Κράσνονταρ η οποία είναι μία πολύ καλή ομάδα και φυσικά την Ντόρτμουντ. Την Πέμπτη πάντως είδα πράγματα που ήθελα, είδα την απάντηση των ποδοσφαιριστών μου και περιμένω το παιχνίδι με την Καλλονή”.

Για το τι του άρεσε περισσότερο από την εμφάνιση κόντρα στην Γκαμπάλα: “Μου άρεσε πολύ η αυτοθυσία των παικτών μου, τα τρεξίματα, η αυτοπεποίθηση, η ψυχολογία, το κουράγιο… Είδα πολλά θετικά πράγματα, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες δίχως να καταφέρουμε να σκοράρουμε και αύριο περιμένω να δω και αυτό, να σκοράρουμε”.

Για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει η ομάδα στο σκοράρισμα: “Θεωρώ ότι υπάρχει ένα ψυχολογικό μπλοκάρισμα το τελευταίο διάστημα στην ομάδα, αλλά ένας άλλος τομέας που πρέπει να δούμε και να αναλύσουμε είναι αυτός των χαμένων ευκαιριών. Όπως είπα, κόντρα
στον Παναθηναϊκό κάναμε περισσότερες ευκαιρίες αλλά πετύχαμε γκολ από το πέναλτι, το οποίο μπορεί να ήταν εκτός περιοχής δεν έχει όμως να κάνει αυτό με τη συζήτηση μας τώρα, από κόρνερ και ξαφνικά ήμασταν μπροστά. Πρέπει να πετύχουμε το γκολ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε”.

Για το κομμάτι της πειθαρχίας: “Η φωτογραφία του Αθανασιάδη είναι κάτι θετικό, δεν είναι αρνητικό. Ηταν ένα πολύ ωραίο αστείο που το κάναμε μεταξύ μας στην ομάδα και ήταν επίσης κομμάτι της βραδιάς. Μου άρεσε πάρα πολύ. Όσον αφορά στην περίπτωση του Μπερμπάτοφ, γνωρίζουμε όλοι ότι οι ποδοσφαιριστές κάποιες φορές λειτουργούν κάπως εγωιστικά και σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και βέβαια στην πορεία καταλαβαίνουν και εκείνοι ότι ένας προπονητής έχει να αντιμετωπίσει 11 ποδοσφαιριστές κι όχι μόνο έναν. Είναι κάτι το οποίο ανήκει ήδη στο παρελθόν, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και θα συνεχίσει να είναι και στη διάρκεια της σεζόν”.

Για το αν σκέφτηκε ποτέ ο ίδιος να κάνει κάτι ανάλογο με την κίνηση του Μπερμπάτοφ όσο ήταν ποδοσφαιριστής: “Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε, δεν είναι κάτι το οποίο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και δε δίνω και εγώ μεγάλη σημασία σε αυτό που έγινε”.

Για το τι μπορεί να δώσει στον ίδιο και στην ομάδα την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται: “Αυτό που είδα στο παιχνίδι με την Γκαμπάλα. Το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν έδωσαν κάτι διαφορετικό στην ομάδα, είδα διαφορετική νοοτροπία και ανυπομονώ για το παιχνίδι της Δευτέρας”.

Για την αναμέτρηση με την Καλλονή: “Η Καλλονή είναι μία κλασσική ομάδα έδρας, την οποία είναι δύσκολο να την κερδίσεις μέσα στο γήπεδο της. Το γνωρίζουμε αυτό αλλά εμείς επικεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι, τη δική μας εμφάνιση για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γερμανός ρέφερι στην Τούμπα

Η επιλογή για το ντέρμπι της Κυριακής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σήμερα έγιναν γνωστοί οι ορισμοί για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής (19:30) ορίστηκε ο Ρόμπερτ Σρέντερ.

Ο Γερμανός, από την 1η κατηγορία της UEFA, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Νόρμπερτ Γκρουτζίνσκι και Πέτερσεν Νάιτζελ. Τέταρτος ορίστηκε ο Τσιάρας Παναγιώτης - Ραφαήλ, ενώ στο VAR θα είναι ο Τίμο Γκέραχ.

Φέτος, ο Σρέντερ έχει σφυρίξει σε 12 αγώνες στην Bundesliga, αλλά και στο Europa Conference League. Ο Γερμανός θα βρεθεί για δεύτερη φορά μέσα σε 1.5 μήνα στην Τούμπα, καθώς ήταν τέταρτος διαιτητής στο ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (5-1).

Αναλυτικά οι ορισμοί των πλέι οφ και των πλέι άουτ:

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Παπαπέτρου
Βόλος - Πανσερραϊκός: Ζαμπαλάς
Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα: Παπαδόπουλος
Παναιτωλικός - Ατρόμητος: Φωτιάς
Ολυμπιακός - Λαμία: Διαμαντόπουλος
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Σρέντερ
Παναθηναϊκός - Άρης: Αγκάγεφ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ και πλέι οφ: Τι δείχνει η τελευταία τριετία;

Η δεδομένη αδυναμία και το πρόβλημα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ξεκάθαρο πως το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει μείνει από ενέργεια. Είναι ξεκάθαρο πως το μομέντουμ είναι κακό και υπάρχει μία δεδομένη αδυναμία πνευματικά.

Ο ΠΑΟΚ, για τρίτη διαδοχική χρονιά παρουσιάζει ένα άκρως προβληματικό πρόσωπο στα πλέι οφ και αυτό, φαίνεται τόσο από τα αποτελέσματα, όσο κι από την εικόνα του. Τι έχει κάνει μέχρι στιγμής φέτος; Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να επιδείξει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ εκκρεμεί και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που αναβλήθηκε, μετά τις 7 πρώτες αγωνιστικές.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΠΑΟΚ - Άρης 0-1

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-3

ΠΑΟΚ - Λαμία 3-1

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-2

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1

Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1

Γυρίζοντας λίγο πίσω και πέρυσι ο ΠΑΟΚ μπήκε με αξιώσεις στα πλέι οφ, ξεκίνησε την πορεία του με τον πιο ιδανικό τρόπο, με ένα διπλό στην έδρα του Άρη, ωστόσο, η συνέχεια ήταν καταστροφική, με τον τελικό απολογισμό να μην είναι καλός. 4 νίκες, 1 ισοπαλίες και 5 ήττες είχαν οι "ασπρόμαυροι", για να ακολουθήσει και ο χαμένος τελικός του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άρης - ΠΑΟΚ 1-2

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-1

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-1

ΠΑΟΚ - Βόλος 4-2

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-2

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 4-0

ΠΑΟΚ - Άρης 3-2

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-1

Βόλος - ΠΑΟΚ 0-2

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1

Στο "κάδρο" μπαίνει και η σεζόν 2021/22, με τον ΠΑΟΚ να καταρρέει στα πλέι οφ, κλείνοντας την παρουσία του σε αυτά με μόλις 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες, με την εκκίνηση να είναι τότε ιδανική, αλλά στη συνέχεια τα παιχνίδια εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά, με την ομάδα να "αδειάζει" σε όλα τα επίπεδα.

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-1

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-1

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-2

Άρης - ΠΑΟΚ 1-0

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 1-0

ΠΑΟΚ - Άρης 0-1

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-1

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β: Μ. Δευτέρα στο γήπεδο

Σημαντική δοκιμασία για τους “ασπρόμαυρους”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Β' θα βρει απέναντί του για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ τον Αιολικό, σε ένα σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας.

Οι "ασπρόμαυροι" θα βρεθούν στην Αριδαία τη Μεγάλη Δευτέρα, με το συγκεκριμένο παιχνίδι να ξεκινάει στις 16:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OFF

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024

AEL FC ARENA, ΑΕΛ – ΑΕΚ Β’ (16:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ, Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός (16:00)

Ρεπό: Μακεδονικός

Α’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OUT

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ, Καμπανιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00)

ΚΟΖΑΝΗΣ, Κοζάνη – Ηρακλής (17:00)

Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024

ΑΡΙΔΑΙΑΣ, Αιολικός – ΠΑΟΚ Β’ (16:00)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OFF

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024

ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, Χανιά – Καλαμάτα (14:45)

Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024

ΝΕΑΠΟΛΗΣ, Ιωνικός – Athens Kallithea (16:00)

Ρεπό: Ηλιούπολη

Β’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OUT

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024

ΡΟΔΟΥ, Διαγόρας – Παναθηναϊκός Β’ (16:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024

ΣΤ. ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ, Αιγάλεω – Γιούχτας (16:00)

ΑΓΥΙΑ, Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’ (16:00)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ