Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πρώτο βήμα για έναν καινούργιο δρόμο το PAOK TV»

Η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να μεταδώσει η ίδια μέσω του PAOK TV, το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, έχει φέρει πολλά σχόλια, καθώς είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζεται κάτι τέτοιο εντός Ελλάδας. Ο Παναγιώτης Αρωνιάδης μίλησε στο PAOK24, για τη συγκεκριμένη κίνηση.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Πρώτο βήμα για έναν καινούργιο δρόμο το PAOK TV»

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για τη σκέψη του PAOK TV και πόσο καιρό δουλεύεται για να εφαρμοστεί:
«Υπάρχει εδώ και δύο χρόνια, ίσως και λίγο παραπάνω. Όταν επρεπε και πάλι σε μια αντίστοιχη κατάσταση, όταν η ομάδα ήταν ανάμεσα σε τηλεοπτικά συμβόλαια, θέλαμε να είμαστε έτοιμοι για να έχουμε ένα back up plan και μια λύση που θα μπορούσε να αποδειχτεί λύση για την ομάδα. Υπάρχει αυτή η πλατφόρμα που λειτουργούσε τα προηγούμενα χρόνια για τους φίλους του ΠΑΟΚ εκτός Ελλάδας, οπότε υπάρχει και πλέον θα λειτουργήσει και για την Ελλάδα. Είναι ένα πρώτο βήμα σε μια καινούργια αγορά, για την οποία κανείς, μέχρι στιγμής, δεν είχε είτε την τεχνογνωσία, είτε το θάρρος και το θράσος να την κυνηγήσει. Ευελπιστούμε ότι θα πάει καλά, το πιστεύουμε, είναι ένα βήμα προς την καινούργια κατεύθυνση και να ανοίξει έναν καινούργιο δρόμο, τον οποίο κανείς μέχρι τώρα δεν υπολόγιζε».

Για τις δικές του σκέψεις για το συγκεκριμένο εγχείρημα:
«Είναι ένα μεγάλο στοίχημα και νομίζω για όλους μας, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ. Αν το δούμε σφαιρικά, είναι ένα βήμα προς μία κατεύθυνση την οποία μελλοντικά, είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες, για να ελέγχουν οι ίδιες τα δικαιώματά τους, τη μοίρα τους, τα τηλεοπτικά τους, τα έσοδα τους, χωρίς να εξαρτώνται από οποιονδήποτε και να περιμένουν για ένα συμβόλαιο, αν αυτός δεν τους καλύπτει οικονομικά. Προφανώς και επειδή είναι κάτι καινούργιο, που ξενίζει τον οποιονδήποτε και μπορεί να προκύψει το οτιδήποτε, επειδή μιλάμε για τεχνολογία, δεν έχουμε γίνει από τη μία μέρα στην άλλη ούτε Youtube, ούτε Netflix, ούτε κάποιος κολοσσός στο συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά το δουλεύουμε. Ξέρουμε τι μπορεί να μη λειτουργήσει. Ήδη προχωράμε στο επόμενο βήμα και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι και ακόμα πιο σωστοί, όσο περνάει ο καιρός. Προσπαθούμε να κάνουμε κάθε φορά, ένα βήμα. Αυτό είναι το πρώτο και θεωρώ ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα».

Για το θέμα της απόδοσης του διαδικτύου εντός Ελλάδας:
«Αν μιλάμε για κάποια περιοχή που δεν υπάρχει καθόλου σήμα, είτε για WiFi, είτε για δίκτυο τηλεφωνίας, σαφώς έχει πρόβλημα σε οποιαδήποτε εφαρμογή, ακόμα και στο Youtube.. Με τις ταχύτητες όμως που υπάρχουν ούτως ή άλλως στην Ελλάδα, η δουλειά γίνεται κανονικά. Με μια γραμμή VDSL, που έχουν οι περισσότεροι πλέον στο σπίτι τους, μπορείς να το δεις άνετα, χωρίς να έχεις πρόβλημα».

Για τους τρόπους πληρωμής:
«Είναι πάρα πολύ απλό. Όταν μπαίνεις ως καινούργιος χρήστης, πρέπει να κάνεις μια εγγραφή, βάζοντας τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία σου. Ονοματεπώνυμο, mail, κωδικό και password. Μόλις κάνεις την εγγραφή, ανοίγει η επιλογή να πληρώσεις το pay per view που το κάνεις με την κάρτα σου, είτε αυτή είναι προπληρωμένη, είτε χρεωστική, είτε πιστωτική είτε μέσω Paypal. Δέχεται όλες τις κάρτες».

Για το αν θα υπάρξει συνέχεια:
«Είναι ένα πρώτο βήμα. Προφανώς και δε θα είναι το τελευταίο. Τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με τη γενικότερη στρατηγική και πολιτική του συλλόγου. Η παραγωγή, είναι κανονική τηλεοπτική παραγωγή, με οκτώ HD κάμερες και μία super slow motion, με κανονικό pre και post game, με συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών πριν και μετά το παιχνίδι, αλλά και της αντίπαλης ομάδας. Είναι μια κανονική τηλεοπτική παραγωγή. Το ότι μεταδίδεται μέσω διαδικτύου δεν έχει να κάνει με την ποιότητα της παραγωγής. Είναι σαν να βλέπεις ένα παιχνίδι είτε για τη Σούπερ Λιγκ, είτε για το Γιουρόπα Λιγκ, είτε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το μόνο που αυξομειώνεται είναι ο αριθμός των καμερών. Επίσης έχουμε φροντίσει να είναι στα στάνταρ που ισχύουν και για ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Για την άμεση ανταπόκριση του κόσμου:
«Έχει πολύ μεγάλη αποδοχή και όλοι το αντιμετωπίζουν ως μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση, μελλοντικά. Αυτό είναι και το δικό μας το σκεπτικό και χαιρόμαστε πάρα πολύ που ο κόσμος το βλέπει με τον ίδιο τρόπο και δείχνει να αγκαλιάζει αυτήν την προσπάθεια. Είναι κάτι καινούργιο, δεν είναι κάτι εύκολο, δεν είναι κάτι που ο κόσμος είναι συνηθισμένος. Κάθε αρχή και δύσκολη, είμαστε εδώ για να την αντιμετωπίσουμε. Υπάρχει από σήμερα και θα υπάρχει μέχρι την Κυριακή, τηλεφωνικό κέντρο για να μπορεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία και να μπορεί να βοηθήσει να ολοκληρωθεί την πληρωμή. Κάθε εγγραφή είναι ουσιαστικά ο αποκωδικοποιητής. Ο καθένας με τον κωδικό του, βλέπει στην οθόνη που εκείνος θα επιλέξει το παιχνίδι. Αν θέλει να αλλάξει να αλλάξει συσκευή, φυσικά και μπορεί, απλά πρέπει να αποσυνδεθεί και με να μπει με το λογαριασμό του για να δει στην καινούργια συσκευή που θα επιλέξει. Θέλουμε και τη βοήθεια του κόσμο, για να αντιμετωπίσουμε την πειρατεία. Είμαστε σε συνεργασία με εταιρεία για αυτήν τη δουλειά, αλλά θέλουμε και τη βοήθεια του κόσμου».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Προπόνηση και αναχώρηση για Αθήνα

Το μυαλό όλων βρίσκεται στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του τον αποκλεισμό από τη Μπριζ και στρέφει πλέον αποκλειστικά την προσοχή του στο πρωτάθλημα και το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Σήμερα (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάισον σε κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εσείς κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία!»

Το ξεχωριστό μήνυμα του Βραζιλιάνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τάισον ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που «λύγισε» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Βραζιλιάνος έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή το φινάλε του ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω ξανά την εμπειρία αυτή! Είναι κάτι που μας πληγώνει, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για αυτό το όμορφο ταξίδι που κάναμε στην Conference League. Συνεχίζουμε μαζί!

Εσείς είστε αυτοί που κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία και αξιοσέβαστη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεση ανασύνταξη

Έπιασε δουλειά ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αυλαία του ευρωπαϊκού ταξιδιού του ΠΑΟΚ έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα μετά τη δεύτερη ήττα με την Κλαμπ Μπριζ.

Μπορεί η πορεία του Δικεφάλου να συνοδεύτηκε από μεγάλες συγκινήσεις, αλλά δεν είναι ώρα για ανασκόπηση, όπως τονίζουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους» έρχεται ξανά το πρωτάθλημα και ο στόχος της επιστροφής στην κορυφή.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Το Σάββατο (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ