Connect with us

Preseason

«Ήταν τιμή μου» λέει ο πιο «τρελός» Ολλανδός ΠΑΟΚτσής

Ο (γνωστός σε όλους) Ίβο ευχαριστεί τον ΠΑΟΚ

PAOK24

«Ήταν τιμή μου» λέει ο πιο «τρελός» Ολλανδός ΠΑΟΚτσής

Ο Ίβο Γκρίπσεν, από την Ολλανδία, δεν έχει κρύψει όλα αυτά τα χρόνια την τεράστια αγάπη που έχει για τον ΠΑΟΚ και σε κάθε ευκαιρία είναι δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.

Από το 2004 που είδε για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ, ήταν ένας έρωτας με την πρώτη ματιά, όπως λέει και ο ίδιος.

Οι «ασπρόμαυροι» πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια επέλεγαν την Ολλανδία για την προετοιμασία τους και αυτή ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ίβο να βρεθεί δίπλα στους «ασπρόμαυρους».

Ο Ίβο έδωσε και φέτος το παρών στο Άπελντοορν εκεί όπου έμεινε για 10 ημέρες και μάλιστα όπως σημειώνει ο ίδιος σε ανάρτησή του, ο ΠΑΟΚ του έδωσε τη δυνατότητα να προσφέρει κάποια βοήθεια στην «ασπρόμαυρη» προετοιμασία.

Ο «τρελός» Ολλανδός ΠΑΟΚτσής δηλώνει πως ήταν τιμή του που βοήθησε τον ΠΑΟΚ να οργανώσει ακόμα καλύτερα τον ήδη άψογο προγραμματισμό της προετοιμασίας του Δικεφάλου.

Γι’ αυτό το λόγο και ευχαρίστησε τους ανθρώπους του συλλόγου για την ευκαιρία που του έδωσαν και εύχεται στην οικογένεια Σαββίδη και όλο το επιτελείο του ΠΑΟΚ μια εντυπωσιακή σεζόν.

ΣΧΟΛΙΑ

Preseason

Σφαγή ΠΑΟΚ χωρίς VAR

Αποφάσεις που θα μπορούσαν να παίξουν το δικό τους ρόλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ωστόσο, είναι πραγματικότητα πως έγιναν σημαντικά λάθη στο χθεσινό παιχνίδι, εις βάρος του.

Με το VAR να μην είναι διαθέσιμο σε αυτή τη φάση των προκριματικών, ο Γάλλος ρέφερι και οι βοηθοί του έκαναν λάθη τόσο στη φάση του πέναλτι και της αποβολής του Ντόουγκλας, όσο και στη φάση όπου ο Νάρεϊ -και στη συνέχεια όλος ο πάγκος του ΠΑΟΚ- φώναξε για αντικανονικό μαρκάρισμα στην περιοχή.

Όσον αφορά στο πέναλτι, είναι ξεκάθαρο πως η παράβαση γίνεται εκτός περιοχής, ενώ και η κόκκινη του Ντόουγκλας είναι -τουλάχιστον- αυστηρή, ενώ στο 60' υπάρχει και το πάτημα στον Νάρεϊ, με τον Γερμανό να κάνει κοντρόλ στην περιοχή και να πέφτει στο έδαφος και τον Μιλό να μη δίνει τίποτα.

Από το ριπλέι φάνηκε ότι υπήρχε πάτημα χαμηλά στο πόδι, με τους "ασπρόμαυρους" να διαμαρτύρονται, χωρίς αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Preseason

«Ασπρόμαυρο» διπλό γεμάτο μονομαχίες (vid)

Στην τελική ευθεία ο Δικέφαλος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

O ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, που θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν στους αυτοματισμούς τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι, ενώ όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί η χθεσινή προπόνηση έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα.

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την χθεσινή προπόνηση:

https://www.youtube.com/watch?v=LHa_6kOCc5E

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Preseason

Απογευματινό ραντεβού στην Τούμπα!

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία του Δικεφάλου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ συνεχίζεται σήμερα με μία απογευματινή προπόνηση στη Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του θα συγκεντρωθούν στις 18:45, όπως άλλωστε και χθες, όπου  το αγωνιστικό τμήμα δούλεψε κάτω από αντίξοες συνθήκες μέσα σε υψηλή θερμοκρασία, με φόντο την πρώτη… μάχη κόντρα στους Ισραηλινούς.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν στους αυτοματισμούς τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι. H προπόνηση της Κυριακής (23.07) έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ζόαν Σάστρε ήταν ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ