Connect with us
Banner Image Banner Image

Preseason

Ο Αντρίγια και τα ελληνικά

Η ξεχωριστή παρουσία του αρχηγού που έχει γίνει… ο απόλυτος Έλληνας

PAOK24

Ο Αντρίγια και τα ελληνικά

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ

Το δέσιμο που έχει αποκτήσει με τον ΠΑΟΚ είναι πραγματικά ξεχωριστό και μεγάλο και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι από τα πρόσωπα της φετινής προετοιμασίας και σε πολλές στιγμές βλέπει τα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι αρκετά δραστήριος σε αυτή τη φάση, σε όλα τα επίπεδα και ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν, είναι και η ευκολία με την οποία μιλάει πλέον τα ελληνικά.

Ο Αντρίγια έχει φτάσει στο σημείο να μιλάει με όλους στα ελληνικά, ανά πάσα στιγμή και μοιάζει και ο ίδιος να το απολαμβάνει, έχοντας γίνει πια… μισός Έλληνας.

Έχει φτιάξει τη δική του οικογένεια στην Ελλάδα, έχει αποκτήσει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται για μία ακόμη σεζόν στα ασπρόμαυρα.

Preseason

Επέστρεψε ο Μπάμπα!

Στη διάθεση του Λίσι από σήμερα ο Γκανέζος αμυντικός!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έχοντας αποτελέσει κομμάτι της Εθνικής Γκάνας στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα σε Καναδά, ΗΠΑ και Μεξικό, παίζοντας ως αλλαγή για λίγα δευτερόλεπτα στο φινάλε του αγώνα με την Αγγλία για τη φάση των ομίλων, ο Μπάμπα Ράχμαν επέστρεψε σήμερα από την άδεια που έλαβε μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των "Μαύρων Αστεριών".

Μάλιστα, ο 32χρονος αριστερός μπακ επέστρεψε σήμερα και στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, έχοντας δηλωθεί από τον Δικέφαλο στη λίστα που κατατέθηκε στην UEFA με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις δύο αναμετρήσεις με την Ντιναμό Κιέβου, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League (23/7 Λούμπλιν, 30/7 Τούμπα).

Το αν τώρα ο Αλέσιο Λίσι υπολογίζει τον Μπάμπα για την πρώτη αναμέτρηση με τους Ουκρανούς, θα φανεί τα επόμενα 24ωρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Preseason

Μπέρδος: «Ο Λίσι μας δίνει ελευθερία – Θέλει εντάσεις και πίεση» (vid)

Όσα είπε ο νεαρός μεσοεπιθετικός στο PAOK24!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Δημήτρης Μπέρδος παραχώρησε συνέντευξη στον Σταύρο Κόλκα, κατά την παραμονή του ΠΑΟΚ στο Ζαλτμπόμελ της Ολλανδίας, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Για το νεαρό μεσοεπιθετικό αυτή είναι η δεύτερη προετοιμασία με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, καθώς ήταν και στην περσινή αποστολή της ομάδας στις Κάτω Χώρες.

Ο Μπέρδος μίλησε για τη νέα εποχή του ΠΑΟΚ, μετά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Αλέσιο Λίσι, που φέρνει νέα στοιχεία στην ομάδα.

Η αυτοπεποίθηση, η εμπιστοσύνη, οι απαιτήσεις για υψηλές εντάσεις, πίεση, αλλά και η ελευθερία που αισθάνονται οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» στον αγωνιστικό χώρο, ως τα πρώτα στοιχεία που παρουσιάζει ο Ιταλός τεχνικός στην ομάδα του.

Δείτε το βίντεο:

ΑΠΟΣΤΟΛΗ PAOK24 ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Preseason

Δουλειά, ανάσες και στο βάθος Ντιναμό

Τι έγινε στη σημερινή προπόνηση των “ασπρόμαυρων”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αλέσιο Λίσι και οι παίκτες του βρέθηκαν το πρωί στο γήπεδο, συνεχίζοντας τη δουλειά με φόντο τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν.

Η προπόνηση σήμερα ξεκίνησε με προθέρμανση, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδι διάρκειας δύο ημιχρόνων των 30 λεπτών.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά σε αυτούς που παραμένουν στα... pits, Σορετίρε και Ελουστόντο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Μεϊτέ και Ντεσπόντοφ υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Αύριο η ομάδα έχει ρεπό και η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας, στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ